Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc, Nico.Voi cauta si eu la Metro.
Nici Matei nu a facut decat o data pe covor, ca avea doar kilotei, in rest a mai scapat pe gresie sau parket, dar [utin de tot, ca restul se imbiba in panataloni.Deci, uite ca mai bine e cu panataloni, desi ma cam incurc in ei cand sa ii dau jos repede.
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Nico, multumesc pentru informatiile ce ni le dai! Georgy, felicitari pentru progresele facute de mica printesa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Miri wrote:Nico, multumesc pentru informatiile ce ni le dai! Georgy, felicitari pentru progresele facute de mica printesa!
Cu multa placere Miri. Si eu am apreciat tare mult informatiile Alinei cand eram tare debusolata cu olitza asta. Conteaza mult de tot sa vorbesti cu alte mamici; informatiile din carti mi s-au parut asa de dificil de pus in practica; cam toate fac din procesul normal de mictiune o adevarata filosofie... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| g_nicoleta2000 wrote:Alinaaaaaa, cum va merge cu wc-ul?
Dar ce tot aveti cu WC-ul? Tude face la olita si la pisoar, foarte rar l-am pus pe WC, din diverse motive. Da, si s-a mai intamplat sa faca si kk. Eu zic sa nu va stresati cu WC-ul, daca fac la olita, e super, asta e parerea mea, plus olita e personala, deci din punct de vedere igienic e mai mult decat OK.
g_nicoleta2000 wrote:Si eu am apreciat tare mult informatiile Alinei cand eram tare debusolata cu olitza asta.
Anytime.
stele_pe_cer wrote:Cum e mai bine:cu kilotel, sau fara nimic?
Eu pe Tude il tin cu kilotel si pantalonas sau ciorap lung in loc de pantalonas. Cand face pe el, evident ca uda tot, asta e. |
|

| Nimeni nu se mai lauda cu progresele la olita?
Noi facem pipi pe noi, apoi dam fugutza la olita si ne asezam ..si stam...ne place !Sa vedem cand ne-om invata sa spunem INAINTE de a face.De ceva timp am invatat sa spunem "pipi", ca celalat cuvant il stim de mult timp ! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:Nimeni nu se mai lauda cu progresele la olita? Noi facem pipi pe noi, apoi dam fugutza la olita si ne asezam ..si stam...ne place  !Sa vedem cand ne-om invata sa spunem INAINTE de a face.De ceva timp am invatat sa spunem "pipi", ca celalat cuvant il stim de mult timp  !
Felicitari Mateias! E si asta un pas inainte |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| ei si noi hop ca ne laudam . Nu facem neam - nimik la olita, ca musca , DAR de cateva zile DUPA ce facem kk in pampers venim la mami intr-un suflet , entuziasmata toata : CACA , CACA ! de zici ca a facut kaka si vrea recompensa ! DECI stie ce e caca si cum se face DAR sa nu o ating cu olitza nici imbracata , ca musca !
Daca gasiti olitza care nu musca sa ne spuneti si noua sa ne achizitionam ! |
|

| sousourel wrote:Felicitari Mateias! E si asta un pas inainte
Multumim frumos !Asa ne leganam si noi in iluzii, ca e si asta un pas! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:Multumim frumos  !Asa ne leganam si noi in iluzii, ca e si asta un pas!
Eu zic ca nu e iluzie...vine si vreme lui, iti doresc perseverenta si rabdare |
|

| sousourel wrote:Eu zic ca nu e iluzie...vine si vreme lui, iti doresc perseverenta si rabdare
Thanks again ...rabdare am, perseverenta trebuie, ca deja suntem maricei si fara perseverenta nu facem nimic.Eu sunt optismista inca ! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Maria & mami wrote:ei si noi hop ca ne laudam . Nu facem neam - nimik la olita, ca musca  , DAR de cateva zile DUPA ce facem kk in pampers venim la mami intr-un suflet , entuziasmata toata : CACA , CACA ! de zici ca a facut kaka si vrea recompensa !  DECI stie ce e caca si cum se face DAR sa nu o ating cu olitza nici imbracata , ca musca ! Daca gasiti olitza care nu musca sa ne spuneti si noua sa ne achizitionam !
Bravooo, Maria!!! Asadar iar te-ai vorbit cu Alexandra, nu??? Exact la fel patim si noi, mai nou spunem (doar spunem) si PIPI, aducem olita, dar nu sta pe ea decat imbracata... Da' nici n-am pretentii, ca n-am depus nici un efort deosebit in sensul asta... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| am cumparat si eu o olita ca sa vad cam cum reactioneaza...si rezultatul a fost urmatorul: noua ne place sa ne jucam cu olita, ne asezam pe ea, o plimbam prin toata casa...si mai nou o folosim pe post de palarie ...bine ca inca mai avem pana in septembrie cand o sa mergem la camin |
|

| Noi avem deja cateva zile bune de cand nu mai facem decat la olitza, dar numai pipi (cacaliciul e facut numai in timpul somnului dinspre dimineata si in timpul somnului de dupa-amiaza).Dar...vad ca singur vine pe olitza, fara sa fi facut prea mari eforturi in sensul asta...
Suntem tare mandri ca nu mai purtam pampers decat la somnic si afara, si asta dupa o luna si 10 zile de antrenamente ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bravo, Maietas! Ai vazut ce repede te-ai imprietenit cu oli? In curand o sa renuntati de tot la scutece 
Si noi facem la oli destul de des si pp si kk...striga cat o tin baierele "kaka-kaka" si daca n-o duc imediat face pe ea ...ziua o tin destul de mult fara pampers si-i spun ca daca vrea sa faca, sa spuna, sa nu faca pe ea, dar inca n-am ajuns la performanta de a face mereu la oli...daca nu sunt in zona si zice incet si nu aud, face pe ea, pe jos (daca e la popoul gol), asta e, se mai intampla si accidente, dar eu cred ca lasand-o fara scutec va realiza mai repede ca trebuie sa ceara la oli inainte sa faca si sa tina pan-o duc. |
|

| Matei s-a obisnuit la olitza stand in casa in hainutz obisnuite, doar fara pampers.in primele cam 3 saptamani facea pe el, apoi spunea "pipi" si eu il intrebam "unde mami, trebuia sa faci Pipi?" El imi arata de fiecare data "acoo".Stia unde , dar nu se putea abtine.
Apoi a inceput sa imi spuna ca face pipi si sa se tina pana la olitza.Apoi a intervenit tati in ecutaie cu o mica apostrofare demna sa il inhibe pe Matei in a mai spune daca face sau nu .
Acum doar ma ia de mana orice as face in momentul ala si ma duce la olitza, sau incearca kiar el singur sa isi dea pantalonii jos (fara prea mare succes).Face cam de 4-6 ori pe zi numai la olita, si afara si la somn in pampers.
Sa speram ca ne vom obisnui si cu cacaliciul la olita, culmea, mai tarziu decat pipi ! |
|
|