cand ne ridicam singuri in fundulet?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miraa
Scris: Sunday, July 2, 2006 12:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
cand am fost la vaccin am vazut un bb care deja se rdica in fundulet si avea o stabilitateras lenesul meu prefera sa urle decat sa se ridice,macar capsorulsic

astept sa-mi spuneti care e mai atomic ca fiu-meuras
Miri
Scris: Sunday, July 2, 2006 4:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miraa,uite aici s-a mai discutat despre"cind sta bebe in fundulet?"
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=927

Oricum ,este prea devreme ca Mi sa se ridice singur in fundulet,poti sa-l pui tu sa stea sprijinit,dar numai daca vrea!pupici
miraa
Scris: Sunday, July 2, 2006 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
stiu miriras ma interesa mai exact ridicatul de pe spate in fundulet
Miri
Scris: Sunday, July 2, 2006 7:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miri wrote:

Oricum ,este prea devreme ca Mi sa se ridice singur in fundulet,poti sa-l pui tu sa stea sprijinit,dar numai daca vrea!pupici

Asa cum iti scriam mai sus,ca Mi sa se ridice singurde pe spate in fundulet,este prea devreme!Asta se va intimpla dupa ce implineste 9 luni(cel putin ,eu asa stiuoare )
crista
Scris: Saturday, January 27, 2007 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
cu bebele meu cand am fost la vaccinul de 4 luni, a zis pediatra, i-a sa-l ridicam de manute sa vedem daca sta in fundulet...cand l-a ridicat s-a pus in fundulet, s-a tras de mainule ei si s-a ridicat in picoruse, si si mai mare a fost surpriza cand a inceput sa faca 2 pasi. a ramas afis pediatra ras nu-l las nici acum la 5 luni sa stea prea mult in fundulet, dat mai in picioruse sic
adynanemona
Scris: Tuesday, February 6, 2007 12:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
anemona s-a ridicat in picioare la 8 luni,a stat 1 min si a cazut, nu vrea sa stea mai mult in picioare singura

adynanemona attached the following image(s):
printesa mea 013.jpgimg_2158.jpg

danab
Scris: Tuesday, February 6, 2007 2:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
anemona, tare grabita mai e mami a ta! pupici
Deziree
Scris: Tuesday, February 6, 2007 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2006
Nici noi nu stam prea mult in picioare,, dar daca ne tine mami de manute merge prin toata casa fara probleme si strigam si cantam de rasuna tot bloculras
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
eu am intalnit un pediatru care mi-a zis sa nu mai tin deloc copilul de maini ca sa mearga.. spune el ca este f daunator si ca trebuie lasat copilul sa mearga cand vrea el si cand poate. adica atunci cand se va ridica singur si va pleca pe picioare fara nici un ajutor.
nu stiu ce sa zic... noi l-am tinut pe Andrei dar, sincer, dupa intalnirea cu acest dr, l-am tinut mult mai putin decat inainte. oricum, acum, el se ridica singur si pleaca.. deci nu mai trebuie tinut. il mai urmaresc prin casa (ca umblaaaaaa peste tot) si il mai tin (fara sa se prinda ca e sustinut ras ) de gluga de la haina ca sa nu dea cu capul de ceva pt ca nu are o directie f stabila inca...alcool
MNiko
Scris: Thursday, February 8, 2007 11:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Inclusiv medicul fizioterapeut la care am tot fost in primul ande viata ne-a spus sa nu tinem noi copilul de maini sa merga. De fapt sa nu-l punemnoi deloc sa mearga.
Alyna
Scris: Wednesday, May 30, 2007 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Matei se ridica singur in fundulet de la 5luni si jumatate.
petro
Scris: Sunday, May 25, 2008 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Darius nici acum la 9 luni nu se ridica singur in fundulet de pe spate. Cand se trezeste prefera sa tipe decat sa faca vreun efort sa se ridice. Cand ii dau mana se prinde si se ridica singur fara sa-l trag. In schimb daca-l pun in fundulet, rapid se agata de cate un corp de mobila sau de marginea patutului si e in picioare. Face ocolul patului, daca e pe jos si se prinde de mobila merge pe langa mobila pana unde are de ce se tine cu mainile.

E normal totusi ca la varsta lui sa nu se ridice singur in fundulet?
mihaela75
Scris: Monday, May 26, 2008 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nu cred ca i de ce sa-ti faci probleme .Asta am observat si eu la alti bebelusi ce mai citesc pe-aici ca astia atomici care merg repede si stau numai in picioare stau in fundulet mai tarziu.Nici Arti nu sta in fundulet ca e prea ocupat cu altele .Si el tot asa se prinde de ce apuca si in secunda doi e in picioare.Daria a stat in fundulet mai devreme dar asta era pozitia ei preferata , nu vroaia in picioare , nu se catara ,era mai cuminte.Sa vedem , sunt si eu curioasa cand are de gand sa se aseze in fundulet si sa stea acolo cu jucarii ca deja a scos untul din mine rambo
lori16ro
Scris: Monday, May 26, 2008 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2006
mihaela75 wrote:
Sa vedem , sunt si eu curioasa cand are de gand sa se aseze in fundulet si sa stea acolo cu jucarii ca deja a scos untul din mine rambo

probabil cind va fi in clasa I , e energic si nu prea ai sa l vezi stind intr un loc sa se joace cu jucarii
primul meu copil a fost asa
ciocolatzica
Scris: Monday, May 26, 2008 4:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
madalin al meu,a inceput de 2 zile sa faca pasi(si nu l am pus in premergator)il tin de subtiori si impind de carut si el top top merge dupa carut,de ridicat inca nu se ridica in fundulet,si nici in picioare,de exemplu daca il pun in patut,nu se ridica singur pe patut in picioare,si daca il pun pe burtica nu se ridica sus,nu ridica fundul sta cu burta lipita de pat.Oare este normal pentru varsta lui?Are aproape 8 luni
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.