Cand incepem? - Pregatiri de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor eu am o mare dilema sau mai bine zis am inceput sa ma panichez, nu stiu cand sa ma apuc de pregatirile de Craciun.scratch

Plus ca luni pe 24 merg la servici.uff

Singura certitudine este ca ma voi apuca sa impachetez cadourile mai devreme.

Ati inceput sa trimiteti vederi de Craciun? Eu ma gandeam sa incep pe 1 decembrie.

Voi cand faceti bradul? Inainte de 24 Decembrie sau chiar pe 24?

De ale gurii le pregatiti pe 22-23 sau tot pe 24? Friptura o sa o fac pe 24. Ma gandeam sa fac un cozonac sambata sau duminica.

V-ati organizat cat de cat sau lasati totul ptr 23-24? Va ajuta cineva? La cozonaci la sarmale? Faceti totul singure?
oanalaurisa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Roxanel wrote:
Fetelor eu am o mare dilema sau mai bine zis am inceput sa ma panichez, nu stiu cand sa ma apuc de pregatirile de Craciun.scratch

Ati inceput sa trimiteti vederi de Craciun? Eu ma gandeam sa incep pe 1 decembrie.

De ale gurii le pregatiti pe 22-23 sau tot pe 24? Friptura o sa o fac pe 24. Ma gandeam sa fac un cozonac sambata sau duminica.

V-ati organizat cat de cat sau lasati totul ptr 23-24? Va ajuta cineva? La cozonaci la sarmale? Faceti totul singure?

Vederi nu am trimis inca,bradul ramane pe 23 seara sau 24 dimineata,de-ale gurii - cumparaturile am sa le fac mai devreme,adica pe 22,iar ce trebuie gatit cum ai zis si tu gen friptura ramane pe 24 dimineata.
Nu ma ajuta nimeni in afara de sotul meu , doar daca vine mama la noi in vizita eventual,iar ea e de asta care vine cu oala cu sarmalele gata facutehohot hohot hohot si le pune la fiert la noi pe aragaz.

Acum la noi e mai importanta micuta si sarcina,e prioritatea nr.1 si al meu sot e cam emotionat,incepe sa se pregateasca sufleteste pentru o venire mai devreme a micutei probabil,ca vorba lui,nu stii niciodata.
ras
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Vederi de Craciun? S-a inventat net-ul...sic

Bradul il face Mos Craciun pe 24 seararas , daca mai gasim vreo unul disponibil sa vina sa-l impodobeasca cu ajutorul copiilor. Anul trecut era sa fie demascat. Andrei e cam maricel si isi da seama imediat, daca nu il impodobim impreunadance si vom cauta darurile sub brad pe 25 dimineata.
De-ale gurii am sa pregatesc pe 24 cu ajutorul sotului, daca nu cumva va fi de serviviu, ca nu am calculat turele hainoroc
Cadouri nu voi face decat copiilor mei, sotului si finutei, ca petrecerea de botez e pe 27 dec. restului de rude nimic, nu-si amintesc de noi decat de Craciun sau alte sarbatori ca stiu ca avem ceva pt ei.angry
MNiko
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am inceput deja pregatirile de Craciun. Mai precis am inceput curatenia generala. Mai am de "scotocit" in vreo 2-3 dulapuri, dar le las dupa 1 dec.
Vederi de Craciun eu n-am mai trimis de mult, insa vreau sa trimit cateva anul asta, dar tot in decembrie.
Cadouri, o parte le-am cumparat deja, altele le-am "ochit" prin magazine iar restul....trebuie sa imi mai vina idei.
Bradul, o sa-l fac pe 24. E un fel de traditie pt mine sa-l fac atunci si nu mai devreme, insa am inceput sa cumpar decoratiuni pt el(in fiecare an mai iau cate ceva -- tot o traditie de-a mea)
Iar cu mancarea -- de obicei fac totul in ajun.
A! Sper sa fie sotul acasa sa ma ajute, ca altfel imi ramane numai Cristina de ajutor.
Ely
Scris: Tuesday, November 27, 2007 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Vederi am sa trimit si eu anul acesta tot cu 1 decembrie trimit nu am mai trimis de cativa ani de cand cu cele virtuale.Bradul cred ca am sa-l fac de mos Niculae ,anul trecut parca tot asa l-am facut.cozonac,sarmale,friptura de obicei le fac pe 24 .Cadouri nu am inceput sa cumpar ,cred ca de sapatamana viitoare incep putin cate putin multe nu am de luat.
Alyna
Scris: Tuesday, November 27, 2007 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi facem bradul cam de Sf Neculai(asta la Iasi)pentru ca de sarbatori mergem acasa la Piatra Neamt.Si acolo face mama totul(innainte de a ajunge noi).Mai putin bradul pe care il impodobeste mama pe 24 seara(e o traditie la noi).Asa ca eu trebuie doar sa fac o curatenie generala la noi acasa.
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 27, 2007 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
eu deja am inceput curatenia, cadourile sunt luate (unele trebuie sa mai ajunga), bradul o sa-l pun de ziua mea sau cu o zi inainte (la noi exista un obicei sa faci bradul cu persoane dragi, nu neaparat din familie, anul trecut l-am facut cu nasa Soniei, anul asta o sa-l fac cu o prietena de'a mea foarte buna)
lista pt. mancaruri e deja facuta, a ramas doar sa cumparam alimente
cozanacul il cumpar de la aceeasi patiserie de vre-o 6 ani, restul - fac eu

