Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi in zori m-a sunat tata de mi-a stat inima stiiund ca urmeaza o veste foarte proasta . Sa asa a fost -m-a a nuntat ca a murit verisoara lui de 40de ani care a suferit de cancer mamar de vreo 10 ani ,i-a extirpat sanul ,dar peste ani a facut metastaze pe creier ,s-a operat acum vreo 2 ani ,dar infectia s-a generalizat in tot corpul si ieri s-a dus . Dumnezeu s-o odihneasca ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana condoleante! Of ce boala necrutatoare! |
|

| A avut o viata chinuita biata fata ,offf! ce s-a mai chinuit ! Multumesc Roxy! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Off,doamne ce vesti! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Condoleante! |
|

| Va multumesc dragelor !Asta-i viata! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| condoleante Oana, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, este si asa destul de trist totul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Condoleante Oana .
Nu te poti impaca cu ideea cand iti moare cineva drag si mai ales inca in floarea varstei . DE curand ,am aflat si eu de o prietena de 43 de ani ,ca i-au extirpat un san si ar avea probleme si la celalat . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| E prea bun articolul asta ca sa nu fie promovat..
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13549821-cum-devenit-membru-reteaua-citostaticelor-vrei-intri.htm |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Super tare articolul si ceea ce fac oamenii acestia nu merita decat sincera admiratie. Mie una mi-a imbunatatit viata acest articol, existenta unor astfel de oameni. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Condoleante,Oana! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| condoleante. |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| condoleante |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| Nu prea stiu daca este un topic adecvat intrebarii mele de aceea am sa scriu aici si scuze daca am gresit scriind aici si poate fiind offtopic. Deci as vrea sa va intreb daca stiti cumva vreun medic oncolog bun in cluj. Desi sunt din cluj nu prea am habar de dr oncolgi,multumesc .. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buna fetelor Am lipsit mult si in ultimii doi ani am intrat doar "din umbra". Mi-e foarte greu sa scriu, dar starea mi-e justificata. In ultimii doi ani, printre alte intamplari si evenimente personale trebuie sa "bifez" si moartea a doi prieteni foarte foarte dragi mie. Primul s-a dus Costica, prietenul meu cel drag de vreo 8 ani si ceva, un profesor exceptional, care m-a ajutat enorm de-a lungul timpului si care a fost unul din putinii oamenii care au avut incredere totala in mine. Mi-a fost ca un tata si m-a invatat sa merg mai departe cand mi-e greu. A murit in septembrie 2011, dupa ce in vara imi zicea razand ca are cancer si poate moare, dar nu l-am crezut nici o clipa. Doar suferinta din glas si faptul ca imi spunea ca nu mai doarme si ca are dureri groaznice m-a facut sa ma pregatesc cat de cat de marea despartire. A murit repede, de cancer generalizat, fara a putea sa-mi iau ramas-bun... Apoi, anul trecut, a murit Moni, la mijloc de august. Buna mea prietena cu care mult timp ma delectam la cafeluta de dimineata cand eram cu mica mea in concediu. Despre ea mi-e greu sa scriu pentru ca a ocupat un loc special in viata mea si in sufletul meu. Pot doar sa va spun ca s-a luptat pana in ultima clipa, a luat tratament etc...si totul de la o banala alunita. As mai adauga ca matusa mea are cancer, a trebuit sa-si scoata toate cele din aparatul reproducator si sanii si de cativa ani traieste asa, ca o jumatate de om si periodic sufera in tacere de dureri cumplite. Groaznica boala e cancerul.
|
|
|