|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Doamne, cat sunt de draguti piticii..... Va doresc nopti uscate si spor la dezvatat de pampers! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| doamne ce haiosi sunt....alexia,esti bestiala acum cand am renuntat si noi de tot la pampers,mi-as dori ca macar noaptea sa mai poarte si sa nu se trezeasca.cateodata se trezeste de 3-4 ori pe noapte si inca de vreo 3 ori karina si ziua urmatoare sunt terminata.dar in acelasi timp,sunt mandra ca am baiat mare deja care nu face in pampers |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Of, cate le mai vin in cap. Si ce fixatii mai fac pe anumite chestii. Noi am fost la bunici si acolo avem o olita rosie si un adaptor pt wc cu o ratusca. Nu a vrut sa faca decat la "olita ma'e, cu tatushca" chiar si la ora 2 a.m., iar la Suceava urla sa o duc la wc si am tinut-o pe olita ca si pe wc ( cu mainile sub picioruse) si doar asa a facut. In rest face peste tot afara, dar fiind frig prefer sa-i pun un pampers chilotel sa pot ajunge la o toaleta (cand iesim undeva il mai pun si "in loc de bucutze" , care ne cam lipsesc - sa se aseze bine pantalonii). Noi aveam locuri speciale unde faceam - la coltul blocului "la ia'ba" si in parc "la picele (floricele)", iar daca vede un copil care face pipi vine repede si-mi cere "si eu fac pishu". |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru, tare dulce esti Si tu mami, haioasa rau...auzi sa-i puna pampers in loc de bucutze Lasa fata asa fotomodel cum e |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| cred ca suntem pe drumul cel bun in urma cu o saptamana, medeea a facut o iritatie destul de urata de la pampers.Am incercat cu bepantene (un tub in 3 zile),crema de galbenele, pasta petrini, cutaden,crema cu aloe vera,pudra...iar rezultatele intarzie sa apara.De voie de nevoie am renuntat la pampers peste zi si am vorbit si la cresa s-o tina fara pampers si s-o puna mai des pe olita.I-am dus azi dimineata vreo 4 schimburi de hainute, in caz de accident sa nu stea fata uda si spre surprinderea mea la 3 cand am mers dupa ea am gasit-o tot in hainutele de dimineata si nu facuse deloc pe ea.Avem doua zile fara accidente.Azi noapte a avut pampers, era murat dimineata si ma gandesc la noapte s-o las fara.Deja mi-e mila de masina de spalat, cat va avea de lucru maine, dar risc.trecem noi si peste asta |

| Codruta, mult succes.
Si noi cred ca suntem pe drumul cel bun. Produce la olita de cate ori il pun si daca saptamana trecuta avea 4-5 schimburi murdare la pachet de la gradi, de luni avem numai doua Noaptea inca e cu pampers pt ca bea la culcare 1 bibe juma' de lapte (al doilea bibe il papa deja dormind) si ne-am inunda in patut
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
daca auziti maine la stiri despre inundatii in ardeal sa stiti ca de la medeea sunt pai noi bem un 2 bibe de lapte plus un litru de apa pe noapte
kiki, succes si voua |

| Multumim, Codruta! Speram si noi, ca deh, ne facem baieti mari si inca taram pampersul dupa noi... A, am uitat de apa peste noapte...un bibe sau doua, depinde de sete |

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Codruta, pupici de la noi sa scapati de probleme...si de pampers! Kiki, felicitari si mult succes! |

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Noi nu mai avem chef sa stam pe olita, asa dintr-o data, nu mai vrea si pace Abia abia daca sta la pishu dimineata... |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuam discutiile Aici |
|
|