Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miruleana, Sousourica, fetelor care mai aveti in familie sau prieteni atinsi de nemiloasa boala...stiu ca ajuta rugaciunile, stiu ca ajuta tratamentele naturiste. Am auzit la tv vorbindu-se despre cat de mult rau face chimioterapia si cat de bine lucreaza psihicul...Dumnezeu sa-i ajute pe toti cei suferinzi... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| leut wrote:Miruleana, Sousourica, fetelor care mai aveti in familie sau prieteni atinsi de nemiloasa boala...stiu ca ajuta rugaciunile, stiu ca ajuta tratamentele naturiste. Am auzit la tv vorbindu-se despre cat de mult rau face chimioterapia si cat de bine lucreaza psihicul...Dumnezeu sa-i ajute pe toti cei suferinzi... Dumnezeu sa le dea sanatate si putere celorlalti sa treaca peste momentele dificile,... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Offf,Miru Multa putere |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dumnezeu sa se indure de fiecare!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miru, imi pare tare rau! Multa putere de lupta... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Miru, te pup si ne gandim la voi cu mult drag. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Miru multa ,multa sanatate tatalui tau. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multumim mult! Sper sa il conving pe tata sa accepte sa mergem si pe tratament homeopatic, pe langa citostatice si, speram, operatie. Mi-a recomandat cineva o dr homeopata. Din pacate cancerul a fost descoperit tarziu si situatia e mai complicata decat a fost la mama, acum aproape 6 ani. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Miru, sanatate si de la noi pt tatal tau, iar voua multa putere sa-i fiti alaturi ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Off, Miruna...sa gasiti multa putere sa-i fiti alaturi, sa-i tineti moralul ridicat, TREBUIE sa aiba convingerea ca o sa fie bine, sa spere in vindecare si numai voi puteti sa-i intariti speranta...off, prin ce momente treceti...Sa va fie Domnul alaturi! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miru n-am cuvinte! sa va ajute bunul Dumnezeu sa se faca bine! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miru, imi pare tare rau pentru tatal tau! Sa-i ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare si pe voi sa-i fiti alaturi! |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Miru, multa putere! Sanatate tatalui tau! Iar mamei ... sus moralul! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miru wrote:Anul a inceput cumplit pt noi. Tata e foarte bolnav - diagnosticul metastaza, cancer relativ asimptomatic pana acum. Fiecare zi ne aduce vesti tot mai proaste. Mama e si ea daramata. L-am adus la Fundeni. Un gand si o rugaciune alaturi de voi...regret enorm, n-am cuvinte... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Miru multa multa sanatate tatalui tau.Multa putere mamei ale si tie |
|
|