Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo, Mateias, Karina .... tuturor celor care utilizeaza cu folos olitza.
Noi : NUUU ! Am incercat si noi saptamana trecuta dou zile cu haine simple, fara pampers si .... nimik. La olita nu a facut o singura data, macar. A facut peste tot, pe covor, pe parchet , pe canapea, dar la oli .... Se tine si face cand se ridica. Nici nu mai stiu ce sa incerc.
monique wrote:Bravooo, Maria!!! Asadar iar te-ai vorbit cu Alexandra, nu??? Exact la fel patim si noi, mai nou spunem (doar spunem) si PIPI, aducem olita, dar nu sta pe ea decat imbracata... Da' nici n-am pretentii, ca n-am depus nici un efort deosebit in sensul asta...
Ei , Alexandra, cred ca e ceva scris in stele de nu vreti voi la oli deloc !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Maria & mami wrote: Bravo, Mateias, Karina .... tuturor celor care utilizeaza cu folos olitza. Noi : NUUU ! Am incercat si noi saptamana trecuta dou zile cu haine simple, fara pampers si .... nimik. La olita nu a facut o singura data, macar. A facut peste tot, pe covor, pe parchet , pe canapea, dar la oli .... Se tine si face cand se ridica. Nici nu mai stiu ce sa incerc.
Asa a facut si Matei la inceput, peste tot...dar s-a obisnuit in cateva saptamani, nu zile.La inceput nu l-am lasat in fiecare zi fara pampers, ca pana de Anul Nou am tot fost in vizite si mai mult era cu pampers decat fara.Dar dupa Anul Nou am hotarat sa o mai rarim cu plecarile si sa il las mai mult timp fara pampers.In cateva zile am observat ca dupa lapticul de dimineata, 250ml, + apa cam peste 300 ml face abia peste 2 ore, 2 ore jumate, ca mai apoi odata facut, sa mai faca la interval mic de inca cateva ori.
Deci, in timp, am observat cam cand face, si il tot intreb.Daca nu face, nu vrea la olita si nici nu il pun.
Nu am respectat nimic din ce am citit despre olita.Nu ni s-a potrivit.
Am adoptat metoda liberului arbitru:vrei?Bine.Nu vrei, iarasi bine.In skimb daca face pe el, am observat ca nu ii place sa ramana ud, drept pt.care, daca a facut pe el, trebuie sa incerce sa se dezbrace singur de hainele ude.Uneori reuseste bine, alteori trebuie sa il ajut.Am observat ca in prezenta mea este mult mai "constiincios" si eu destul de vigilenta.In prezenta altora, uita si face pe el. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari Matei...vezi ca se poate! Karinutza scumpa felicitari...totusi nu-i la mami prea mult de lucru |
|

| sousourel wrote:Felicitari Matei...vezi ca se poate!
Multumim pt felicitari !Am ajuns sa numar de cate ori face pe olita.Azi a facut de 7 ori, fara nici un rateu !Mai greu este afara, ca nu spune cand face, doar il vad ca merge cracanat , ca si cand nu ar avea pampers pe el... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:Multumim pt felicitari  !Am ajuns sa numar de cate ori face pe olita.Azi a facut de 7 ori, fara nici un rateu  !Mai greu este afara, ca nu spune cand face, doar il vad ca merge cracanat  , ca si cand nu ar avea pampers pe el...
|
|

| Astazi am inregistrat un nou succes:primul caca la olitza:006: !Ca sa nu mai spunem ca tot astazi am dorit sa incercam si noi noua olitza, intai inaugurata cu succes, apoi cu tot cu haine ,de nu mai voia sa se ridice de pe ea...mai nou, dorim sa ne si imbracam singurei, nu numai sa ne dezbracam :
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Mateias |
|

| MNiko wrote:Bravo Mateias
Multumim pt.incurajari ...nu-mi vine sa cred ca am reusist sa trecem si de hopul asta ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Matei! Vad ca te imbraci si singurel! |
|

| Kiki wrote:Bravo, Matei! Vad ca te imbraci si singurel!
Daaaa....exersam de ceva timp si capitolul asta:imbracare-dezbracare,ca trebuie sa fim descurcareti in noua aventura la cresa ! |
|

| Matei ! |
|

|
..acelasi "spor" va dorim si voua ! |
|

| stele_pe_cer wrote:  ..acelasi "spor" va dorim si voua  !
Sa de-a Domnul sa traiesc si eu ziua ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Interesant articolul.Chiar daca in iunie facem doi ani tot nu avem treaba cu olita.Nu sta nici o secunda pe ea.Eu nu-mi fac probleme.Cind va fi momentul o va folosi.Toti ne-am invatat mai devreme sau mai tirziu.Dar ce ma fac cu soacramea?Ma dispera!Ca nu face la oala,ca nu vorbeste...ca-i obraznic!Ma pregatesc sa-l duc la cresa.Poate daca vede alti copii pe olita va intelege ce vreau de la el. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Noi facem de la 7 luni pe olita. Prima oara cand am pus-o, a stat si a facut shushu. A doua oara parca am pus-o pe ghimpi. A treia oara la fel. Nu mai voia deloc. Atunci am incercat altceva: stiam ca ii place la baitza. Am pus olitza in caditza si pe domnisoara in ea. Mamaaaaa, ce i-a mai placut. Plesnea apa de nu se vedea. Am aplicat metoda cam o saptamina. Dupa care, gata, am scapat de olitzofobie. Acuma facem regulat , dimineata, dupa masa, facem kk la olitza. rare cazuri s-au inregistrat cand a facut kk inainte de masa (de fapt le pot numara: 2).
 |
|
|
|