Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sa mai numeri cel putin 50 de acum incolo! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| roxinthya wrote:Sa mai numeri cel putin 50 de acum incolo!
Sa dea Dumnezeu! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Multa sanatate Bereea si sa dea Domnul ca acela sa fie ultimul episod urat din viata ta ! Iti doresc tot binele din lume, multa fericire si liniste sufleteasca ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, Adriana! Numai bine si voua! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2013 Mesaje: 20
| Am citit saptamana trecuta ca s-a inventat vaccinul impotriva cancerului la plamani. De cubanezi. L-au si testat si il folosesc de un an sau doi, iar americanii si japonezii se pregatesc sa il cumpere. |
|
| Nu exista asa ceva. Din paccate... Nasii mei de la care tocmai m-am intors in vizita din Elvetia, lucreaza in cercetare oncologicala o mare firma de medicamente si chiar am discutat despre acest subiect. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor dragelor, as dori sa stiu daca e cineva intre noi cu cancer de col uterin...sau care a trecut cu brio peste aceasta boala crunta. Caut niste raspunsuri. Multumesc |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Diana draga, esti bine? |
|
| Exista cineva aici, pe forum, care a avut diagnosticul de cancer si a mers pentru confirmare la Cluj? Unde? La cine? Din cate stiu exista centru special pentru diagnosticarea si tratarea cancerelor la Cluj, recomandat de aproape toti medicii. Ce stiti despre asta?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu una nu stiu,dar tu ai patit ceva? |
|
| da, azi mi s-a confirmat...am cancer de col stadiu 2A, situat pe exocol. Incep procedurile saptamana viitoare si operatia in viitorul aproiat. |
|
| Of Doamne Multa sanatate si putere sa lupti si sa te faci bine! Nu poti sa ceri mai multe pareri? Poate e o greseala! |
|
| De doua saptamani ma tot duc prin spitale pentru mai multe pareri. Nu e prima confirmare. Din pacate... De aceea daca pot vorbi cu cineva pe privat despre o astfel de experienta, ar fi super. Multumesc |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ohhhh,Dia....imi pare rau.Dumnezeu sa te apere si sa te ajute sa te faci bine cat mai repede |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2012 Mesaje: 15
| Poate ajuta prezentarile acestui medic pe tema sanatatii (inclusiv despre cancer): Calin Marginean (are pe youtube in jur de 20 de prezentari). Are si site si se poate si contacta. Mai sunt si alti medici dar acesta mi s-a parut ca are prezentarile cele mai complete din tara. |
|
|