Cancerul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 30, 2007 4:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
bereea wrote:
La sfarsitul lui februarie 2005 am fost diagnosticata cu cancer de nivelul patru.Am facut tratament de chemioterapie si radioterapie , a fost multa durere atat psihica , cat si fizica dar , speranta mea nu a murit.Am luptat cu disperare , am gandit pozitiv , nu am vrut sa ma gandesc la moarte , desi mi se mai dadeau doar 6 luni.Mi-au dat putere credinta in Dumnezeu si fetita mea , care nu putea ramane orfana.Si am biruit.Traiesc , analixele imi sunt bune , la TAC nu se vede nimic.Deci , se poate .

Bereea, multa sanatate!pupici
Lilly of the valley
Scris: Friday, March 30, 2007 4:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
parerile sunt impartite, cred ca depinde de noroc si de sansa ta. soacra mea a facut si chimioterapie si radioterapie, plus inca doua operatii, acum e foarte bine, nimeni nui-i mai dadea nici o sansa. e gresita ideea ca nu trebuie sa mananci carne. nu trebuie sa consumi grasimi, in generali, nicidecum carnea nu trebuie scoasa din meniu. trebuiesc consumate cat mai multe fruncte si legume in stare proaspata.
mommy
Scris: Friday, March 30, 2007 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
bereea wrote:
La sfarsitul lui februarie 2005 am fost diagnosticata cu cancer de nivelul patru.Am facut tratament de chemioterapie si radioterapie , a fost multa durere atat psihica , cat si fizica dar , speranta mea nu a murit.Am luptat cu disperare , am gandit pozitiv , nu am vrut sa ma gandesc la moarte , desi mi se mai dadeau doar 6 luni.Mi-au dat putere credinta in Dumnezeu si fetita mea , care nu putea ramane orfana.Si am biruit.Traiesc , analixele imi sunt bune , la TAC nu se vede nimic.Deci , se poate .

Multa sanatate! Esti o mare luptatoare, sa te ajute Dumnezeu!
delfinasa
Scris: Friday, March 30, 2007 4:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Bereea, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate in continuare sa-ti cresti fetita si sa fii si bunica si strabunica...iubirea fata de copii, fata de oamenii dragi din jurul nostru, de lumea asta face minuni, minuni care ne intaresc sperantele si increderea ca suntem iubiti de Dumnezeu love1 love1 love1
Ely
Scris: Friday, March 30, 2007 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Bereea sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa ,multa sanatate ca este cea mai buna dintre toate.pupici
danab
Scris: Friday, March 30, 2007 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Felicitari si multa sanatate bereea Sa nu te schimbi, fii optimista si te vei bucura de fetita muuult, si chiar de nepotei pupici
crista
Scris: Friday, March 30, 2007 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
bereea fi luptatoare in continuare, Dumnezeu te va ajuta sa-ti cresti fetita si sa fii langa ea. Intotdeauna speranta ar trebui sa moara ultima, eu iti doresc multa sanatate si fericirepupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 30, 2007 8:59 PM
Nivel

multa sanatate iti dorim si noi! pupici

bravo tie ca esti asa de puternica mami si sa fii si in continuare! numai bine si sa nu ajungem sa trecem prin asa ceva!pale
Miri
Scris: Friday, March 30, 2007 10:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bereea, multa sanatate si numai bine!flowers
bontocel
Scris: Saturday, March 31, 2007 1:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Tine-o tot asa Bereea ....Dumnezeu face MINUNI pt cei CRED. pupici
Sa fii o luptatoare si in continuare.thumleft
sousourel
Scris: Sunday, April 1, 2007 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
bereea wrote:

Ma bucur ca ti-a ajutat Dumnezeu si vointa ta sa treci peste aceasta boala, multa sanatate!pupici
bereea
Scris: Monday, April 2, 2007 4:55 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
multumesc mult de urari.

off topic:de ce nu primesc notificari de raspuns?
Kiki
Scris: Monday, April 2, 2007 5:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

bereea wrote:
multumesc mult de urari.

off topic:de ce nu primesc notificari de raspuns?

Pentru ca trebuie sa ti le setezi.
Intri pe topicul care te intereseaza si sus in dreapta ai OPTIONS / Watch this topic. Dand click pe Watch this topic setezi sa primesti notificari! pupici
sousourel
Scris: Thursday, October 25, 2007 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Alina
Scris: Thursday, October 25, 2007 6:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mada, sanatate maxima tatalui tau. Sa auzim numai de bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.