Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| wow, Fluturash si Lenush, ma surprinde ca ai vostri bebelasi inca mananca noaptea! dar ce vorbesc eu ca si Maria mea s-a trezit cu scandal azi dimineata la 3 si ceva si pana 5 jumate am lasat-o sa urle !?. am crezut ca e de la dinti, ca e de la nu stiu ce...intr-un final, cand n-am mai suportat i-am dat lapte. dar am lasat-o sa tipe pentru ca ea de la 3 luni nu se mai trezeste noaptea si nu stiu ce a apucat-o. are la cateva saptamani o noapte din asta cand zici ca s-a tzacanit si nu intrii in gratiile ei nicicum.
in seara asta vreau sa ii pun cereale in lapte sa vad daca se mai trezeste. si de maine vreau sa ii introduc si supa de legume ca papa numai pireu de fructe si ma gandesc ca s-ar putea sa fie si foamea de vina... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute poate a avut si ea o noapte mai grea poate a durut-o ceva,si de nervi manca ,sau asa face mereu.E tare greu pentru noi mamicile . Si al meu se culca pe la 12-1 noaptea se trezeste pe la 3 alteori pe la 5 si apoi pe la 7. Fluturas ce pot sa zic ...foarte greu imi inchipui cum a fost sa -i gasesti pe mandoi vomitand ,iar cel mic sa planga .Ce puternica a trebuit sa fii,ma bucur ca ai reusit sa faci fata.Tu ai timp s adormi un pic ziua?Mi s-a intamplat si ie acum 4 nopti sa-mi vomite Karina,iar Erik sa planga ,noroc ca era sotul acasa,cu toate ca nu a reusit sa ma ajute mult ca i se facea rau cica,iar Erik papa titi,deci.. Anca ,deja a-ti inceput diversificarea?asa repede,sau nu mai stiu eu cand trebuie? Cristali sa va bucurati de ingerasul vostru Mami cum sa-i ude cu apa ..vai mi se pare un pic aiurea cred ca tipau mititeii. . In spital in salon cu mine era o mamica care nascuse prematur,pe el l-au trezit ca era prea mic si-i dadeau bibi,dar al meu se trezea singur ca tare fomist era. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anca,la mine mi se pare ceva normal.Lukas in general adoarme la ora 20(exceptie cand reuseste sa doarma putin pe la 18 si in cazul asta adoarme la 21:30).deci mi se pare cam mult ca de la ora 20 sa nu manance pana dimineata la 8-9 sa zicem.daca se trezeste undeva la 5-6 eu zic ca e ok.deocamdata avem nopti si nopti
ely,nu a fost ca ei vomau si lukas plangea.am zis de azi noapte cand pe rand au plans in plus si sotul e foarte racit asa ca si cu el am avut "probleme" .ziua,nu dorm,decat foarte rar |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas wrote:anabella,se intampla cand ai deja mai multi copii.flavio cum doarme acum noaptea?? Flavio acuma se culca in jur de 9 jumate maxim inainte de nani papa bine si pana la 7 dimineata doarme,dar la 7 fix trezirea |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Anabella wrote:Flavio acuma se culca in jur de 9 jumate maxim inainte de nani papa bine si pana la 7 dimineata doarme,dar la 7 fix trezirea
flavio.asa si trebuie |
|

| Fluturas wrote:  flavio.asa si trebuie da eu sunt foarte multumita chiar daca se trezeste la 7 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fluturas wrote:anabella,se intampla cand ai deja mai multi copii.flavio cum doarme acum noaptea??
Lenus,ioana si-a mai revenit,si-a schimbat orarul??cum doarme acum?
Lukas inca nu are un program.depinde la cat e de obosit,ieri noapte nu s-a trezit deloc.a mancat la 21:30 cand a si adormit pana dimineata la 6.in schimb azi noapte s-a trezit la 3.inca nu avem un orar fix. in schimb eu...azi noapte la toti 4 a trebuit sa ma trezesc.acum rad,dar azi dimineata am fost mai obosita ca aseara
Da, avem noutati. Ioana adoarme pe la 9 (ca s-a schimbat ora!), se trezeste pe la 12 dar ii dau doar suzeta. Apoi se trezeste in jur de 1 si papa 150 ml lapte, apoi la 5 si papa la fel, apoi doarme pana pe la 7.30, ceea ce e perfect, ca inainte de schimbarea orei era 6.30! Apreciez enorm noptile cu doar 3 treziri, sincer! Fata de 6-7... Am avut si nopti in care numarasem 10 treziri pana la ora 4. De la 4 am renuntat sa mai numar... Cred ca sunt si dintisorii, ca gingiile sunt inflamate si grena. Si se trezeste urland, desi se vede ca nu mai poate de somn. Dar adoarme cate 1/2 de ora si o luam de la capat! |
|

| Offf lenus cat ai tu de tras,poate se va linisti dupa ce ii va iesi primul dintisor |
|
|