Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna!Sunt noua pe aici si am si eu o problema.Acum o luna a fost diagnosticata cu Candida la un control de rutina si mi s-a dat un tratament cu ovule , Nistatina(oral), si spalaturi vaginale cu Tantum Rosa.Problema este ca dupa cateva zile m-am iritat atat de rau ca am fost nevoita sa intrerup tratamentul, bubitele au disparut dar mi-a ramas un fel de rana aproape de vagin care ma deranjeaza ingrozitor. Aveti idee ce poate fii? Multumesc anticipat de raspunsuri |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| rosalinda wrote:Buna!Sunt noua pe aici si am si eu o problema.Acum o luna a fost diagnosticata cu Candida la un control de rutina si mi s-a dat un tratament cu ovule , Nistatina(oral), si spalaturi vaginale cu Tantum Rosa.Problema este ca dupa cateva zile m-am iritat atat de rau ca am fost nevoita sa intrerup tratamentul, bubitele au disparut dar mi-a ramas un fel de rana aproape de vagin care ma deranjeaza ingrozitor. Aveti idee ce poate fii? Multumesc anticipat de raspunsuri
buna si "Bun venit printre noi !" ...
Cred ca cel mai bine ar fi un control la dr ca sa vada excat despre ce este vb ... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 77
| Mi s-a ivit o problema. Acum un an am fost diagnosticata cu candida, am facut tratament, dar repede a revenit. In vara am mai facut un tratament, dar acum iar a revenit. Acum 4 saptamani am fost la medic am facut si Papa mi s-a spus ca am o candidoza si o cervicita cronica, dar care nu s-a adancit pentru ca a fost ingrijita. Am primit tratament cu Nizoral si Lomexin. La doua zile dupa ce am introdus ovulul mi-a venit ciclu, desi era cam devreme, dar... am pus-o pe seama frigului si a altor lucruri marunte. Problema este ca de doua saptamani nu mi se mai opreste ciclul. Inainte aveam 3zile zdravene si scapam, dar acum am cate putin de doua saptamani de m-a disperat. A venit timpul sa ma duc la medic la controlul de rutina, sa vada cum a mers tratamentul, dar cum sa ma duc daca sunt pe stop?! Voi ati patit asa ceva? Cum ati procedat? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Tris, se impune un control de specialitate, daca e prima data cand patesti asa(ma refer la durata prelungita a ciclului).Cel putin sa discuti cu ginecologul toate problemele aparute si sate sfatuiasca ce sa faci. Multa sanatate. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tris wrote:Mi s-a ivit o problema. Acum un an am fost diagnosticata cu candida, am facut tratament, dar repede a revenit. In vara am mai facut un tratament, dar acum iar a revenit. Acum 4 saptamani am fost la medic am facut si Papa mi s-a spus ca am o candidoza si o cervicita cronica, dar care nu s-a adancit pentru ca a fost ingrijita. Am primit tratament cu Nizoral si Lomexin. La doua zile dupa ce am introdus ovulul mi-a venit ciclu, desi era cam devreme, dar... am pus-o pe seama frigului si a altor lucruri marunte. Problema este ca de doua saptamani nu mi se mai opreste ciclul. Inainte aveam 3zile zdravene si scapam, dar acum am cate putin de doua saptamani de m-a disperat. A venit timpul sa ma duc la medic la controlul de rutina, sa vada cum a mers tratamentul, dar cum sa ma duc daca sunt pe stop?! Voi ati patit asa ceva? Cum ati procedat?
Neaparat, mi s-a intamplat cu multi ani in urma. Din cauza hemoragiei, m-am anemiat atat de tare incat am lesinat la cursuri si am ajuns la spital pana seara. Hemoragia nu s-a oprit decat dupa tratamentul injectabil facut in spital. S-a dovedit a fi o infectie. |
|
| Oricum venise timpul sa ma duc la control, dar ma gandeam ca nu pot sa ma duc in timp ce eu am ciclu, dar pana la urma... ce sa fac?! merg cu toate cele ca nu am incotro. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mult succes Tris,multa sanatate si sa ne tii la curent! Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav! |
|
| Multumesc! Sper doar sa nu primesc injectii. |
|
| Tris, esti bine?Ai fost la medic? |
|
| Miri wrote:Tris, esti bine?Ai fost la medic? Luni, ca vineri am plecat de acasa la 6.45 si am ajuns la 1 dimineata si de doctor nici nu mi-am amintit ce sa mai spun de dus, asa prinsa am fost de problemele de serviciu si de datoriile fata de societate. Azi ma duc acum la coafor si plec din localitate, caci am o nunta. |
|
| Distractie placuta la nunta si asteptam sa ne dai vesti.... |
|
| Sunt nefericita! Mi-a dat injectii. Si pe langa toate astea imi spunea ca daca nu reactionez la tratament imi face o interventie cu anestezie pe uter Eu sper sa am un organism dragut si sa reactioneze bine la tratament, ca altfel... nu stiu ce sa ma mai fac avand in vedere si maselele mele carora nu le mai dau de cap. Nu stiu de ce, dar cred ca maselele si problemele de jos sunt in stransa legatura. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| tris wrote:Sunt nefericita! Mi-a dat injectii. Si pe langa toate astea imi spunea ca daca nu reactionez la tratament imi face o interventie cu anestezie pe uter Eu sper sa am un organism dragut si sa reactioneze bine la tratament, ca altfel... nu stiu ce sa ma mai fac avand in vedere si maselele mele carora nu le mai dau de cap. Nu stiu de ce, dar cred ca maselele si problemele de jos sunt in stransa legatura.
Eu cred ca ar trebui sa iti faci un control medical periodic la 6 luni macar,cu analize si toate alea,pentru ca se pare ca ti-ai cam neglijat sanatatea si asta nu e bine,stii tu vorba aia ca atunci cand vine un necaz,vin toate-odata. |
|
| Drept este ca ma cam neglijez, dar de data aceasta chiar am fost grijulie cu mine si chiar am consultat medicii de multe ori inainte de a avea probleme. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| tris wrote:Drept este ca ma cam neglijez, dar de data aceasta chiar am fost grijulie cu mine si chiar am consultat medicii de multe ori inainte de a avea probleme.
Chiar discutam azi cu cineva si am ajuns la concluzia ca cel mai bun lucru pe care l-am putea face ar fi sa ne facem analizele macar o data pe an , sa mergem la stomatolog o data la 6 luni,iar o ecografie abdominala n-ar fi rea nici ea si sa nu uitam ,noi femeile,de control periodic la ginecolog. |
|
|