Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tris wrote:Sunt nefericita! Mi-a dat injectii. Si pe langa toate astea imi spunea ca daca nu reactionez la tratament imi face o interventie cu anestezie pe uter Eu sper sa am un organism dragut si sa reactioneze bine la tratament, ca altfel... nu stiu ce sa ma mai fac avand in vedere si maselele mele carora nu le mai dau de cap. Nu stiu de ce, dar cred ca maselele si problemele de jos sunt in stransa legatura.
Multa sanatate iti doresc! Mergi la un stomatolog si rezolva problema maselelor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna,am citit in primele posturi ca,candida s-ar trata cu miere,cam in cat timp? Am avut acum o saptamana candida,am tratat-o cu pimafucin si apa cu bicarbonat dar mi-a aparut iar ,poate fi si din cauza stresului? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| corinuza wrote:Buna,am citit in primele posturi ca,candida s-ar trata cu miere,cam in cat timp? Am avut acum o saptamana candida,am tratat-o cu pimafucin si apa cu bicarbonat dar mi-a aparut iar ,poate fi si din cauza stresului? Cu miere eu nu am mai auzit. Dar doctorul mi\a recomandat o data iaurt simplu,natural,pus pe un tampon si introdus.Din tratamentele clasice( ovule cu propolis, Macmiror complex, spalaturi cu irigatorul si ceva praf care nu mai stiu cum se numea. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Clotrimazole Cream 1% face minuni |
|
| Guest wrote:Dupa Macmiror nu am mai avut candida, d-aia ti-am si spus ca eu am avut incredere sa imi fac si de capul meu tratament. Mai exista acel ovul singur Lomexin, atat dureaza tratamentul, l-am "testat" dar nu a lucrat de loc pe problema.
Buna fetelor........si eu am probleme cu afurisita de candidoza...medicul mi-a prescris niste plicuri cu saruri pt spalaturi, ovule si pastile(partenerul trebuie sa ia si el pastile.....altfel incepem de unde am plecat).......
INTREBAREA MEA este: e posibil sa iei candidoza de pe toaleta (mentionez ca am soacra intr-o vizita mai indelungata la mine si poate am luat-o de la ea cum am folosit acelasi wc,sau poate mi s-a facut mie....atunci degeaba fac eu si iubi meu tratamentul dak ea nu face ca iar o iau, nu?...ce ziceti? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kroco26 wrote:
INTREBAREA MEA este: e posibil sa iei candidoza de pe toaleta (mentionez ca am soacra intr-o vizita mai indelungata la mine si poate am luat-o de la ea cum am folosit acelasi wc,sau poate mi s-a facut mie....atunci degeaba fac eu si iubi meu tratamentul dak ea nu face ca iar o iau, nu?...ce ziceti?
Da,se poate lua,de la toaleta,de la un prosop de corp folosit in comun,cada nespalata/nedezinfectata...am patit-o si eu sa o iau de la cumnata mea venita in vizita,ea fiind insarcinata in 27 sapt.ea mereu se spala,daca nu ramanea apa calda era disperata,pana am simtit pe pielea mea,cauza...candida. |
|
| ingerash wrote:
Da,se poate lua,de la toaleta,de la un prosop de corp folosit in comun,cada nespalata/nedezinfectata...am patit-o si eu sa o iau de la cumnata mea venita in vizita,ea fiind insarcinata in 27 sapt.ea mereu se spala,daca nu ramanea apa calda era disperata,pana am simtit pe pielea mea,cauza...candida.
Ok ms mult, ma gandeam si eu ca e posibil, de moment astept rezultatele tratamentului...oricum de la cada si prosop nu poate fi deoarece cada o dezinfectez de 2 ori saptamanal, caci sunt o maniatica a curateniei, iar prosoapele le folosim o singura data si le tot pun la spalat, deci nu le folosim in comun....Un weekend fain!!!!!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2014 Mesaje: 2
| Candida nu trebuie neaparat luata de undeva, poate aparea si ca rezultat al unui sistem imunitar slab sau a unui tratament prelungit cu antibiotic. |
|
|