Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mereu sa vorbesti de asta la timpul trecut De Diana stiti ceva? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Azi implinesc 11 ani de cand mi s-a oferit a doua sansa!
Muuuulti ani inainte!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, dragelor! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, multi, multi ani frumosi si sanatosi inainte!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multi ani de acum inainte,sanatosi! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sanatate multa, Bereea
Diana...nu a mai intrat deloc, oare? Ce face, stie cineva? |
|
| |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
|
Bere - multi ani inainte sanatosi si fericiti@! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/28/2016 Mesaje: 4
| Buna, eu ii pot recomanda sefului tau un citostatic foarte bun pe baza de extracte de fructe. Se numeste Salvestrol si este o descoperire a doi cercetatori din domeniul oncologiei. Nora mea a facut tratament cu Salvestrol si mi-a zis ca salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta de aparare impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV si insecte si actioneaza prin proprietatile lor chimice ca un scut de aparare al plantei. Cred ca poti afla mai multe de pe site-ul lor www.salvestrol.ro |
|
| miri_miri wrote:Buna, eu ii pot recomanda sefului tau un citostatic foarte bun pe baza de extracte de fructe. Se numeste Salvestrol si este o descoperire a doi cercetatori din domeniul oncologiei. Nora mea a facut tratament cu Salvestrol si mi-a zis ca salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta de aparare impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV si insecte si actioneaza prin proprietatile lor chimice ca un scut de aparare al plantei. Cred ca poti afla mai multe de pe site-ul lor www.salvestrol.ro
Multumesc de sfaturi, dar seful meu este sub urmarire medicala foarte buna, nu are nevoie de citostatice.
Azi am si eu controlul, sunt increzatoare ca totul e bine! |
|
Inregistrat: 2/20/2017 Mesaje: 3
| mama a fost operata de fractura de femur si i s-a pus tija metalica de la sold pana la genunchi, la un an de la operatie piciorul s-a umflat f tare si medicii ne-au zis ca e cancer(tumora gigant). acum e internata in spital si nu stie nimeni ce sa ii faca. medicul ortoped spune ca trebuie dezarticulare(amputarea din sold),dar se teme sa faca interventia pt ca sansele sa moara pe masa de op sunt mari, ne-a sfatuit sa mergem la Bucuresti sa-i facem o chimoembolizare. am citit ca aceasta procedura se face doar la cancerul de ficat. sincer nu stiu ce sa fac, daca a trecut careva prin asa ceva va rog sa ma ajutati.multumesc! |
|
| kali wrote:Sanatate multa tatalui tau, Sousourel!
Socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la oase. Din fericire tumora era foarte bine delimitata si localizata numai la un picior, insa deja avea metastaza. Din fericire acum e bine; dupa multa suferinta e sanatos in sfarsit, desi infirm. Concluzia e ca exista si cazuri fericite, exista sanse de vindecare daca si starea de spirit e una corespunzatoare. mama mea e diagnosticata cu cancer la un picior.Tumora a aparut la un an dupa operatia la femur unde i s-a pus tija metalica. ni s-a spus ca trebuie dezarticularea membrului(amputare din sold) medicul ortoped se teme sa o opereze pt ca exista risc mare sa moara in timpul operatiei pt ca spitalulnu are dotarile necesare, ni s-a recomandat chemoembolizare la sp Bucuresti, eu am citit ca se face chemoembolizare doar la cancerul hepatic...nu stiu cum sa procedam... socrul tau ce investigatii sau interventii a urmat? |
|
| Ginutza, imi pare rau pentru mama ta, ii doresc sa treaca cu bine peste aceasta incercare.Din pacate? Sousourel nu mai intra pe forum de mai bine de un an, deci cu siguranta nu va raspunde. |
|
| bereea wrote:Ginutza, imi pare rau pentru mama ta, ii doresc sa treaca cu bine peste aceasta incercare.Din pacate? Sousourel nu mai intra pe forum de mai bine de un an, deci cu siguranta nu va raspunde. multumesc! sper sa reusim sa trecem cu bine peste aceasta grea lovitura. am crezut ca imi poate da Kali ceva informatii despre cum a reusit socrul ei sa invinga boala
|
|
|