cam atat angel
mihaela.elisabeta
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2007

Eu am inceput curatenia generala in casa si cadourile le las cam pe sapt viitoare ca dc tot cumpar de Mosi-Niculae asa cumpar cadourile si de carciun . iar pomu in fac pe data de 24 ca de obicei iar mancarea o pregatesc pe 23-24 de multe ori spre rusinea mea mai fac si pe 25angel ma apuca groaza nu de pregatiri ci de cumparaturi ca o sa fie un dezastru in magazine io in apropiere cam pe 22 nici nu vreau sa vad carffur ca presimt ca o sa am o migrena ingrozitoare la ce cozi infinite o sa fie .

img
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel wrote:

Inspira adanc ! Ce panicat ???

Deci un motiv in plus sa te apuci din timp cu cate una, alta !

Asta e valabil si pentru noi !

Vederile pe hartie sunt mult mai dragutze si de efect decat cele virtuale. Fara comentarii ! Noi deja le-am luat , le scriu saptamana asta si cum unele trebuie sa ajunga departe probabil ca in prima saptamana din decembrie le pun si la posta !

Bradul noi l-am facut deja ! Sa nu spuneti ca sunt dusa cu pluta, dar avem doar 3 week end-uri acasa pana venim in Romania, dintre care : unul e pentru shopping , unul e cu musafiri casa plina ochi si asta care urmeaza , singurul de altfel in care suntem noi toti 3 impreuna, ca familie, ca in rest ..... no comment !

Plus ca Maria vede Bradutzi impodobiti peste tot, luminitze, vrea sa le atinga , sa se joace cu globurile, citeste povesti lui bebe sub Bradutz, asa ca .... de ce nu ?

De-ale gurii pregateste mama anul asta , deci am scapat !

Anii trecuti am facut totul singura , din timp, fara nici cel mai mic ajutor ! Si m-am descurcat de minune ! Nu pretentios , dar festiv ! Fara sarmale, doar ardei umpluti , piftie .... etc, aperitive mai deosebite ,

Roxanel, spor la organizat !!!! Plus ca vine mama soacra si o sa ai ajutor, don't worry ! pupici pupici pupici
kali
Scris: Tuesday, December 4, 2012 10:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cum va organizati sarbatorile?

Noi facem bradul maine - numai bun de intampinat primul mos de anul acesta.
Cadourile sper sa le cumpar pe toate ( inclusiv pentru fini, bunici, prieteni, etc... ) pana pe 15 dec. iar de mancaruri se ocupa bunicile, ca in fiecare an. Eu, probabil ca voi " mesteri " ceva-ceva pe 24, insa doar cat sa fie miros de papa bun in casa...
Cris-DL
Scris: Tuesday, December 4, 2012 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Si noi tot maine facem bradultopai -tot pt. a-l inatampina mai frumos pe primul mos.
Cadourile, pt. primul mos luate; pt. Craciun in proportie de 70%.
Mancarurile mai "sofisticate" vor fi preparate de bunici, normalras ...noi, ceva acolo, o fripturica, o praji, sa nu zicem ca n-am contribuit cu nimic.

sweet angel
Scris: Tuesday, December 4, 2012 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
brazii sunt facuti , impodobit in casa 90 %, lipsesc luminitele de la balcon.
cadourile de mos nicolaie sunt cumparate, pt mos craciun inca nici nu stiu ce sa iau.
carla
Scris: Tuesday, December 4, 2012 9:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Anul asta voi avea de Craciun apartament proaspat zugravit.Azi am dat gata bucataria,maine baia...apoi impodobit la final
iasmina_ioana
Scris: Wednesday, December 5, 2012 2:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Craciunul de anul asta il vom intampina in casa noua, mare, cum ne-am dorit intotdeauna , un apartament, caci casuta pe pamant e in constructie si renovare.
Cred ca dupa trei luni de stres si alergatura , linistea sarbatorilor va prinde foarte bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.