Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Gata fete !!! Am reusit ..da Buli cam asa am procedat , acu am citit ce ai scris . Cand scapa pe el nu l cert , i am atras atentia si sotului , chiar si Evelinei Sunt super happy ca am reusit ...zici ca a luat la facultate mi se parea ceva imposibil Nu i pun pampers nici cand plecam , ii iau schimburi. Am facut si din picioare , afara , si i s a parut funny Am baiat mare!! LLa toamna mergem la gradi |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Koko - felicitari! Cam cate zile a durat tot procesul? |
|
| O saptamana cu kk( n a facut pe el kk , chestia e ca l am recompensat dupa, l am laudat ...eu nu sunt cu recompensa, dar pentru asta am lasat de la mine ) ..in care pipi facea pe el si aprox inca o sapt cu pipi . Sunt cu el non stop si jumatate de zi singuri, asa ca nu avem pareri si sugestii din afara |
|
| Merci! Cred ca o sa-mi iau inima in dinti si o sa ma apuc si eu mai serios de rezolvarea acestei probleme. Si noi mergem in toamna la gradinita! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bravo, OBE!! Baiat mare, dom'le!!
Rox, va tinem pumnii.. gaseste timp sa fii cu el acasa cateva zile, de preferat singuri, sa nu intervina altii. E mult mai simplu decat pare, totul e sa fiti consecventi. |
|
| Merci Buli! Mama sta cu el dar nu e problema ca e intru totul de acord cu ce spun/fac in privinta copilului. Deja i-am dat instructiunile. Iar soacra-mea la fel - ea chiar incepuse vara trecuta cu tehnica asta - dar nu i-a mers. |
|
| Multumesc fete Succes Rox. |
|
| Fetelor raportez succes pe toata linia cu facutul la olitza! Mai trebuie doar noaptea insa deja se cere dar nu mereu. Sunt asa de fericita!!! Sa-mi traiasca mama ca ea a reusit! E asa de scump cand se asaza pe oala si isi indeasa putza sa nu faca pe afara Imi vine sa-l mananc! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ai baiat mare Roxy! Felicitari! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Bravo Petrisor, barbatel in toata regula
|
|
| Multumesc fetelor! Sa stiti ca sunt lesinata dupa el ! Ce bine imi pare ca mi l-a trimis Doamne Doamne! |
|
| Felicitari mamaaaaaaa!!! Obe face la wc de vreo luna "Mami sunt baiat male .olita s a spalt " |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravoo . Noi punem pampers la somn si cand plecam .Suntem inca la olita, pana ii gasesc un reductor pentru vaasul meu. |
|
| Felicitari fetelor!!! Avem copii mari! Am trecut la "stage 2 " facem la WC din picioare si petntru ca e prea mic, isi sprijina putza de vas |
|
|