|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Se apropie 8 Martie ! Cine stie cantece pentru copii cu tema "mama" sa ne spuna si noua ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Iata un cantecel pentru ziua mamei...pacat ca nu va pot canta melodia, e foarte placuta, iar versurile ma impresioneaza de cate ori ascult cantecelul.
In zori cand ma trezesc Visului ii zambesc Si-n prag o zaresc ...pe mama. Totul e minunat Visul e-adevarat Ziua mi-a-nseninat, doar mama!
Si la scoala ,si-acasa Chipul tau ma vegheaza Asta-as vrea tu sa stii, dulce mama! Cum pot sa-ti multumesc, Sa-ti spun cat te iubesc Astazi e ziua ta, dulce mama.
Uneori tu ma certi Ca apoi sa ma ierti Cand in ochi imi zaresti doua lacrimi. Si cand m-ai sarutat Imi dai aripi sa zbor Totul e mai usor, dulce mama...
Primavara o-ntreb Ce-ti aduce in dar? Ea-mi arata zambind ghioceii, Azi alerg cu-n buchet Mana sa ti-o sarut, Sa-ti soptesc "La multi ani!", dulce mama! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cine va-ngrijeste Cine va iubeste, Zi de zi munceste Pentru a va creste?
Ne dam seama, Este mama.
De sunteti vreodata, Tristi si suparati, Cine va saruta Ochii-nlacrimati?
Basme minunate Cine povestete? Jucarii frumoase Cine daruieste?
Ne dam seama Este mama. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 30
|
Sus pe cer sint multe stele, Pe pamint sint floricele, Dar nici una dintre ele Nu-s ca ochii mamei mele!
|
|
Ochii mamei
Ochii cei mai dragi din lume care sunt facuti anume sa ne dea lumina lor parca rupta dintr-un soare cine oare, cine-i are?
R: Mama, doar mama, far-a fi datoare iti da tot ce-n suflet are. mama, doar mama, gaseste alinare simte cand ceva te doare. mama, doar mama.
Glasul care si-n tacere e facut din mangaiere si din vorbe de alint e o calda dezmierdare cine oare, cine-l are?
R: Mama, doar mama, uitand parca de sine ea traieste doar prin tine. mama te-nvata primii pasi in viata si te-ajuta sa-nvingi teama mama, doar mama
|
| http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/ |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| nu functioneaza linkul |
| http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/ |
| cred ca nu am facut ceva bine pt postarea link-ului. l-am copiat,l-am pus in reply,l-am selectat si am dat clic pe link,apoi ok in fereatra care s-a deschis. lipseste ceva? |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/ Vad ca linkul pus de tine nu merge, dar cel pus de mine, desi e acelasi merge. |
|
| probabil gresesc ceva la capitolul tehnic |
|
| este un link asemanator si pt povesti.nu stiu de ce nu mi se deschide .spune ca nu gaseste server.poate de aceea nu merge |
|
| Am cules cu bucurie
am cules cu bucurie busuioc si iasomie ghiocei si viorele se le dau maicutei mele.
draga-mi esti mamico drag iti sunt si eu si-ti inchin mereu orice gand al meu
draga mea mamica sa cresc mare-as vrea pt multumirea ta
nota 10,nota9 le culeg pe amandoua parca=s niste flori si ele sa le dau maicutei mele
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Taranul e pe camp
Taranul e pe camp, Taranul e pe camp. Ura draguta mea! Taranul e pe camp.
El are o nevasta, El are o nevasta. Ura draguta mea! El are o nevasta.
Nevasta un copil, Nevasta un copil. Ura draguta mea! Nevasta un copil.
Copilul are-un caine, Copilul are-un caine. Ura draguta mea! Copilul are-un caine.
Si cainele-un cotoi, Si cainele-un cotoi. Ura draguta mea! Si cainele-un cotoi.
Cotoiul are soareci, Cotoiul are soareci. Ura draguta mea! Cotoiul are soareci. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Podul de piatra
Podul de piatra s-a daramat, A venit apa si l-a luat... Vom face altul pe rau in jos Altul mai trainic si mai frumos... Vom face altul pe rau in jos Altul mai trainic si mai frumos...
Alunelu'
Alunelu', Alunelu', hai la joc, Sa ne fie, sa ne fie cu noroc. Alunelu', Alunelu', hai la joc, Sa ne fie, sa ne fie cu noroc.
Cine-n hora o sa joace, Mare, mare se va face. Cine n-o juca de fel Sa ramina mititel.
Iepuras dragalas
Iepuras dragalas A fugit peste imas Si s-a dus colo sus Intr-o tufa s-a ascuns!
Si Godau caine rau L-a gonit din cuibul sau Si-a fugit speriat Colo-n codru-ntunecat! |
|
|