Cand si cum ne invatam la olita?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, September 5, 2007 7:49 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Felicitari pentru progrese, Mihaita.bravo bravo
mommy
Scris: Wednesday, September 5, 2007 9:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Kiki, Alina, pupici pupici !
danab
Scris: Sunday, September 9, 2007 3:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miru wrote:
A fost amuzant pe plaja: cand ii venea sa faca pipi, cauta cu disperare olita si cum nu o gasea, se aseza repede pe colac sau pe galetusa...hohot

Of, eu am carat galetusa de plaja dupa mine vreo 2 saptamani, ca nu voia sa faca in iarba tinuta in brate, dar nici in scutec.

Bravo, Mihaita!!!Cat mai multe succese!
Felicitari si Dariei, sigur gaseste pipi unde e olita ras
Fluturas
Scris: Sunday, September 9, 2007 3:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Sunt amuzanti copiii astia tare....
Darius afara nu vrea sa faca in picioare, numai daca il tin in brate ca pe o fetita. Baietii vostri (cele care aveti baieti) fac pisu din picioare?
sousourel
Scris: Sunday, September 9, 2007 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Asa facea si V pana cand a invatat sa faca si din picioare...e putin incomod la inceput pana intelege, dar apoi nu mai ai probleme.
Fluturas
Scris: Sunday, September 9, 2007 3:46 PM

de fiecare data incercam prima data sa faca din picioare,dar nicicum nu vrea,asa ca renuntam si il tinem in brate
sousourel
Scris: Sunday, September 9, 2007 3:55 PM
Nivel

Uite o idee, numai ca acum e cam frig....V se amuza daca-l lasam (in vara cand era cald) gol, de la brau in jos sau chiar complet gol si il indemnam sa faca singur.
Fluturas
Scris: Sunday, September 9, 2007 10:10 PM

da,e o idee,dar la noi nu face cand mergem afara,prin parc,la plimbare.atunci nu vrea din picioare...si nu il pot scoate cu fundu gol,dar inca nu imi fac mari probleme,avem putin timp de cand cere sa faca,asa ca trebuie sa avem rabdare pana sa faca si din picioare.ma bucur ca face macar asa,si nu pe el
sousourel
Scris: Sunday, September 9, 2007 10:37 PM
Nivel

Succes si rabdare..pana la urma toti fac, nu?;)pupici
crista
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Fiu-mi care de la 8 luni pana pe la 11 luni si ceva facea la olita acum nu mai vrea sa stea deloc, toate tacticile s-au epuizat. Mai incercam, ma gandesc cand o sa mai cresca un pic o sa faca dinou legatura olita -'treburi' si invers sic
AdrianaC
Scris: Sunday, October 28, 2007 3:40 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Andrei inca mai face in Pampers. Nici eu nu am insistat prea mult, are momente cand vine la mine si ma trage de maneca, mami, aide la toaleta, fac kk, dar nu mereu.

Asta e, mai asteptam, la un moment dat o sa faca si el la toaleta ca oamenii mari ras.
Fluturas
Scris: Sunday, October 28, 2007 7:22 AM

crista darius pana la 2 ani,nu a vrut sa stea absolut deloc.vor invata ei,si david,si andrei.succes la aandoi

crista
Scris: Sunday, October 28, 2007 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
...asa ma gandesc si eu, de invatat sigur o sa invete si ei, noua doar rabdate ne mai trebuie ras.
ALEX
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:02 PM
Nivel: Guest

Alex nu avea rabdare sa stea pe olita.Am inceput sa-l pun pe olita la 7 luni.La 11 luni cind a inceput sa mearga fugea de pe olita si era un adevarat scandal.Apoi l-am pacalit cu reclamele si statea cuminte cit erau reclamele.Pina intr-i zi cind nu eram linga el si a inceput sa-si manince productia proprie.Atunci ne-am hotarit sa-i luam colacel pentru WC si am rezolvat problema.Ne gindeam ca de acolo nu are cum sa fuga,dar culmea ii placea.Acm se duce singur la baie si cere sa-l pun,dar de cele mai multe ori nu face.Se mai scapa si pampers si apoi vine si imi spune.Eu cred ca nu trebuie fortat copilul sa faca ce vrem noi.Cind este pregatit sa faca ceva face fara sa-l stresam.Mi-ar place sa vina sa-mi ceara olita,dar sint multumita deocamdata ca imi spune ca a facut in pampers.Inseamna ca constientizeaza ce face si in curind va cere si olita.
cris
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:39 PM
Nivel: Guest

teodora mea face din cand in cand la olita... de fapt f rar. sper sa se invete cu olita... vreau sa scapam de pampers. oricum , am vazut ca aveti copii harnici care la 8 luni stateau pe olita. teodora ia olita, si-o pune in cap, sau dupa ce face o rasoarna, baga piciorul in ea si fuge sau pur si simplu se ridica de pe olita si face pe covor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.