Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| sousourel wrote:Cel mai bun aliat in lupta cu inflamatia este cocazul negru. Incearca sa-ti faci rost de maceratul glicerinic (aici il face plant extract) si sa il iei regulat. Fetele, felcitari pentru determinare !
Multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mihaela,eu astept cu interes topicul ala nou despre alimentatie!Sanatate multa!
P.S:Eu am luat Predinson intr o lariginta severa.Am luat doar doua si le am lasat ca ma umflam.Nu pot manca fara sare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pana la urma ce mancam?
Plastic is fantastic
Tocmai am cumparat o varza chinezeasca pt salata de ton |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 1
| ma poate ajuta cineva sa iau legatura cu mama_sonyei?
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nu stiu unde sa ma incadrez cu subiectul asta...daca nu e bine aici, dati-mi o directie
Am cazut din lac in put. Sau altfel spus, fug de dracul si dau de ma-sa.
Sa detaliez...sunt, de ceva vreme, in cautare de absolut necesarele produse de toaleta, din compusi naturali. Povestea e lunga, interesant e cu deodorantul. Deci, majoritatea antiperspirantelor de pe piata contin tot felul de chimicale, imposibil de descifrat de catre muritorii de rand. Unul dintre acestia sunt eu.
Prin internet primesti noian de amenintari: atentie la parabeni ca faci cancer, atentie la aluminiu, ca faci cancer si alzheimer, atentie la triclosan ca faci ...ceva , atentie la propilen glycol, ca faci...altceva ...ok. Atunci am inceput sa caut ...altceva. Am incercat una alta, unele sunt naturale dar cam slabute sa le folosesti dimineata si sa ramai fresh (cat-de-cat)pana seara...in fine. Dau peste minunea-minunilor... piatra de alaun! 100% naturala, fara aia, fara ailalta. Citesc (doar pe situri romanesti ) cat e de buna si grozava, numai sa nu fie amoniac alaun, sa fie potassium alaun. Zis si facut. Dupa o saptamana de testare si satisfactie deplina , ajung sa citesc (intamplator, gand de la Doamne- Doamne) prin siteurile straine, care de mult au puricat problema. Si aflu ca minunatul produs este o sare de ...aluminiu ..cu molecule ceva mai mari decat alte saruri de aluminiu, care, vedeti voi, neavizatilor , nu trec de bariera epidermei, ca sa ne intoxice si sa facem cancer, alzheimer si altele din familia nenorocirilor provocate de aluminiu.
Asa, si? eu cum sa fiu sigura, caci intr-adevar transpiratia pare ca e blocata, poti sa faci si sport si nu mirosi. E pelicula la suprafata, trece in epiderma si blocheaza...iarasi zic, pe care sa-i mai crezi? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| va rog nu ma acuzati de ignoranta ... bunica a murit la 97 ani si o viata intreaga a gatit numai in oale de tuci. nu a luat medicamente si nici nu prea a suferit. adevarul e undeva la mijloc. mi se pare ca prea suntem manipulati ... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Astazi se implinesc 10 ani de cand am terminat tratamentul pentru cancer...multumesc lui Dumnezeu ca am mai trecut un prag si sunt sanatoasa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multi inainte, cu sanatate!! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Doamne ajutta! |