Cand si cum ne invatam la olita? II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Thursday, December 20, 2007 12:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 20, 2007 7:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Crista cred ca ai inceput prea devreme antrenamentul cu olita si David o considera ca fiind inamicul nr. 1. Din propria experienta iti spun, cu Andrei am inceput cam la 1 1/2 an si la 2 ani deja folosea toaleta singur, cu Leea a fost putin cam complicat tocmai ca am inceput prea devreme, incercasem la 1 an si 2 luni, la inceput ca pe o jucarie si cand am asezat fata dezbracata la pis s-a speriat de zgomotul din oli, cu insistente la 2 1/2 am scapat definitiv de pampers.
Alina
Scris: Thursday, December 20, 2007 8:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
crista wrote:
Noi nu mai avem chef sa stam pe olita, asa dintr-o data, nu mai vrea si pace uff Abia abia daca sta la pishu dimineata...

Rabdare, Crista, vei reusi.thumleft

mariuta wrote:
Crista cred ca ai inceput prea devreme antrenamentul cu olita si David o considera ca fiind inamicul nr. 1.

Eu tot la aceeasi varsta am inceput sa-l obisnuiesc pe Tudor la olita.
Fluturas
Scris: Thursday, December 20, 2007 10:40 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mariuta wrote:
Crista cred ca ai inceput prea devreme antrenamentul cu olita si David o considera ca fiind inamicul nr. 1. Din propria experienta iti spun, cu Andrei am inceput cam la 1 1/2 an si la 2 ani deja folosea toaleta singur, cu Leea a fost putin cam complicat tocmai ca am inceput prea devreme, incercasem la 1 an si 2 luni, la inceput ca pe o jucarie si cand am asezat fata dezbracata la pis s-a speriat de zgomotul din oli, cu insistente la 2 1/2 am scapat definitiv de pampers.

sa stii ca depindefoarte mult de copil.am mai spus pe undeva,am o prietena care are un baietel deodata cu darius.la un an,copilul nu mai avea pampers,cerea la olita(si pp,si kk),inainte de un an jumate a renuntat de tot(inclusiv noaptea)la pampers.
in schimb darius al meu nu a vrut absolut deloc la olita,nici acum,doar daca e wc-ul ocupat,atunci il prostesc cumva.la 2 ani,direct pe wc s-a obisnuit
MNiko
Scris: Thursday, December 20, 2007 10:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Butterfly ai dreptate ca depinde de copil. Si Cristina la 11 luni cerea kk si pipi la olita. Din pacate atunci m-a gasit pe mine sa lucrez si reactia ei a fost sa renunte la ascest bun obicei. Asa ca ne-am chinuit cu olita( in sensul ca sa spuna iar, ca alte pb cu ea n-am avut) pana acum o luna si ceva cand a inceput iar sa ceara singura. Acum mai avem pampers doar la cresa la somnul de zi si cand mergem mai mult prin oras. Noaptea acas nu ii mai pun de o luna de zile si n-am avut decat un singur accident. Mai mult, sunt norocoasa ca nu se trezeste noaptea sa-mi ceara la pipi si chiar daca n-o scol eu la 7 s-o pun pe oala sta pana la 8-9 fara sa faca pe ea.
Laura
Scris: Thursday, December 20, 2007 11:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Felicitari tuturor copilasilor care au renuntat si care sunt pe cale sa renunte la pampers firstprize
Eu sunt cea mai fericita mamica din lume: Alex al meu a renuntat la pampers ziua yes yes yes Punem pampers doar la nani si afara. Incet,incet,speram sa renuntam de tot dance
celena
Scris: Sunday, February 10, 2008 1:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Pe Ioana am asezat-o pe olita de la 11 l si 1/2, a facut si pp si kk o perioada lunga si imi cerea singurica pe la 1 an si 6 l. La un moment dat a fost constipata si cred eu ca a asociat durerea cu olita asa ca n-am mai reusit de luni bune sa o prind pe olita cu vreun kk in schimb la pp se duce singurica si se aseaza pe olita apoi dupa ce face se aplauda singurica. Degeaba ii explic eu ca trebuie sa stea si la kk, cum simte ca-i vine isi ia pampersul si incearca sa si-l aseze singura. Asta e! Tb sa mai astept.....
ANA MARIA STROE
Scris: Tuesday, December 9, 2008 10:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/16/2008
Buna! Si eu ma lupt de vreo 4-5 luni cu olita, dar nici gand. Tipa asa de tare cand incerc sa-l pun incat ma sperie, parca zici ca-l frige. Felicitari multe celor ce au scapat de pamp.firstprize firstprize
Am uitat sa spun ca Alex are 15 luni si 9zile si asta este ii dam cu pampersul inainte.
S.ELENA
Scris: Wednesday, December 10, 2008 11:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Si eu sunt tare dezamagita caci, la 2 ani fara 1 luna, Denis nici nu vrea sa auda de olita, desi l-am pus pe la 9 luni si facea pipi dimineata (asta s-a intamplat cateva zile), apoi nu a mai vrut; am reluat pe la 1 an, apoi dupa inca o luna....si tot asa si degeaba: nu vrea si pace!!!:171: :171: :174: :174:
Abia daca sta 30 de secunde sau 1 minut, rar de tot sa faca un pipi, de caca nici nu indraznesc sa sper!!!
Cu Robert am scapat la 1 an de pampersul de noapte si la 1 an jumate si la cel de zi.
Se pare ca la astalalt am de tras!!!uff uff
petro
Scris: Thursday, December 11, 2008 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
S.ELENA wrote:
Si eu sunt tare dezamagita caci, la 2 ani fara 1 luna, Denis nici nu vrea sa auda de olita, desi l-am pus pe la 9 luni si facea pipi dimineata (asta s-a intamplat cateva zile), apoi nu a mai vrut; am reluat pe la 1 an, apoi dupa inca o luna....si tot asa si degeaba: nu vrea si pace!!!:171: :171: :174: :174:
Abia daca sta 30 de secunde sau 1 minut, rar de tot sa faca un pipi, de caca nici nu indraznesc sa sper!!!
Cu Robert am scapat la 1 an de pampersul de noapte si la 1 an jumate si la cel de zi.
Se pare ca la astalalt am de tras!!!uff uff

