Cand si cum ne invatam la olita? II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petro
Scris: Saturday, December 13, 2008 2:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Elena, ai incercat sa-l pui direct pe WC? Poate ai mai mare succes. Unii copii sunt foarte interesati de ce fac adultii si-i imita in orice! Spre exemplu sotul nu poate merge la wc singur, Darius fiind foarte curios de ce face. De multe ori il pune in picioare pe wc sa-l imite. Sa-l vezi ce suparat e cand nu ii vine pishulicu'. Cu olita nu avem succes deloc, ai vazut cam ce mutrite face.
Fluturas
Scris: Saturday, December 13, 2008 2:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
petro,zicea intr-un mesaj ca nici pe wc nu are succes.cand ziceai de darius...exact asa e si al meu.sa ii vezi pe amandoi cand stau la wc sa faca pisuhohot hohot
S.ELENA
Scris: Saturday, December 13, 2008 11:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
L-a vazut pe frate-sau facand si il imita si el, dar stand langa w.c. si cu pantalonii si pampersul pe el.
Daca l-am pus fara si sus cu picioarele pe w.c. nu am avut niciun succes; si nici stand cu fundul direct pe colacul w.c.-ului, sustinut de noi: se arcuieste de zici ca se rupe in doua nu alta!!!!

Deocamdata am lasat sa treaca putin timp si apoi mai incercam, chiar daca nu-mi convine situatia si ma seaca la buzunar pampersii!!!!nervi uff
S.ELENA
Scris: Sunday, December 14, 2008 12:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Kiki wrote:
Elena, nu dispera! Se pare ca smecherasul tau seamana cu Dav. Noi am scapat de pampersul de zi la 2 ani si 9 luni. Noaptea au succes paturicile absorbante in caz de accidente sic .

Inca nu disper, dar mi-e ciuda ca am tendinta sa fac mereu comparatie cu Robert si apoi si de banii dati pe scutecele de unica folosinta!!!!pupici
Kiki
Scris: Sunday, December 14, 2008 12:18 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
S.ELENA wrote:

Inca nu disper, dar mi-e ciuda ca am tendinta sa fac mereu comparatie cu Robert si apoi si de banii dati pe scutecele de unica folosinta!!!!pupici

Lasa, mami ca stii ca sunt diferiti desi sunt frati. Ii mai compari poate la suparare, dar iti trece repede.
Poate incerci sa ii pui chilotei si cand ii uda sa il lasi putin asa, sa vada ca e o senzatie neplacuta si poate incet-incet scapati de cheltuiala cu pampersii.
dya
Scris: Wednesday, May 6, 2009 7:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Haideti sa ne laudamangel angel angel ....am inceput operatiunea fara pamperstopai ...folosim scutecelele doar noaptea , la somnicul de amiaza si in cazul in care iesim la plimbare prelungita si asta pentru groaza de a pune printesa la pisulica in publicsorry1 . Daca mergem doar pe afara la joaca asta se intimpla la socrela la bloc ( ca acolo are copilasi de virsta ei ) si acolo nu folosim pampers ca din cind in cind mergem in casa la olitza.majoreta Nu a facut decit de vreo trei ori pisulica in pantaloni si asta se intimpla cind se ia cu joaca in rest zic eu ca suntem pe drumul cel bun.topai topai topai
petro
Scris: Wednesday, May 6, 2009 9:02 AM
Nivel

Bravo, Cezi! newclap newclap newclap majoreta majoreta majoreta

Noi cred ca vom merge cu pampers pana la 7 ani! Treaba lui, poate sa se si insoare in pampers! Ieri mi-a facut o surpriza totusi. Cand l-am luat de la gradinta, trecand pe langa baie, s-a oprit in fata usii si mi-a aratat cum fac pisu baietii din grupa lui. E un inceput. ras
Kiki
Scris: Wednesday, May 6, 2009 9:24 AM
Nivel

Cezi, succes in lupta cu pampersul.

Petro, o sa scape si Darius de pampers, fii fara grija. Cand va fi pregatit o sa ceara singur. pupici
Kiki
Scris: Wednesday, May 6, 2009 9:26 AM
Nivel

Cezi, succes in lupta cu pampersul.

Petro, o sa scape si Darius de pampers, fii fara grija. Cand va fi pregatit o sa ceara singur. pupici
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 6, 2009 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Cezi, felicitari si mult succes!firstprize bravo bravo bravo

Petro, cand va fi pregatit va renunta singur!
dya
Scris: Wednesday, May 6, 2009 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Multumim fetelorpupici pupici pupici , sper sa isi mentina naravul.angel
Petro lasa mami ca nu este nici primul si nu va fi nici ultimul care face figurele la olitza si asa cum au spus si fetele o sa renunte singur cind o sa fie el pregatit.pupici pupici pupici
petro
Scris: Wednesday, May 6, 2009 9:47 PM
Nivel

Mersi de incurajari fetelor! Eu nu ma stresez deloc din punctul asta de vedere. Cum am zis, poate sa se si insoare in pampers. Nu insist! ras pupici
myha84
Scris: Thursday, May 7, 2009 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Si noi avem probleme cu olita,cam pe la 8 luni am pus-o prima data pe olita dar nu vroia sa stea nici in ruptul capului. parca o ardea daca statea pe ea, acuma sta pe olita si o jumatate de ora (ca ne tot jucam) iar cand o scapa se ridica si face pe jostoanerele . ce sa ma mai fac cu ea ca tare as vrea sa se obisnuiasca pe olita ca vine vara si saraca o sa-i fie tare cald cu pampers.
evita
Scris: Friday, May 8, 2009 11:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Bravo Cezi!bravo bravo bravo Ce fata mare are mami!ras
Sunt curioasa si eu ce reactie vor avea ai mei prima data pe olita! As vrea sa incerc in vara asta, mai ales ca va fi cald...sper sa am succes si sa nu fie marcati de experienta!
Succes piticotilor cu olita!pupici
Mela
Scris: Friday, May 8, 2009 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Myha,eu zic sa nu te stresezi cu fata,e prea mica sa stea pe olita,nu stiu daca ea constientizeaza ca ii vine treaba.

valabil si pentru tine,Petro pupici

eu i-am pus pe ai mei numai cand am vazut ca ei stiu,isi dau seama ca le vine,adica in jur de doi ani.

pentru Mihaita inca folosesc scutec afara si noaptea.
pana la toamna sper sa se invete si pe wx,la gradinita nu este oala,din pacate pentru el sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.