Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ok, deci ii scoatem, chiar daca este mai frig! logic. dar dupa cate zile de la nastere (in afara de prima plimbare, de la maternitate acasa?) |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Anca, cred ca Mariuca se va naste de ziua lui fi-miu :018: si... pe 7 nov. s-a nascut, pe 13 nov. am plecat din spital ( 25 km., cu masina, normal), iar afara la plimbare cu caruciorul dupa vreo 4-5 zile, in fiecare zi, mai putin cand ploua (atunci il plimbam cu masina seara). Si nu-i puneam nici batista pe fata -cum ii punea o prietena fetitei ei, nascuta pe 13 nov- dar il bagam in portbebe si era... adapostit/ferit de vant la fetisoara.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu am iesit cu feti?a mea afara din prima saptamanan dupa ce am nascuto si de atunci, in fiecare zi chiar daca e vremea urata. Trebuie sa o pregatesc de iarna |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| eu am nascut vara, asa ca am iesit afara a doua sau a treia zi dupa ce am venit de la maternitate; am stat destul de mult de la inceput; poate ca daca as fi nascut iarna as fi stat doar 20 30 de minute sau chiar mai putin in primele zile, desi carucioarele sunt acum bine dotate cu tot de felul de aparatori de ploaie, vant, au landou -cum este cel de la Peg Perego de exemplu- bebeii sunt asadar bine protejati. oricum, plimbarea prinde bine copilasilor indiferent de vreme si noi cel putin nu pierdem nici o zi fara sa iesim putin afara! :-) |
|

Inregistrat: 12/28/2014 Mesaje: 17
| Buna ma numesc alina si am un baietel de 5 luni.. Cat si cand il pot scoate afara..abia a nins si este tare frig..continui sa l scot afara zi de zi ..obisnuiam sa. Iesim afara la ora pranzului ..este ok di acum pe frigu asta ?? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Cat de frig este? Cand avea Ale 5 luni am plecat in vacanta in Romania. Era luna decembrie si a avut parte de o mare diferenta de temperatura. Cu toate acestea eu o scoteam zilnic la plimbare , cu exceptia zilelor cu vant puternic sau viscol. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| alinamarco wrote: ..este ok di acum pe frigu asta ??
bate vantul puternic? sunt multe grade sub minus?
atunci de ce sa nu scoti copilul la plimbare?! |
|

| Pai multe prietene..imi spune sa nu l scot..fiind prea multa umezeala..buai..m au zapacit..numai stiu cum si ce sa mai fac.. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Urmeaza-ti instinctele. Daca tu ai simtit nevoia sa jntrebi si pe altcineva e clar ca ai simtit ca nu-i ok sa nu scoti copilul la plimbare. Copiii trebuie caliti de mici nici nu banuiesti cat de rezistenti sunt. |
|

| Fac doar ce cred ca este bn pt baietelul meu..dar acum o o luna a fost racit de mi a facut febra 39 ..am fost la spital ..am facut impachetari ..si de atunci prin ce a trecut ..nu stiu ce sa mai fac..sunt complet nesigura in toate.. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Daca il imbraci exact pe tine insuti cand iesi afara, este ok! |
|

Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Eu am scos afara si pe Ramona si pe Adrian prima data la 2 saptamani i-am scos in carucior, zilnic cate o jumatate de ora. le placea foarte mult si le pria, aerul foarte mult dormeau mult mai bine. Nu n-am temut de frig, i-am imbracat infofolit foarte bine si afara cu ei sa ii calesc |
|
|