Elena, in cazul in care te ajuta, copilul unei vecine are 2 ani si jumatate si nici nu vrea sa auda de olita. Nici Darius al meu nu reactioneaza prea grozav cand vede olita.
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, December 11, 2008 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Eu am pus-o pentru prima data la olita aproape de varsta de 8 luni!Spre surprinderea mea a stat fara sa faca scandaldance dance !
Eu o pun numai dimineata,ca in restul zilei nu are stare ,sa stea pe olita ras !
Dimineata o pun intre 8.30-9,pentru ca in intervalul asta ea face kk,si de cele mai multe ori am noroc si face la olita!Daca nu face kk,pisu tot face newclap!
A avut si ea o perioada cam de o saptamana cand nu vroia sa stea deloc pe olita!Nu plangea,dar nu vroia nicicum sa stea pe olita,si am lasat-o in pace,si am incercat din nou si am reusityes yes !
ingerash
Scris: Thursday, December 11, 2008 5:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bravo printesa de deea3184firstprize firstprize firstprize newclap newclap newclap pupici

Madalina a inceput sa foloseasca olita cam la 10 luni,dar era ca o joaca,mai mult statea pe ea,se ridica o imbracam si facea pe easic acum refuza olita vrea la toaletaangel hearts
Ionut mi-a dat mult de lucru,nu vroia si nu vroiauff era tare capos,abia la un an si 1 luna a dorit sa "execute"la olitaras
Fluturas
Scris: Thursday, December 11, 2008 6:18 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
elena,nici darius al mei nu vroia deloc sa stea la olita.aveam 3 olite si nu vroia....am lasat dupa el,totusi zicandu-i tot timpul ca trebuie sa faca la wc,ca trebuia sa zica,asta undeva cu putin inainte sa faca 2 ani.la 2 ani a inceput sa ceara si la 2 ani si o luna am scapat de pampers ziua.foarte putin a durat pana am scapat definitiv....dar am scapat cu ajutorul wc-lui nu a olitei
S.ELENA
Scris: Friday, December 12, 2008 11:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Petro si eu cunosc cazuri de copii de aproape 3 ani (2 ani si 9 luni) care inca poarta pampers si ziua si noaptea, dar nici parintii nu si-au dat interesul in acest sens; eu, desi am procedat exact ca la celalalt copil, nu s-a prins de nicio culoare uff uff

Helga sa stii ca si eu am incercat cu w.c.-ul, dar a fost si mai rau decat cu olita (adica tipetele au fost si mai acute si jalea muuult mai mare). Aveam de la Robert un reductor simplu, din plasctic; i-am luat altul colorat, cu broscute si nuferi, din burete....degeaba, le foloseste pe post de jucarii (volane), iar intr-una din olite toarna apa din cana ca sa o auda cantand banghead nervi
Kiki
Scris: Saturday, December 13, 2008 1:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Elena, nu dispera! Se pare ca smecherasul tau seamana cu Dav. Noi am scapat de pampersul de zi la 2 ani si 9 luni. Noaptea au succes paturicile absorbante in caz de accidente sic .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.