Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor sunt in satre de soc.Astazi 10/12/07 eu si Elo eram sa fim moarte Sa intamplat azi dimeneata in timp ce duceam fata la gardinita.Treversam linistita pe trecerea de pietonisi o tampita de 20 anica mai mult nu avea a avut viteza si noroc ca a pus frana sa-u ma rog ea stie cum a facut ca masina a oprit chiar langa genuchii mei si a lu Elo Noroc ca Elo nu a inteles tarasenia,dar eu sunt si acum in stre de soc.Puteam sa fim toi trei morti intr-o fractiune de secuna.Eu, Elo si bebe.I-am telefonat sotului si el saracu e in stare de soc.Dumnezeu a fost cu de mine si mi-a salvat viata.Multumesc DOAMNE! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Doamne Rody, mi s-au inmuiat genunchii. Bine ca n-ati patit nimic. Chiar a avut Dumnezeu grija de voi.
sa-ti mai treaca din sperietura. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Doamne Rody,ce ma bucur ca sunteti bine! Incearca sa te linistesti ,sa nu sperii bebele,calmeaza-te si gandeste-te ca Cineva acolo Sus va iubeste si noi te iubim,te rog linisteste-te! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Rody...vezi tu...Doamne-Doamne e acolo, undeva si vegheaza asupra noastra. Aveti grija de voi! Mama...ce-i faceam soferitei!!! |
|

| Multumesc fetelor.Nici acum nu ma pot opri din plans |
|

| Avea vreo 19,20 ani.Si se scuza de mama focului in fata mea.Astazi puteam sa nu mai fiu printre voi,dar Dumnezeu nu a lasat sa se intample una ca asta. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Rody, sa va apere Dumnezeu mereu! Incearca sa te linistesti pt binele lui bb! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Rody, ma bucur ca suneti bine! offf, multi idioti pe pamantul asta. Cred ca o nenoroceam pe femeia aia.
Numai bine va doresc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| draga rody multumim lui Dumnezeu ca ati scapat tefere. acum incearca te rog sa te linistesti si, poate pare ciudat, dar sa te bucuri ca nu esti singura. ai vazut Bunul Dumnezeu e linga voi si are grija voastra. si noi suntem alaturi de voi si incercam sa-ti transmitem putina liniste si bucuria ca CINEVA va iubeste. |
|

| danamaria wrote:draga rody multumim lui Dumnezeu ca ati scapat tefere. acum incearca te rog sa te linistesti si, poate pare ciudat, dar sa te bucuri ca nu esti singura. ai vazut Bunul Dumnezeu e linga voi si are grija voastra. si noi suntem alaturi de voi si incercam sa-ti transmitem putina liniste si bucuria ca CINEVA va iubeste. Multumesc frumos.Da asa e.Astazi am simtit ca acolo sus cineva ma iubeste.Si ma iubeste cu adevarat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Rody, pupici ca sa va treaca sperietura. Bine ca nu ati patit nimic! Doamne-Doamne e mereu pe faza! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Rody,momentul in care tu treceai pe trecerea de pietoni cu fetita ar fi trebuit sa fie un moment de SIGURANTA dar sunt multi soferi neatenti la volan care nu isi merita permisul.Ma bucur ca sunteti bine si data viitoare sa fiti atente si sa va uitati bine si cand traversati... pe trecerea de pietoni. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Rody bine ca sunteti OK |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| rody,cel mai important este ca nu s-a intamplat nimic rau si ca sunteti bine toti 3.dumnezeu e acolo sus si te iubeste |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/19/2007 Mesaje: 147
| ma bucur ca sunteti bine! slava domnului c-ati scapat mi-a fost dat sa vad de multe ori astfel de dobitoci |
|
|