|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc. Am luat la rasfoit hartiile lui din spital si m-a luat cu dureri de cap ,cancerul e copil mic pe langa calciferari in peretii inimii si aorta si cheagul de sange care sta ca bomba cu ceas ...nu stiu daca isi da seama ca cu asemenea conditii ,cu o sanatate pe mukie de cutit am dreptul sa stiu eu ca sponsor daca nu ca fiica ,am dreptul sa stiu la ce ma inham .Sincer va spun daca stiam nu il aduceam la mine ,poate suna criminal si fara inima dar el acasa are totul gratuit.Sau il aduceam pe 2-3 luni de vara nu un an si inca el vrea sa stea un an si 9 luni cat a primit viza. Incerc sa las drobul de sare desi mi-e tare greu...mi-e si mila de el ca se simte bine la mine si astepta o relaxare ca asta...dar stim amandoi ca asta e ultima visita la mine din pacate |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela, nu suna criminal deloc, esti realista. Sa dea Domnul sa fie el bine cat sta la voi si sa petreceti un timp frumos impreuna. La mutat nu il lasa sa faca effort. Da-mi un pm, am ratacit numarul tau de telefon. Pupici. |
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sanatate multa tatalui si Doamne Ajuta sa fie bine, Miha! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate multa! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Astazi m-am intalnit cu cineva drag pe care nu am vazut-o de muuulta vreme. Desi boala se incapataneaza sa tot atace, apare cand colo , cand colo are o voiciune si o atitudine pozitiva de invidiat. Chimioterapia o mai destabilizeaza. Probabil starea ei de spirit buna si dragostea celor din jur e cel mai bun remediu pt cumplita boala. |
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Ziua buna fetelor. Nu am mai trecut de mult timp pe aici sper ca toata lumea este bine, sanatoasa si ca totul merge inainte cu curaj si ganduri bune.
t-mihaela sper ca tatal tau este mai bine si ca tu ai reusit sa rezolvi cu asigurarea medicala si cu investigatiile lui.
S-Elena nu mai am nici o veste de la tine ce mai faci? cum esti? totul este bine?
berea ma bucur de vestile tale - abia astept sa inchei si eu primii 5 ani critici
Vesti de la mine? Puturoasa cum sunt (de fapt eu nu vreau sa admit ca am / am avut asa ceva) nu am mai vrut sa trec sa ma supar cu astea. Dar ma duc la analize de 2 ori pe an, aceeasi problema cu sangele care nu mi se reface din cauza Tamoxifenului, ma dor oasele, spatele, umarul, picioarele - dar scintigrafia osoasa zice ca nu am nimic; mamografia / sonoelastografia la sanul ramas sunt ok... Am facut operatie de histerectomie in martie 2013 deoarece din cauza Tamoxifenului am ajuns in stadiul de a face un chiuretaj biopsic si in 3 luni sa am endometrul la fel de ingrosat - diagnostic: hiperplazie endometriala - medicul mi-a recomandat sa scot tot, sa nu stau cu spaima ca poate oricand sa izbucneasca si acolo cancerul (oare data viitoare ce ma mai pune sa scot ).
In rest imi iau medicamentele, ma misc atunci cand pot si ma lasa durerile de oase, mananc , iubesc si ca sa nu ma mai gandesc la aceasta problema - poate dispare ca o zi noroasa...
Va pup pe toate si poate mai dati niste vesti - Doamne ajuta sa fie bine!!! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mama_Sonyei, iti doresc din suflet multa, multa sanatate si vindecare completa. Doamne-Doamne sa fie cu tine. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mama Sonyei multa speranta iti doresc. Si gandire pozitiva. Sigur vei trece cu bine peste cei 5 ani, apoi peste 10, peste 20. Da, urmari mai sunt dar important este ca suntem in viata si putem fi mame copiilor nostri. Anul viitor -daca vrea Dumnezeu- voi trece pragul celor 10 ani. Miercuri merg la control, sper va vestile sa fie bune.
Pup si numai bine |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Doamne ajuta sa fie bine fetelor ! Va doresc multa santate , avem nevoie de ea pentru copiii nostri , pentru noi si familia noastra. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mama tipei la care lucreaza soacra mea a fost operata de cancer la san acum 5 ani. toate bune, anul asta dr oncolog i-a scos medicamentele ce le lua si au inceput problemele. dupa o gramada de controla si la noi si in strainatate rezultatul a fost metastaze la oase si ceva noduli in pleura. nu stie inca care e pronosticul si speranta ei de viata
Bereea, mama Sonyie.....cred ca iti trebuie putere (si psihica) sa lupti cu asa ceva. sanatate maxima va doresc |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor multa sanatate va doresc! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor dragi,multa sanatate sa aveti!Dumnezeu sa aiba grija de voi pe tot parcursul vietii! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumim fete dragi! Sanatate tuturor! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sanatate multa!
Mami de Sonya, bine te-am regasit |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Imi pot doar imagina cat de greu trebuie sa fie... Offf... Sanatate multa, multa, fetele!!! |
|
|