Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Am reinceput si noi batalia cu olita si se pare ca iesim castigatori. Dimineata si seara oli scrie pe noi si chiar face si pp si kk. La gradi incepem lupta de saptamana viitoare. Ele ii lasa fara pampersi, trebuie schimburi multe si olita. Abia astept. Bravo Dav. sa iesiti castigatori cat mai curand. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| codruta wrote:"fa in pampers!", ea nu, la olita! ....Traiasca pampersul!!
Asa ii mai spuneam si eu cand avea pampers, noaptea cand imi era lene sa ma trezesc bineinteles ca ea, nuuuu fac la oli` chiar ca e de facut slujbe pt. cel ce a inventat.... la noi acum e atat de greu cu trezitul noaptea (mai ales pt mine), iar Deea inca face pipilica noapte si de 3 ori pe noapte chiar sunt cheaunel nebunu pana pe la 11-12 ziua, cand deja am 2-3 cafele la activ imi mai revin
Bravooo Dav |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim, multumim, inca nu jubilam, asteptam rezultate...adica sa nu mai luam pampersi... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| codruta wrote:daca ma credeti, sunt in stare sa dau slujbe la biserica pt cine a inventat pampersul.Cinste lui! medeea incepe sa zica cand ii trebuie pipi sau caca dar eu poate ca nu-s disponibila in secundele alea si spun "fa in pampers!", ea nu, la olita! S-a invatat de la cresa sa faca pe olita si toata chestia e sa continui si eu acasa daaaar...e asa comod cu pampers.Daca se dezvata de tot si-mi strica noptile si somnul cu olita ei?Traiasca pampersul!!
Sunt de acord! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Nici noi nu facem inca la olita,desi avem 1.9 ani si aici ma declar complet vinovata. Desi sunt nerebdatoare sa scapam de pampersi...de cate ori il pun pe oala,il las cam jumatate de ora si nu face nimic,ma enervez cumplit si nu-l mai pun decat peste o saptamana.Sau doua. sau o luna. Sunt si eu de acord cu voi ca pampersul e mult mai comod. Totusi,m-a pus pe ganduri tot ce ati scris fetelor si il voi pune pe oala nu maine,ci imediat ce se trezeste. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi am renuntat la pampers de ceva vreme. Dar daca mergem mai departe de casa si stiu ca nu-i ok baia, ii pun unul pentru ca oricum refuza sa faca in loc strain.
Acu' alta-i problema.... ma trezeste aproape in fiecare noapte sa faca pipi, iar pe langa asta, in jur de 2 a.m. ma pune sa-i pun bebe-ul (a carei mama declara ca e...) sa faca la wc... mama lui de bebe care-mi strica somnul!
Spor la dezvatat de pampers, pitici!
Off topic: Laura, de ce nu pui un ticker cu varsta puiului?... ca mereu uit cat are. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| kali wrote:
Off topic: Laura, de ce nu pui un ticker cu varsta puiului?... ca mereu uit cat are.
Ok,voi incerca |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Nepotelul meu Alex,nu prea voia sa faca la olita,asa ca i-am cumparat un capac adaptor pentru wc special pentru copii si a fost foarte incantat,deoarece el voia sa mearga ca adultii la wc,insa ii era teama sa nu cada inauntru,asa ca,cu acest adaptor care are si spatar pe deasupra,se simtea super-adult si el ,asa ca s-a obisnuit la wc si facandu-i-se astfel moftul de a fi si el ca cei mari,a facut si la olita.
Faza hazoasa cu el sa va zic: Cumnata mea a inceput la un moment dat sa nu-i mai puna pampers noaptea ca sa il obisnuiasca cu olita si noaptea si l-a intrebat : Daca nu iti pun pampers,te trezesti oare sau faci pipi in pat? La care el de colo: Nu fac,nu pune pampers! Trec doua nopti "uscate" dupa care a treia noapte face Alex pipi in pat. Mergem in vizita la ei,eu si sotul meu si o vedem pe cumnata mea scotand salteaua afara din casa. Alex,ca sa nu fie parat,s-a si spovedit urgent: "Nu stiu cum dar ...m-am pisat pe mine!"
"Da' nu mai fac!"
Sa murim de ras nu alta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ei sunt super dragalasi si scot niste perle de greu rezisti sa pari serios...
Apropo' de asta... Alexia, ieri, luandu-se cu joaca a uitat sa se ceara la timp si a scapat putin supapa... Ea: Vai de mine si de mine (cu mainile in cap, ca o gospodina suprasolicitata), ce-i aici?- si tragea de pantaloni. In momentul 2 a inceput sa planga, a cerut la wc. (nu spun ca pana acolo a mers cracanata si adusa de spate de-mi venea sa lesin de ras) si din vinovatie a stat 1/2 ora pana s-a "ouat". Ma rog... a sters in locul cu pricina vreo alta 1/2 de ora cu 3 prosoape (desi nu ajunsese nimic pe jos)... si cand vine taica-su... Cata: am auzit ca ai facut pipi pe tine! Alexia: Nuuuuuuuuuuuu! Nu eu! Cata: Da' cine? A.: Blu! (cine se uita pe Cartoon, stie... e lesinata dupa el) C.: Serios?! Ma duc sa-l intreb! A. Nu te du! Face nani! Cococo a facut pipi
Asa mica si deja umbla cu fofarlica! Oricum, azi a cerut oala din juma in juma de ora, sa fie sigura ca nu se mai intampla accidente. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Supeeeeeeeeeeeer! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| codruta wrote:daca ma credeti, sunt in stare sa dau slujbe la biserica pt cine a inventat pampersul.Cinste lui! medeea incepe sa zica cand ii trebuie pipi sau caca dar eu poate ca nu-s disponibila in secundele alea si spun "fa in pampers!", ea nu, la olita! S-a invatat de la cresa sa faca pe olita si toata chestia e sa continui si eu acasa daaaar...e asa comod cu pampers.Daca se dezvata de tot si-mi strica noptile si somnul cu olita ei?Traiasca pampersul!!
si noi pateam la fel eu una as mai pune cate un pampers dar pielicica ei devine rosie cu toate pomezile de pe fata pamantului, asa ca ma scol noaptea sa o pun pe oala, desi de multe ori deja e ud sub ea |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Doamne, Alexia, am ras cu lacrimi...si Victor a ras
Noi suntem fara pampers, pe tot timpul zilei si facem pp unde ne scapa, chiar si in tufe , dar in timpul somnului, arar ramane scutecul uscat. Deci, noi ne trezim noaptea ca n-avem la ce |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce haiosi sunt piticii! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| codruta wrote: ...sunt in stare sa dau slujbe la biserica pt cine a inventat pampersul....Traiasca pampersul!! Aleluia! Noi facem antrenamente la olita, dar nu renuntam la pampers pana Mihaita nu cere si pt caca, pt el doar pipi conteaza, caca se poate si pe covor...
Am ras cu lacrimi de perlutele lui Alex si Alexiei! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Ea: Vai de mine si de mine (cu mainile in cap, ca o gospodina suprasolicitata.
am ras cu lacrimi, asta este vorba Deei .... razi cand e scris, dar cand ti-o spune un copilas de 1,10-3 ani... parca cine stie ce greutati intampina ! |
|
|