Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| am vazut pozele.voi nu aveti copii,aveti niste ingerasi. noi suntem micute,avem doar 2 luni asa ca mai e pana stam in fundulet |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| nikmiki wrote:am vazut pozele.voi nu aveti copii,aveti niste ingerasi.  noi suntem micute,avem doar 2 luni asa ca mai e pana stam in fundulet
timpul trece f repede.....o sa vezi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Erik al meu a plecat de-a busilea sau cum se zice la 6 luni si o saptamana ,trebuie sa fiu cu ochii pe el sa nu faca prostioare.E asa scump cum il vad ca se chinuie sa ajunga unde ar vrea ,dar intervin eu si il aduc de unde plecase si se supara tareee. In fundulet nu sta foarte bine mai cade pe sapte nu-i place ,nu are rabdare ar face altceva imediat. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ei Ely, aveti baiat mare! Va pupam cu drag! Teo sta cateva secunde bune in fundulet si are o miscare de ramuta cand sta pe burtica si vrea sa ajunga la o jucarie.
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely wrote:Erik al meu a plecat de-a busilea sau cum se zice la 6 luni si o saptamana ,trebuie sa fiu cu ochii pe el sa nu faca prostioare.E asa scump cum il vad ca se chinuie sa ajunga unde ar vrea ,dar intervin eu si il aduc de unde plecase si se supara tareee. In fundulet nu sta foarte bine mai cade pe sapte nu-i place ,nu are rabdare ar face altceva imediat. eiii,i-auzi,ce baietel mare si voinic are mami acasa bravo Erik |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bravo, Erikutu' ! Ely, gata, a venit si timpul sa incepi sa alergi si dupa el! |
|

| ely il lasi pe jos sa exerseze mersul de-a busilea? si Sara merge cu pasi mici de-a busilea dar doar ca racul. in funduletz stam bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ely,vai ce voinic mare ai deja! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetele va multumim frumos Mela trece timpul ,parca ieri anuntam ca am nascut ,iar tu ca esti insarcinata si acum mai ai atata de putin pana vine bebelina. Praslea hehe ce au crescut puisorii,acum pleaca si balerina ta. Alexandra ,da de la 6luni l-am pus pe jos.Peste covoras am pus o paturica ,am pus-o degeaba ca acum ajunge pe parchet ,ieri mai avea putin si ajungea la karina in camera.Nu are viteza mare dar este foarte bine asa zic eu. Delfinasa ,Raly chiar aveam nevoie de niste abdomene,problema este ca acolo nu prea se simte ,se simte la spate. |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| si noi am inceput sa exersam statul in fund, ba in brate, ba intre perne de pe la 4 luni. acuma isi perfectioneaza statul singurica. tot asa...o mai sprijinim noi un pic cu o mana, daca nu cand sta intre perne se mai balanseaza ea dintr-o parte in alta. capul si-l tine destul de bine. e foarte puternica la gat. am inceput cu statul in fundulet pentru ca vroia ea. o tineam in brate si ea tot se ridica cu capul inainte si am zis ca de ce sa o chinui numai pe spate si am inceput sa studiem statul in poponetz |
|

| noi am inceput sa o punem in funduletz la 6 luni iar la 7 luni statea singura fara sprijin. acuma ii place mai mult sa stea in picioare asa ca in funduletz doar cand oboseste. merge si de-a busilea si in picioare tinuta de manute |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| am facut progrese...stam cam 80% singurei in poponet acum vrea sa o ia inainte... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| felicitari, Sophie!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Daca Victor la 7 luni statea in fund si mergea de-a busilea, Patrushca noastra doar sta in fundulet, se ridica singurica daca o tin bine de picioare, dar de-a busilea...neam! Nu vrea si n-a vrut sa stea deloc pe burta, iar daca insist plange cu lacrimi de croco. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Davidutzu vrea in funduletz,il las in carutz la 70 de grade si face scandal |
|
|