Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| eu sunt catolica si sotul meu la fel. maica-mea e ortodoxa si tata catolic. bunica nu a vrut sa ma creasca decat daca eram botezata catolica si cum ai mei nu aveau la cine sa ma lase si nici un alt ajutor a trebuit sa o faca si pe asta. oricum noi in familie nu facem diferentierea intre religii - important e sa credem in D-zeu.
nu stiu cum o sa ii fac bebitei botezul...ca habar nu am cum e la catolici...pe toti care ii stiu ei, prieteni, rude sunt ortodocsi si nu am fost la nici un botez catolic.
oricum mi s-a parut cumva aiurea formularea: (nu stiu de cine e scrisa)
Quote:De pilda, lumea catolica asa boteaza, prin turnare. Ori, turnarea aceasta este o abatere de la traditia crestina. Insusi Mantuitorul S-a scufundat in apa, desi Mantuitorul nu avea nici un pacat
Deci asta ce inseamna ca restul nu suntem crestini? Pai nu e ca si cand am avea alta optiune, daca asa e traditia la catolici.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Noi i-am botezat pe amandoi baieti la 40 zile, si inainte de botez mi-au facut molifta mie ca sa pot participa.
Lilou, eu am fost la 2 botezuri catolice si din cate stiu, se face in timpul slujbei, nu e slujba separata ca la ortodocsi. Dar daca mergi la preot te va lamuri cu siguranta. |