Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| La Andi am avut un fel de balansoar caruia i se lasa spatarul pana la orizontala deci a fost safe din prima zi. il avem si acum, mai sta Maria in el dar e cam...paradit. vreau sa ii cumpar un balansoar, am vazut ceva modele de la Fisher Price care mi-au placut dar spatarul nu se regleaza nicidecum pana la orizontala ci sta ridicat destul de mult. desi producatorul zice ca se poate utiliza de copii mici, de la nastere, mie mi se pare cam nepotrivit.
de la cate saptamani ati pus copilul in asa ceva? |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu am un balansoar,prin jurnal vezi si poze.este pana la 9 kg deci automat este pentru copii mici.bineinteles,se mai pune si darius sau karina,dar in carte scrie ca e doar pana la 9 kg |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anca , daca scrie ca e de la nastere , atunci foloseste cu incredere ! Nu o lasi doua ore in el , ci doar cate 15 minute pentru inceput ... si usor usor ii cresti perioada ! Eu folosesc si leaganul si sezlongul de la doua zile de la nastere , asa ca .... |

| multumesc de raspunsuri Helga si Oana!
eu nici in scoica de la masina nu am pus-o inca pentru ca m-am speriat cand am vazut cum sta saraca! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anca,nici sora mea nu pune fetita in scoica si uite de asa folosim noi scoica lor cu mare succes.adevarat ca nu de la nastere,dar acum ziua cand sunt singura cu el si am de lucru,el sta in scoica langa mine.si parerea mea e ca la oana,daca scrie ca e de la nastere,folosesc fara frica |

| cute_babies_of_mine wrote:Noi am pus un prosopel la inceput, in leganut!
uite o idee buna! si in scoica de la masina as putea face la fel, nu? mai ales ca intentionez sa ies cu fetita in oras si nu o pot duce decat in scoica! |