Cand tacerea casei devine zgomotul sufletului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, January 8, 2026 11:27 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cand tacerea casei devine zgomotul sufletului

Cand copiii pleaca de acasa, linistea nu este intotdeauna pace. Uneori, devine un ecou dureros al unei etape care s-a incheiat.

Acest video este dedicat parintilor, in special mamelor de peste 50 de ani, care se confrunta cu sindromul cuibului gol si cu intrebarile profunde pe care acesta le aduce: Cine mai sunt eu acum? Care este rolul meu? Unde se termina dorul firesc si unde incepe o rana emotionala nerezolvata?

Vorbim deschis despre:
- ce emotii sunt normale dupa plecarea copiilor si cand devin un semnal de alarma
- sentimentul de pierdere a sensului si identitatii
- vinovatia, resentimentele si anxietatea legate de independenta copiilor
- ranile emotionale vechi care pot fi reactivate (abandon, sacrificiu de sine)
- frica de imbatranire, de viitor

Acest video nu este despre „a trece peste”, ci despre a intelege ce se intampla in interiorul tau, pentru ca aceasta etapa sa devina un nou inceput, nu o sursa de suferinta tacuta.

Daca te-ai regasit in aceste randuri, nu esti singura. Vindecarea incepe cu claritate si compasiune fata de tine insati.

coeur Urmareste pana la final si spune-mi in comentarii: care a fost cel mai greu lucru pentru tine dupa plecarea copiilor?

coeur Vindecarea incepe atunci cand alegi sa te eliberezi.

computerlove Programari pentru sesiuni online 1:1: https://www.ascultatisufletul.ro/cum-te-pot-ajuta/posts/sedinte-de-thetahealing-1-1/

Despre mine:
Sunt practician ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, cu certificare internationala acreditata de THInK - ThetaHealing Institute of Knowledge.
Am finalizat si cursul de baza pentru Metoda Sedona.

ASCULTA-TI SUFLETUL, EL STIE CE E MAI BINE PENTRU TINE !
coeur Cu iubire, @AscultaSufletul coeur

Nu uita, Subscribe, Hype, Share si Like, daca ti-a placut acest video!

Alatura-te si comunitatii Facebook: https://www.facebook.com/groups/ascultatisufletul

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.