Cand se boteaza copilul ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 28, 2010 4:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si noi ne vom boteza fetita la 2 luni si 1 saptamana.pe 20 martie 2010
PrincessLilou
Scris: Wednesday, March 17, 2010 1:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu sunt catolica si sotul meu la fel. maica-mea e ortodoxa si tata catolic. bunica nu a vrut sa ma creasca decat daca eram botezata catolica si cum ai mei nu aveau la cine sa ma lase si nici un alt ajutor a trebuit sa o faca si pe asta. oricum noi in familie nu facem diferentierea intre religii - important e sa credem in D-zeu.

nu stiu cum o sa ii fac bebitei botezul...ca habar nu am cum e la catolici...pe toti care ii stiu ei, prieteni, rude sunt ortodocsi si nu am fost la nici un botez catolic.

oricum mi s-a parut cumva aiurea formularea: (nu stiu de cine e scrisa)

Quote:
De pilda, lumea catolica asa boteaza, prin turnare. Ori, turnarea aceasta este o abatere de la traditia crestina. Insusi Mantuitorul S-a scufundat in apa, desi Mantuitorul nu avea nici un pacat

Deci asta ce inseamna ca restul nu suntem crestini? Pai nu e ca si cand am avea alta optiune, daca asa e traditia la catolici..
danab
Scris: Wednesday, March 17, 2010 9:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Lilou, nu trebuie sa-ti faci atata stres din ce-a spus nu stiu cine. Voi trebuie sa mergeti la biserica unde vreti sa faceti botezul si va va indruma preotul cu toate obiceiurile. Stiu ca preotii catolici se implica mult in viata comunitatii, asa ca vei gasi sigur sprijin la el.
ninetem
Scris: Wednesday, March 17, 2010 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Noi i-am botezat pe amandoi baieti la 40 zile, si inainte de botez mi-au facut molifta mie ca sa pot participa.

Lilou, eu am fost la 2 botezuri catolice si din cate stiu, se face in timpul slujbei, nu e slujba separata ca la ortodocsi. Dar daca mergi la preot te va lamuri cu siguranta.
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, March 17, 2010 7:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Uite ce probleme existentiale ai tu: daca esti crestina, ca pe tine nu te-a scufundat cu totul in cristelnita. Ai prea mult timp liber la dispozitie...
Fiecare religie isi are tipicul sau si credintele sale. Sunt convinsa ca "nepotica mea de suflet" va avea parte de o ceremonie emotionanta.computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.