Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Darius s-a ridicat in picioare singur de la 6 luni. L-am pus intr-o zi in patut in fundulet, m-am intors o clipa cu spatele si in clipa urmatoare l-am auzit razand. Cand ma uit, el era in picioare. Am inlemnit! Cand a venit sotul acasa l-am pus sa lase salteaua mai jos ca daca nu pica in cap. tot singur a facut pasi tot in patut. Dupa ce l-am vazut ca face inconjurul patutului l-am pus in premergator. De subsiori il ducea sotul si copilul singur s-a prins de maini sa fie dus. Nu l-am fortat pe Darius in privinta asta deloc. Poate doar cu premergatorul in care oricum nu-i place ca nu ajunge cu manutele sa traga jos tot. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetita mea are doar 2 luni si cand o prinzi de manute se incordeaza si vrea sa se ridice in fundulet...de multe ori plange sa o ridici...ce sa-i fac?..e prea devreme sa stea in fundulet?...oare isi stramba coloana? |
|
| E cam repede. La sfarsitul primelor 4 luni o ridici cate putin in fiecare zi. La doua luni abia isi tine capul drept. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mira se ridica singurica in fundulet in carucior,daca e in pozitia semisezanda,se apuca cu manutele de carucior si e tare fericita ca sta in fundulet si poate vedea tot in jur. |
|
| Bravo Mira |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo,Mira! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mira are mama fata mare deja , numai ca ea nu crede.... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Da,da...:018: |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ericutu meu de ceva timp se aseaza singur in fundulet ,acum merge de-a busilea cu viteza apoi se mai aseaza in fundulet e atat de scump se prinde de manute si se leagana putin .Inca o performanta ne ridicam in picioare in patut.din cauza ca este tare activ ,ma sperie mereu ca se da cu capul de tot ce prinde ,acum s-a mai linistit ca inainte se dadea cu capul de barele de la patut ca dormeam numai cu stress, cat este treaz nu pot face nimic ca ajunge peste tot pe unde nu trebuie,incerc sa-l pun si in premergator dar se pare ca nu-i prea place ,maxim 2 minute si tipa.Karina il adora,poate mai tarziu il indrageste. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ely,la patut poti sa pui niste aparatori de burete imbracat in material,asa n-o sa se mai loveasca la caput. mi se pare normal sa fie mai energic,mai neastamparat,doar e baietel voinic |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| atatea lucruri face la 6 luni??? wauuuuuuu...e precoce nu gluma |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Bravo Erik!!!! Esti harnic rau de tot!!! Imi inchipui ce de-a treaba ai cu el Ely! Va pup cu drag! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Alexandra, cred ca Erik are 7 lunitze, nu 6 . Oricum mi se pare precoce...
Si noi ne ridicam singurele in funduletz...deja de aproximativ 2 saptamani (adica de pe la 7 luni si ceva ).
Inca nu ne ridicam singurele in picioare...de ieri am observat ca se ridica in genunchi, cred ca in cateva zile ne vom ridica si in picioare...
De mers de-a busilea doar de vreo 3-4 zile mergem inainte...pana acum...tot inapoi...
Asa multe progrese deodata cate au fost in ultima luna n-au fost pana acum...
Pupici tuturor piticilor!!
|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| noi nu ne ridicam singure in funduletz. am observat ca ar vrea in genunchi............ |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela am si aparatori ,degeaba intra cu capul pe sub ele.Acum e si mai greu ca se ridica in patut si are momente cand nu se tine bine, uita isi da drumul la maini,mai ales cand intru in camera,cu teama intru ca se dezechilibreaza cand ma vede ,uita de el Alexandra stai linistita ,fiecare se dezvolta in ritmul sau,al meu de exemplu nu are nici un dinte pana acum. Bulinuta nu-i asa ca e tare frumos,sunt atat de dragalasi .Felicitri pentru progrese,de la genunchi la a sta in picioare este atat de putin. |
|
|