Cand o ia bebe de-a busilea?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tina
Scris: Friday, December 15, 2006 10:05 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am pus-o pe Bri pe covor in camera destul de devreme, si de mers in patru labe nu pot sa zic ca s-a omorat, in schimb, la scurta vreme dupa faza asta a inceput sa se ridice tinandu-se de canapea sau de mobila ( atentie cu mobilerul, f f periculos in fazele de inceput ) dupa care a luat-o la santoasa pe piciorushele ei, dar dupa cum spuneam, Bri s-a grabit extrem de tare.
Regula, ca sa zic asa, ramane aceiasi, fiecare copil isi are propriul ritm, deci nu trebuie sa ne impacientam daca unul merge mai repede si altul mai tarziu. Distractie placuta la initiere ras
Andi&Mariuca
Scris: Friday, December 15, 2006 2:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
am descoperit ieri, dupa ce l-am pus pe Andrei pe covor, ca, evident stie sa mearga in 4 labe!yes
dar nici nu va imaginati cum merge! neexersand acest tip de deplasare, merge ca un mos, intr-o parte si tremurat de parca ar fi beat! am hohot hohot hohot ieri de m-am parapadit cand am vazut ce face!dance
o sa il mai las pt ca sper ca se va ridica singur in picioare si sa plece prin casa. desi... la cat de puturos este uneori...alcool
danab
Scris: Friday, December 15, 2006 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Bravo, Andrei! catel e interesanta casa, nu? tu sa te prefaci ca inc anu poti merge bine ca sa nu se uite mereu dupa tine, ca doar asa scapi liber ras
Andi&Mariuca
Scris: Friday, December 15, 2006 9:38 PM
Nivel

ce liber Danuta? ca e pericol public! numai traznai face! are niste vanatai pe frunte! da cu capul de tot, isi tranteste jucariile in cap, isi trage premergatorul si masinuta peste el... nu il mai pot scapa din ochi ca numai prostioare face... umbla prin sertare si scoate tot ce gaseste si ... are o preferinta nebuna pt o stampila... o scoate din sertar, o ia in gura si o linge de zici ca cine stie ce bunatate e pe ea...banghead
Miri
Scris: Friday, December 15, 2006 10:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, in momentul in care va avea si viteza, la mersul in patru labe, se va dubla numarul vanatailor!ras
sousourel
Scris: Friday, December 15, 2006 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Andismom wrote:
ce liber Danuta? ca e pericol public! numai traznai face! are niste vanatai pe frunte! da cu capul de tot, isi tranteste jucariile in cap, isi trage premergatorul si masinuta peste el... nu il mai pot scapa din ochi ca numai prostioare face... umbla prin sertare si scoate tot ce gaseste si ... are o preferinta nebuna pt o stampila... o scoate din sertar, o ia in gura si o linge de zici ca cine stie ce bunatate e pe ea...banghead

Incepe..pazearas , o perioada e tot asa, apoi se mai linisteste pupici
Kiki
Scris: Friday, December 15, 2006 11:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:
,,, are o preferinta nebuna pt o stampila... o scoate din sertar, o ia in gura si o linge de zici ca cine stie ce bunatate e pe ea...banghead

Desi nu aveam starea necesara, am ras cu lacrimi hohot hohot hohot
emanuelaan
Scris: Friday, December 15, 2006 11:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
noi la capitolu mers in patru labe suntem campionibounce bounce
daria se baga peste tot,are o placere nebuna sa se acunda dupa canapea in sufrageria si apoi tipa ca nu mai poate iesi de acolo iar daca plec din canera o ia la sanatoasa dupa mine acum mai nou se da jos din pat, cucuia si genunchi vineti cat incape dar faza cea mai tare e ca merge in bucatarie se catara pe aragaz si isi da drumu cu tot cu usa de la cuptor banghead banghead banghead si mai incaseaza si de acolo cate ceva, fool fool dar asta e poate ne dam drumu la piciorute si scapat scratch scratch
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, December 16, 2006 1:55 PM
Nivel

Miri, Sousourel, Kiki multumim de sfaturi!pupici
asa este, cred ca este perioada cea mai grea si pt mine si pt el... el vrea sa exploreze tot ceea ce vede in jur (azi de ex am fost in oras si l-am dus in parc... l-am tinut de manute sa faca cativa pasi pe jos si s-a plimbat cateva minutele bune si acum doarme tun de obosit ce e desi ar fi trebuit sa manance nu sa doarma, dar asta e!)iar eu vreau sa fie in siguranta!
danab
Scris: Sunday, December 17, 2006 8:58 AM
Nivel

daria, am vazut eu ca tu esti campioana la mers pe labute! Faci cucu de dupa canapea hohot si tot mama te scoate de acolo hohot
Andrei, se plange mama ca dormi, auzi la ea! bataus
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 17, 2006 4:38 PM
Nivel

danab wrote:

Andrei, se plange mama ca dormi, auzi la ea! bataus

Dana, nu ma plang iubita! dar e cam nasol cand doarme inainte de masa si isi intinde programul de mese aiurea... dar a fost ok ca a papat dupa ce s-a trezit si apoi l-am lasat cu tati ca eu am fost la cumparaturi pt Craciun si a mai tras o tura de somnic!pupici
MNiko
Scris: Sunday, December 17, 2006 5:56 PM

Anca, lasa-l mai mult timp pe jos sa mearga in patru labe si tu prefate ca nu esti atenta la el. O sa vezi ca va capata mai multa incredere in el sa se ridice. Si nu-i arata ce bucuroasa esti cand incepe sa se agate de cate ceva, ci doar cand striga el victorios ca s-a ridicat si lauda-l.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, December 18, 2006 7:14 AM
Nivel

da, da ai dreptate! asa o sa fac pt ca am vazut ca daca nu e bagat in seama se chinuuie sa plece dupa jucarii si e foarte perseverent.
MNiko
Scris: Tuesday, December 19, 2006 11:45 AM

Andismom wrote:
da, da ai dreptate! asa o sa fac pt ca am vazut ca daca nu e bagat in seama se chinuuie sa plece dupa jucarii si e foarte perseverent.

Acum ca ai scris mi-am adus aminte. Ca sa il stimulezi sa plece din loc, ia-i din cand in cand jucaria din mana (cea care o prefera in momentul ala) si pune-o putin mai departe de el, dar sa o vada si indeamna-l s-o prinda.
Lauda-l cand ajunge la ea. treptat sa cresti distanta dintre el si jucarie. Cat de des sa faci asta .... vezi si tu in functie de dispozitia lui, ca sa nu il enervezi ca nu rezolvi nimic asa.
La noi a functionat perfect metoda
danab
Scris: Tuesday, December 19, 2006 11:55 AM
Nivel

La noi nu a functionat, ori nu o mai intereseaza ori tipa sa i-o dau. In cazul in care totusi se deplaseaza spre jucarie, o face tarand fundul hohot sau se ridica de pat si merge pana la ea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.