Cand si cum ne invatam la olita?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Wednesday, November 21, 2007 9:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Doamne, cat sunt de draguti piticii.....hohot hohot hohot pupici
Va doresc nopti uscate si spor la dezvatat de pampers!
Fluturas
Scris: Wednesday, November 21, 2007 9:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
doamne ce haiosi sunt....alexia,esti bestiala
acum cand am renuntat si noi de tot la pampers,mi-as dori ca macar noaptea sa mai poarte si sa nu se trezeasca.cateodata se trezeste de 3-4 ori pe noapte si inca de vreo 3 ori karina si ziua urmatoare sunt terminata.dar in acelasi timp,sunt mandra ca am baiat mare deja care nu face in pampers
danab
Scris: Thursday, November 22, 2007 6:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Of, cate le mai vin in cap. Si ce fixatii mai fac pe anumite chestii.
Noi am fost la bunici si acolo avem o olita rosie si un adaptor pt wc cu o ratusca. Nu a vrut sa faca decat la "olita ma'e, cu tatushca" chiar si la ora 2 a.m., iar la Suceava urla sa o duc la wc si am tinut-o pe olita ca si pe wc ( cu mainile sub picioruse) fool si doar asa a facut. In rest face peste tot afara, dar fiind frig prefer sa-i pun un pampers chilotel sa pot ajunge la o toaleta (cand iesim undeva il mai pun si "in loc de bucutze"ras , care ne cam lipsesc - sa se aseze bine pantalonii).
Noi aveam locuri speciale unde faceam - la coltul blocului "la ia'ba" si in parc "la picele (floricele)", iar daca vede un copil care face pipi vine repede si-mi cere "si eu fac pishu".
Kiki
Scris: Thursday, November 22, 2007 7:14 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miru, tare dulce esti hohot hohot hohot
Si tu mami, haioasa rau...auzi sa-i puna pampers in loc de bucutze hohot hohot hohot hohot Lasa fata asa fotomodel cum e hohot hohot dance dance
codruta
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

cred ca suntem pe drumul cel bunyes
in urma cu o saptamana, medeea a facut o iritatie destul de urata de la pampers.Am incercat cu bepantene (un tub in 3 zile),crema de galbenele, pasta petrini, cutaden,crema cu aloe vera,pudra...iar rezultatele intarzie sa apara.De voie de nevoie am renuntat la pampers peste zi si am vorbit si la cresa s-o tina fara pampers si s-o puna mai des pe olita.I-am dus azi dimineata vreo 4 schimburi de hainute, in caz de accident sa nu stea fata uda si spre surprinderea mea la 3 cand am mers dupa ea am gasit-o tot in hainutele de dimineata si nu facuse deloc pe ea.Avem doua zile fara accidente.Azi noapte a avut pampers, era murat dimineata si ma gandesc la noapte s-o las fara.Deja mi-e mila de masina de spalat, cat va avea de lucru maine, dar risc.trecem noi si peste asta
Kiki
Scris: Tuesday, December 4, 2007 8:08 PM
Nivel

Codruta, mult succes. yes

Si noi cred ca suntem pe drumul cel bun. Produce la olita de cate ori il pun si daca saptamana trecuta avea 4-5 schimburi murdare la pachet de la gradi, de luni avem numai doua yes yes yes Noaptea inca e cu pampers pt ca bea la culcare 1 bibe juma' de lapte (al doilea bibe il papa deja dormind) si ne-am inunda in patut sic

codruta
Scris: Tuesday, December 4, 2007 8:23 PM
Nivel

Kiki wrote:
Codruta, mult succes. yes

Si noi cred ca suntem pe drumul cel bun. Produce la olita de cate ori il pun si daca saptamana trecuta avea 4-5 schimburi murdare la pachet de la gradi, de luni avem numai doua yes yes yes Noaptea inca e cu pampers pt ca bea la culcare 1 bibe juma' de lapte (al doilea bibe il papa deja dormind) si ne-am inunda in patut sic

hohot daca auziti maine la stiri despre inundatii in ardeal sa stiti ca de la medeea sunthohot
pai noi bem un 2 bibe de lapte plus un litru de apa pe noaptebanghead

kiki, succes si vouapupici
Kiki
Scris: Tuesday, December 4, 2007 8:50 PM
Nivel

Multumim, Codruta! Speram si noi, ca deh, ne facem baieti mari si inca taram pampersul dupa noi...
A, am uitat de apa peste noapte...un bibe sau doua, depinde de sete uff
Miri
Scris: Tuesday, December 4, 2007 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Codruta, pupici de la noi sa scapati de probleme...si de pampers!pupici
Kiki, felicitari si mult succes!thumright
crista
Scris: Wednesday, December 19, 2007 1:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Noi nu mai avem chef sa stam pe olita, asa dintr-o data, nu mai vrea si pace uff Abia abia daca sta la pishu dimineata...
Alina
Scris: Thursday, December 20, 2007 12:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Continuam discutiile Aici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.