Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pe Dor l-am botezat la 3 saptamani. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Pe Alex l-am botezat la 4 luni....Aici cam esti conditionat de eliberarea certificatului de nastere care dureazzzzzaaaaaaa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu am respectat traditia ,am botezat copii la 6saptamani!!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| certificat de botez se da la catolici, nepotica mea a primit scrie in ce zi s-a facut botezul si cine i-au fost nasii. cred ca de acest certificat e vorba nu de nastere. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| noi l-am botezat pe dominik la 10 luni.atunci am reusit sa mergem in tara si noi si sa fie si mama in acelasi tipm in ro sa participe la botez. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Diana a fost botezata la 3 luni .Daria si Arti nu sunt botezati. |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| 4 luni si 4 zile! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| lia.lavinia wrote:certificat de botez se da la catolici, nepotica mea a primit scrie in ce zi s-a facut botezul si cine i-au fost nasii. cred ca de acest certificat e vorba nu de nastere. Lavinia, daca te refereai la ce am scris eu, la biserica au cerut certificatul de nastere. Suntem ortodocsi si avem si certificat de botez..... Pupici si sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| praslea me refeream la ce a scris maria&mario ca a primit la botez cineva certificat de nastere, apoi cineva scria ca sunt inventi din zona respectiva asta cu certificatul....., de asta am scris ca la catolici nepoata mea a primit certificat dar de botez nu de nastere , nu stiam ca si la ortodoxi se da certificat de botez. pupici si nastere usoara. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Certificat de botez la ortodocsi? Si eu si tot restul familiei mele suntem ortodocsi, dar astfel de certificate nu avem, cel putin acasa... |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Si la ortodocsi se elibereaza certificate de botez! Doar daca ii ceri preotului in mod expres, altfel botezul este doar inregistrat in arhivele bisericii. Stiu pentru ca, pentru inscrierea la facultatea de Teologie mi s-a cerut acest certificat. Si chiar daca nu sunt botezata in Bucuresti, ci la tara, preotul a gasit in arhive data exacta, preotul care a slujit, nasii. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| pe Andrei l-am botezat la 2 luni si jumatate, a doua zi de Paste, in 2006 iar pe Maria am botezat-o la fix 7 saptamani, de Sf. Stefan, a doua zi de Craciun, in 2009. si la ea am primit de la Biserica o chestie, un certificat de Botez.scria acolo data, numele copilului, al parintilor si al nasilor. la Andrei nu am primit asa ceva. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| la 3luni si 10 zile |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sigur ca se elibereaza certificat de botez. Dar daca intamplator nu il ai, la casatorie il soliciti de la biserica unde ai fost botezat. Altfel nu poti fi cununat (nebotezat). Nu e musai sa il ai acasa. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| La cununia religioasa nu ni s-au cerut certificatele de botez.
Si ca sa fiu on topic, am botezat-o pe Isabelle la 6 saptamani. |
|
|