Cand renuntam la pampers si suzeta? Efecte ale lipsei lor asupra copilului.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, March 28, 2012 9:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
de pe la inceputul anului am renuntat si noi la suzi. brusc si dintr-o data. intr-o seara a vazut un fir de par pe ea si a aruncat-o cat colo. de atunci nu a mai cerut-o. acum ca vine vremea buna incercam sa dam jos si pamperselul. vedem cu ce rezultate
Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, March 28, 2012 11:46 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si fata mea cea mare la 2 anisori a renuntat la suzeta, relativ usor. Intr-o zi nervoasa ca nu ii dau ceea ce ea dorea a aruncat cu ea de pamant, de so pitit bine de tot. Alta nici ca mi-a cerut, cu toate ca are si 2 fratiori gemeni care mai folosesc inca suzeta. Cu ei am sa incerc sa ii fac sa se lase treptat, acum o folosim numai cand merg la culcare.
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, April 28, 2012 4:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Uffff...Teo e dependenta de susu (suzeta)....e singurul lucru care o calmeaza...numai acasa!!! La gradi nu mai serveste, i-au scos-o complet...Ma ingrijoreaza mai mult din cauza dintilor ca deja am observat ceva modificariu...Nu stiu ce si cum o sa i-o scoatem din viata de zi cu zi...uff Pana si noapteaa se trezeste si o cauta, si noi ne trezim si nu se culca la loc pana ce nu i-o dam...banghead Si uite asa se trezeste de 3-4 ori pe noapte...eu am o banuiala ca ii ies si molarii 2...cat despre diapers...cei de la gradi au inceput sa o invete la wc caci nici nu vrea sa vada olita...
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, May 8, 2012 4:15 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
yes yes yes Teuta mea e fetita mare, a inteles ca e rusine cu susu in gura si....asta e prima noapte fara...sa vedem cum trecem peste, deocamdata vad ca a adormit fara (ceea ce e un miracol pentru ca de obicei urla pana o primea....)yes yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.