cand incep bebeii sa apuce lucruri ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Sunday, May 14, 2006 11:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
David a inceput sa se dezbrace...Daca nu ii convine ceva trage de lucrul ala pana il da jos...caciula, sapca, batic, sosete...
miraa
Scris: Sunday, May 14, 2006 11:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
Kiki wrote:
David a inceput sa se dezbrace...Daca nu ii convine ceva trage de lucrul ala pana il da jos...caciula, sapca, batic, sosete...

si al meu azi vroia sa-si dea caciulita josras
taki
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Sasha a inceput sa traga de bavetica, sa tina zorzonelele in manuta si sa le scuture pana transpira sic si mai nou, a inceput sa se traga de urechi. ras

Inca nu cred ca realizeaza ce face...uff oare

Elia
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si Jodie Kate apuca jucarele, carpite, haine dar inca nu constientizeaza ce face, le apuca si le da drumul inconstient. Dar e asa draguta si se distreaza de minune cand prinde cate o jucarie in manuta. Revin cu o poza.

Elia attached the following image(s):
apuca lucruri.jpgapuca lucruri 2.jpg

sousourel
Scris: Saturday, June 17, 2006 10:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Al meu e tare caraghios ca isi scoate mereu sepcuta de pe cap si bate (efectiv, vorba cuivaras )cu ea de pamant!
stele_pe_cer
Scris: Saturday, June 17, 2006 11:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:
Al meu e tare caraghios ca isi scoate mereu sepcuta de pe cap si bate (efectiv, vorba cuivaras )cu ea de pamant!

La noi Matei deja intelege ca, odata ce a dus mana la sapca/bandana/basc nu are voie sa o arunce jos.II spun ca trebuie pastrata pe cap, si deja intelege, lasa mana sa ii cada pe langa corp, se uita la mine, ma uit si eu serioasa la el, asta pana data viitoare cand iar i se pune pata pe ceva de pus pe capsic !
AdrianaC
Scris: Sunday, June 18, 2006 4:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Andrei are treaba cu pantofiorii. Nu ii plac deloc in piciorute si daca ar putea ar sta numai cu picioarele goale. A invatat sa si-i scoata si nu prea mai am succes sa ii tina in picioare oare

In rest, de apucat apuca orice ii dai si chiar si ce nu ii dai si ii e oarecum la indemana. Ar trage tot dupa el si ar baga in gurita, la testare ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.