Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| bereea wrote:La sfarsitul lui februarie 2005 am fost diagnosticata cu cancer de nivelul patru.Am facut tratament de chemioterapie si radioterapie , a fost multa durere atat psihica , cat si fizica dar , speranta mea nu a murit.Am luptat cu disperare , am gandit pozitiv , nu am vrut sa ma gandesc la moarte , desi mi se mai dadeau doar 6 luni.Mi-au dat putere credinta in Dumnezeu si fetita mea , care nu putea ramane orfana.Si am biruit.Traiesc , analixele imi sunt bune , la TAC nu se vede nimic.Deci , se poate .
Bereea, multa sanatate! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| parerile sunt impartite, cred ca depinde de noroc si de sansa ta. soacra mea a facut si chimioterapie si radioterapie, plus inca doua operatii, acum e foarte bine, nimeni nui-i mai dadea nici o sansa. e gresita ideea ca nu trebuie sa mananci carne. nu trebuie sa consumi grasimi, in generali, nicidecum carnea nu trebuie scoasa din meniu. trebuiesc consumate cat mai multe fruncte si legume in stare proaspata.
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| bereea wrote:La sfarsitul lui februarie 2005 am fost diagnosticata cu cancer de nivelul patru.Am facut tratament de chemioterapie si radioterapie , a fost multa durere atat psihica , cat si fizica dar , speranta mea nu a murit.Am luptat cu disperare , am gandit pozitiv , nu am vrut sa ma gandesc la moarte , desi mi se mai dadeau doar 6 luni.Mi-au dat putere credinta in Dumnezeu si fetita mea , care nu putea ramane orfana.Si am biruit.Traiesc , analixele imi sunt bune , la TAC nu se vede nimic.Deci , se poate . Multa sanatate! Esti o mare luptatoare, sa te ajute Dumnezeu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bereea, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate in continuare sa-ti cresti fetita si sa fii si bunica si strabunica...iubirea fata de copii, fata de oamenii dragi din jurul nostru, de lumea asta face minuni, minuni care ne intaresc sperantele si increderea ca suntem iubiti de Dumnezeu |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bereea sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa ,multa sanatate ca este cea mai buna dintre toate. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari si multa sanatate bereea Sa nu te schimbi, fii optimista si te vei bucura de fetita muuult, si chiar de nepotei |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| bereea fi luptatoare in continuare, Dumnezeu te va ajuta sa-ti cresti fetita si sa fii langa ea. Intotdeauna speranta ar trebui sa moara ultima, eu iti doresc multa sanatate si fericire |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multa sanatate iti dorim si noi!
bravo tie ca esti asa de puternica mami si sa fii si in continuare! numai bine si sa nu ajungem sa trecem prin asa ceva! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bereea, multa sanatate si numai bine! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Tine-o tot asa Bereea ....Dumnezeu face MINUNI pt cei CRED. Sa fii o luptatoare si in continuare. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| bereea wrote:La sfarsitul lui februarie 2005 am fost diagnosticata cu cancer de nivelul patru.Am facut tratament de chemioterapie si radioterapie , a fost multa durere atat psihica , cat si fizica dar , speranta mea nu a murit.Am luptat cu disperare , am gandit pozitiv , nu am vrut sa ma gandesc la moarte , desi mi se mai dadeau doar 6 luni.Mi-au dat putere credinta in Dumnezeu si fetita mea , care nu putea ramane orfana.Si am biruit.Traiesc , analixele imi sunt bune , la TAC nu se vede nimic.Deci , se poate .
Ma bucur ca ti-a ajutat Dumnezeu si vointa ta sa treci peste aceasta boala, multa sanatate! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumesc mult de urari.
off topic:de ce nu primesc notificari de raspuns? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| bereea wrote:multumesc mult de urari.
off topic:de ce nu primesc notificari de raspuns?
Pentru ca trebuie sa ti le setezi. Intri pe topicul care te intereseaza si sus in dreapta ai OPTIONS / Watch this topic. Dand click pe Watch this topic setezi sa primesti notificari! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| http://www.gastrohep.ro/index.php?option=content&task=view&id=47&Itemid=41
http://www.presspro-gastro.ro/article--x-Clinic-Limfomul_gastric_-_aspecte_histopatologice,_particularitati_clinice,_prognostic_si--402.html
As vrea sa nu fi avut niciodata nevoie de aceste informatii...cel putin de acum inainte sa nu mai fie nevoie.
Tata a fost diagnosticat cu limfom in faza incipienta, a fost operat, se reface. Inca nu stiu ce regim va trebui sa urmeze si care sunt sansele sa recidiveze..... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mada, sanatate maxima tatalui tau. Sa auzim numai de bine. |
|
|