Cand si cum ne invatam la olita?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Thursday, August 23, 2007 10:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim, intoarcem pupicii inzecit pentru printesa Sara si mami Miri ! pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, August 23, 2007 11:17 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim, Miri. Ne straduim si noi, iar cat exista pe lumea asta pampers si servetele umede, nu o sa il stresez sa faca mai repede la toaleta. Poate ca daca ar fi trebuit sa fierb / spal / calc de 100 de ori / zi niste scutece, l-as fi pus si eu de la 2-3 luni la olita, asa insa ... merge treaba ca unsa hohot
gabyy
Scris: Friday, August 24, 2007 12:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
Niko face doar kk la olita, cand vad k vrea sa faca o pun repede si face, apoi daca vrea sa se ridice nu mai insist sa stea,k sa nu refuze pe urma olitapupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, August 24, 2007 8:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Eu nu am sa inteleg niciodata de ce unii parinti isi pun copiii la olita inainte ca sfinctele anale sa se matureze.Daca pediatrii spun ca dupa 18 luni copilul este apt sa foloseasca olita constient fiind de ceea ce face, de ce se asteapta din partea copilului mai mult decat poate da ?

E adevarat ca noi am facut parte din generatiile ce au cunoscut foarte de timpuriu acest supliciu cu olita, dar pe vremea noastra nu exista atata informatie din abundenta si poate nici nu erau facute atatea studii care sa ateste cum ca pusul la olita mult prea devreme creeaza doar un reflex care odata cu cresterea copilului se pierde pt ca mai tarziu sail reiei cu totul dar si cu alte probleme de readaptare.

Gabyy, mie mi se pare ca te grabesti cu olita in ceea ce o priveste pe cea micasic !
Maria & Mario
Scris: Friday, August 24, 2007 12:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Chiar ieri ma conversam cu Doamna de la camin si ii spuneam ca in Romania toti copii la 2 ani sunt 90% din 20h fara pampers. Ma credeti ca a crezut ca glumesc ? maseluta Si eu serioasa: Nu , pe bune ! Ea : Nu se poate ? De ce ? scratch Pai pentru ca se pune copilul pe olitza de la varsta fff mica, inainte de 1 an ! A fost masca, ma credeti !?

Nu intelege de ce se grabesc mamicile sa puna un bebe care nu intelege necesitatile fiziologice prin simptome ( stari ). Nici eu nu am stiut ce sa ii raspund , doar : CA ASA E IN Romania ! :176:

In fine, sincer , eu as fi in al noualea cer acum daca Maria ar fi dry 24/24 . DAR ..... rambo Razboiul e declarat, se duc batalii ! Astazi degeaba am stat cu ea 20 min pe reductor, citit , cantat , etc ..... la 5 min dupa ce am pus pampersul a facut de-amandoua ! banghead
stele_pe_cer
Scris: Friday, August 24, 2007 1:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Maria & mami wrote:

Nu intelege de ce se grabesc mamicile sa puna un bebe care nu intelege necesitatile fiziologice prin simptome ( stari ). Nici eu nu am stiut ce sa ii raspund , doar : CA ASA E IN Romania ! :176:

Thumb down ...

Las ca evoluam si noi..incet-incet...
mihaela75
Scris: Friday, August 24, 2007 5:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Va spun eu de ce se pune copilul asa devreme la oli ,pentru ca scutecele pe o luna te lasa fara jumate din salariu.Eu la Diana nici nu mi-am permis pampersi, luam doar cand mergeam la dispensar si in parc,le pazeam ca pe ochii din cap si nu cumparam ca acum cu baxul ci cate unul de la chioscul din colt.Am pus-o la oli foarte devreme, am chinuit-o noptile cu trezitul ,statea saracuta pe oli si eu o tineam pe umar ca era adormita..of.Un bax ma ajunge acum cam 10 zile ,daca luam atunci trei baxuri pe luma ,salut munceam degeaba si mai eram si datoare sic
Miri
Scris: Friday, August 24, 2007 9:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mihaela, sa stii ca ai dreptatescratch ...in cazul nostru, pur si simplu s-a intamplat totul foarte repede, foarte usor si nici partea materiala nu ne-a "presat", astfel ca am donat doua baxuri si jumatate de pampersi altor pitici , mai mici!
Astazi, de exemplu, Sara s-a cerut la kk, si a fost pentru prima data cand mi-a facut chiar kk la wc, tinuta de mine sa stea bine, ca eram in vizita la nasi si alte optiuni nu aveam!sic Oricum, sunt fericita ca avem mai multe luni de cand Sara e dry 100 %, vorba Oanei!dance
Va doresc tuturor mult succes, mai devreme sau mai tarziu!thumleft
mihaela75
Scris: Tuesday, September 4, 2007 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Semnam condica, la un an si 4 luni , prima oli si primul pisulica pe langa oli sic

Ii place la nebunie, stie la ce se foloseste dar kk si pipi tot pe alaturi nimereste .Nu-i nimic, exersam firstprize
Kiki
Scris: Tuesday, September 4, 2007 2:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Daria, succes cu olita. pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 4, 2007 2:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Daria mult succes!pupici

Fluturas
Scris: Tuesday, September 4, 2007 3:18 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
daria,ce frumos stai tu pe oli,dar fa si pisu si kk tot acolo
dupa 2 saptamani ne laudam si noi ca am scapat de pampers ziua,il mai avem doar cand dormim(nici macar pe afara).facem direct pe wc cu reductor si tare ne mai place.mai nou,azi noapte nu a facut deloc in pampi(cum zice el)si azi dimineata am crezut ca umple wc-ulras
MNiko
Scris: Tuesday, September 4, 2007 4:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mihaela75 wrote:
Semnam condica, la un an si 4 luni , prima oli si primul pisulica pe langa oli sic

Lasa mami ca nimeriti voi si pe oli nu numai langa.pupici
mommy
Scris: Tuesday, September 4, 2007 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
A inceput si Mihaita sa faca pipi la olita, cu 3 zile inainte de a pleca la mare, asa ca am carat si olita dupa noi, sa nu stricam bunele obiceiuri. Nu face mereu, dar o face numai cand simte nevoia, nu cand ii spun eu. Ma bucur ca a inceput sa constientizeze procesul. Din pacate kk inca nu face la olita, desi eu ii tot explic ca tot acolo se face. A fost amuzant pe plaja: cand ii venea sa faca pipi, cauta cu disperare olita si cum nu o gasea, se aseza repede pe colac sau pe galetusa...hohot
Kiki
Scris: Wednesday, September 5, 2007 7:42 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miru wrote:
... cauta cu disperare olita si cum nu o gasea se aseza repede pe colac sau pe galetusa...hohot

hohot hohot hohot hohot Beton!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.