Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Foarte interesant! Si cum respiratia este principala actiune prin care aducem oxigen in corpul nostru, trebuie sa invatam sa respiram corect! O sa scriu la jrnal in weekwndul acesta pentru cine are chef. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Interesant mi s-a parut si mie, doar ca gresesc cand spun ca cancerul de nivelul 4 nu se vindeca.Eu sunt un exemplu...ca e posibil. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Nu cred ca au spus ca toate cazurile nu se vindeca. Mai sunt oameni care s-au vindecat, chiar fara terapie clasica, ci doar cu cea naturista. Am vazut pe acelasi site un articol cu Max Gerson, care a facut din alimentatie o terapie. |
|

| Mi se pare ca chiar asa au zis, dar n-are nici o importanta.Este normal ca alimentatia ne influenteaza sanatatea si am citit si eu ca dupa 3 ani de alimentatie vegana nu mai faci cancer.Poate e asa, poate nu.Normal ca cu cat mananci mai sanatos cu atat expunerea la anumite boli e mai mica.Dar cand te trezesti cu o carcinoma de nivelul 4 (la doar 30 de ani) si doar inca cateva luni de viata e dificil sa renunti la terapia traditionala si sa crezi ca o rezolvi doar cu alimentatia.Nu zic ca e imposibil, dar in acel moment e greu de luat o hotarare.Si mie mi-a propus cineva sa incerc cu alimentatia cand eu deja incepusem chemio si radioterapia.Si poate as fi incercat in mod simultan daca nu aveam tumoarea la gat si nu puteam oricum inghiti nimic. Si ca o paranteza : cancerul se vindeca si prin rugaciune,am exemplu in biserica mea.O tanata cu cancer la stomac , boala certificata de medici a refuzat orice tratament si s-a vindecat prin credinta/rugaciune.Orice e posibil si ori de cate ori o vad ma minunez de puterea si credinta ei. |
|

| Azi implinesc 8 ani de cand am castigat batalia cu cancerul.N-am sa uit niciodata emotiile acestei zile, lacrimile, bucuria, uimirea ca am scapat cu viata... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Brandusa esti o invingatoare. Numai bine iti doresc!! |
|

| Mirela, multumesc la fel |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| La mult mai multi ani inainte Bereea! Esti o luptatoare! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote: Azi implinesc 8 ani de cand am castigat batalia cu cancerul.N-am sa uit niciodata emotiile acestei zile, lacrimile, bucuria, uimirea ca am scapat cu viata... Asta este ceva cu adevarat demn de sarbatorit! |
|

| Adina, Aurisha |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| O afirmatie cel putin surprinzatoare a unui medic clujean :
Quote:"Doctorii sa nu mai prescrie chimioterapie; tumorile se extind, efectele - catastrofale" "Sunt sute de cazuri purtate prin clinici din tara sau strainatate, cazuri de tumoare avansata si ne pun în situatia de a face lucruri imposibile. Noi putem sa îi ajutam pe acesti oameni, dar vin prea târziu. Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai ca nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de aparare a organismului", sustine fostul sef al Clinicii de Chirurgie Maxilo - Faciala Cluj-Napoca.
Sursa : http://ziuadecj.realitatea.net |
|

| Interesant! Eu am avut cancer la gat (amigdala, muschi, limba inferioara, palato)si am facut chemioterapie, dar cea mai slaba posibil pentru oprirea dezvoltarii tumorii.Insa cea care a facut sa dispara tumoarea - fara operatie - a fost radioterapia. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| O stire care suna foarte promitator, mai ales ca este de la Stanford:
A fost descoperit un medicament care identifica si omoara toate tipurile de cancer. Testele pe oameni incep in 2014.
Inovatia consta in modul nou de abordare, si anume faptul ca acest tratament este oarecum similar unui vaccin, si consta in introducerea de anticorpi care fac ca sistemul imunitar sa actioneze singur si sa distruga celulele canceroase, prin eliberarea de celule numite "macrofage".
Surse:
http://www.nypost.com/p/news/national/testing_starts_creates_homegrown_4jSHWpWFBEkczPTFque7VM http://med.stanford.edu/ism/2013/may/cd47.html |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bereea,
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Doamne Ajuta, Bereea! Ce veste buna, bine ar fi sa se concretize! |
|
|