Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Asa Miha, si....? detalii te rugam!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| fetelor, nu ma grabiti ca al meu Kaze e cam ...rusinos si nu prea receptiv la nou.Trebuie sa gasesc metoda ...doar n-o sa apar deodata cu borcanul de miere ca-l sperii si fuge |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mai, mai... si aici se discuta despre candida, da? Ce-i asta? Subiect sub acoperire?
Pai de ce n-ati zis mai repede, fetelor, ca am vreo 10 kg. de miere si numai nu se mai termina... ca barbat-miu nu se prea omoara dupa ea. ... Dar daca e vorba de asa... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doamnelor, eu chiar ma intrebam ce ati putut scrie despre acest subiect in 5 pagini, acum vad ca ati dat - o off topic complet. Interesant. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Esti grozava! Am ras de numa' pai bine mai... te-ai inteles cu Miri sa ma sabotati si sa ma faceti sa-mi trezesc odorul (glumesc, desigur) Mai, te stergi cu hi din aia ecologica, fara coloranti .. cafenie asa, ca sa nu zic altfel , din aia ma, cu 3.000 bucata pricepusi? Acuma la serios: nu tanga, adica nu NU definitiv, doar ca mai rarut si de bbc. Asta ti-o spune o patita daca vrei sa crezi. Mi-a spus si mie un ginecolog si de cand ma tin de sfaturile lui, imi este mult mai bine. Deci, hainele stramte si sintetice afecteaza, irita pot facilita recidiva, .... contact sexual, aici intr-adevar e problema, dar gandeste-te cand suferi de afectiune iti e comod? Nu te supara ca te intreb, dar mai bine te tii de restul indicatiilor (daca vrei si consideri ca te ajuta) si beneficiezi... de restul avantajelor. So, fara a cadea in extrema manastireasca poti ajunge la o solutie satisfacatoare pt tine. Uite o idee .. cand e acuta problema incearca ovule Gynozol, o seara da, cealalta ba, timp de 6 zile. Cand recidiveaza, reia tratamentul. La mine e singurul care a functionat si am incercat toate remediile posibile. Multa sanatate si
Mami de Victoras, multumim pt.sfaturi.Eu nu port lenjerie sintetica, ci numai bbc, dar stramta si DA, port numai tanga, kiar si la menstra.Poate in privinta kiloteilor tanga sa fac un compromis, purtand un alt model, pe parcursul tratamentului.Sa vedem ... |
|
| mihaela75 wrote:stiati ca trebuie tinut si regim alimentar?Ca pana la urma din tractul digestiv vine problema si se imparastie ca ciuma peste tot Si regimul e dracos tare, fara zahar, fara paine alba, fara cafea si cam tot ce e bun pt papilele gustative. si eu sunt acum inplina criza de candida,am trezit-o din somnolenta cu anticonceptionale si acum ma chinui sa o adorm la loc.In tara exista Canesten( e un ovul si crema antifungica)?Stiti ceva de el?
Eu nu consum nici paine, nici dulciuri, nici cafea, nici alcool, nici tutun, nici mancaruri grase, deci, sunt cam la regim fara sa vreau.
Canesten am luat imediat dupa nastere, dupa controlul de 6 saptamani.Nici o imbunatatire.Am folosi ovule eu, si crema sotul.Aiurea, nimic!
Oare voi reusi cu ceva sa ii vin de hac nenorictei ? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor dar ati discutat nu gluma...
Inca ceva oare chiar nu este voie sau nu se gaseste nici una dintre voi care sa deschida un topic despre sex si igiena intima ,nu de alta dar as deschide eu dar nu prea am idee ce si cum si plus de aia nici nu stiu daca este voie ? |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sefa, e voie? |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Bine... pt ca am dat-o off topic rau de tot si nu ne sade deloc bine ca niste doamne ce suntem imi iau eu inima in dinti si voi deschide un topic despre sex...sunt ferm convinsa ca se vor initia discutii civilizate si care nu ne vor atrage sanctiuni... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sun te acodr cu tine! |
|
| Andismom wrote:Bine... pt ca am dat-o off topic rau de tot si nu ne sade deloc bine ca niste doamne ce suntem imi iau eu inima in dinti si voi deschide un topic despre sex...sunt ferm convinsa ca se vor initia discutii civilizate si care nu ne vor atrage sanctiuni...
Ma ajutati si pe mine cu un link catre subectu"sex"?Ca am lipsit cam multicel, si m-am cam ratacit in paienjenisul de mesaje necitite...si mi-e teama ca voi sari peste un asemena subiect hot ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:Ma ajutati si pe mine cu un link catre subectu" sex"?Ca am lipsit cam multicel, si m-am cam ratacit in paienjenisul de mesaje necitite...si mi-e teama ca voi sari peste un asemena subiect hot !
Aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=topics&f=170 |
|
|
Hohohoooooooooo, saru'manushitzele, Kiki ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:Hohohoooooooooo, saru'manushitzele, Kiki !
cu placere, Stele! Spor la citit ca ai ce |
|
| Kiki wrote: cu placere, Stele! Spor la citit ca ai ce
Hmmmm ...vazui !Azi noapte abia la ora 3 am descoperit forumul despre sex...deci, inca e necunoscut pt.mine, dar ma pun pe studiat ! |
|
|