Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Atunci nu poti decat sa ai rabdare si perseverenta ca avand ritmul ei,va reusi sa stea si in fundulet.Fiecare copil e unic.Asa ca nu iti face griji.Poate fi si din cauza retardului de la nastere,dar nu as crede,mai ales ca a recuperat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mirela74chris wrote:Atunci nu poti decat sa ai rabdare si perseverenta ca avand ritmul ei,va reusi sa stea si in fundulet.Fiecare copil e unic.Asa ca nu iti face griji.Poate fi si din cauza retardului de la nastere,dar nu as crede,mai ales ca a recuperat.
ufff...multumesc mult mirela. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Eu zic sa nu iti faci griji!Si fiica-mea s-a nascut la 36 sapt.(retard de crestere intrauterina) si se recupereaza pana cel tarziu 48 luni(adica 4 ani).Asa ca are timp ! Si a mea si-a tinut caputul pe la 4 luni statea in fund fara ajutor pe la 9 luni de ziceam ca am copil handicapat dar sa vezi ca exact in ziua in care a facut un an a inceput sa mearga singura in 2 picioruse si de atunci nu am mai avut probleme motorii.Nu a mers niciodata de-a busilea!!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| IOana la 7 luni inca mai cadea pe spate, daca o puneam pe jos, in fundulet! Stiu ca am vorbit despre asta cu Liz si ea mi-a zis ca pe la 8 luni, va sta bine si fara sa mai cada. Asa a si fost! |
|

| cute_babies_of_mine wrote:IOana la 7 luni inca mai cadea pe spate, daca o puneam pe jos, in fundulet! Stiu ca am vorbit despre asta cu Liz si ea mi-a zis ca pe la 8 luni, va sta bine si fara sa mai cada. Asa a si fost!
lenus sper sa fie si la noi asa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu zic sa nu-ti faci griji,fiecare cu ritmul lui,vad ca inca are doar 6 luni jumate,are vreme! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandra, si eu ca si fetele, zic sa nu-ti faci griji! A mea mergea bine de-a busilea, dar in fundulet nu excela. Abia pe la 7 luni jumatate pot spune ca statea binisor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eve si la 9 luni se dadea pe spate |
|

| azi a fost pediatra la noi pt controlul lunar si a zis si ea sa nu ma alarmez ca nu sta asa de rau si ca mai avem timp vreo 2-3 saptamani sa facem antrenament. oricum multumesc fetele! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| alexandrabogdan wrote:azi a fost pediatra la noi pt controlul lunar si a zis si ea sa nu ma alarmez ca nu sta asa de rau si ca mai avem timp vreo 2-3 saptamani sa facem antrenament. oricum multumesc fetele! Pitica mea statea ca turnul din Pisa la varsta fetei tale.Daca gasesc poza ti-o arat..era tare haioasa.. alimami attached the following image(s):

|
|

| alimami wrote: Pitica mea statea ca turnul din Pisa la varsta fetei tale.Daca gasesc poza ti-o arat..era tare haioasa..
chiar ca ii haioasa. cam asa sta si Sara si pe deasupra se mai arunca si pe spate si se distreaza iar eu innebunesc ca nu vrea sa stea. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| alexandrabogdan wrote:
chiar ca ii haioasa. cam asa sta si Sara si pe deasupra se mai arunca si pe spate si se distreaza iar eu innebunesc ca nu vrea sa stea.
Nu are rost sa te superi,va sta cand va avea ea chef. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| stam si noi in fundulet la 6 luni si o saptamana

|
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi nu ne tinem echilibrul chiar asa bine inca...mai alunecam intr-o parte sau alta sau chiar in fata, DAR totusi stam in funduletz!!! Doamne ce fetitza mare am deja... |
|

| am facut progrese....stam mai bine |
|
|