Cancerul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Friday, December 2, 2011 9:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,va multumesc multpupici computerlove .Oricum toata ziua am fost ametita ieri cu o stare euforica..M a speriat mult doctora mea ca m a si trimis in regim de urgenta dar eu cred ca din grija pt pacienti face astasic .Chiar e o doctorita excelenta.Miercuri merg dupa rezultate si vom hotari in functie de ce iese daca facem cauterizare sau nufrown frown .Mai am hopul asta si gatabounce .Pe urma poate vine si bebic copilas .Va doresc la toate multa sanatate si o viata linistita fara evenimente neplacutepupici computerlove
roxinthya
Scris: Friday, December 2, 2011 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Giulia ce veste buna! yes yes yes yes yes yes yes yes yes
mama_Sonyei
Scris: Friday, December 2, 2011 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2006
Giulia ma bucur mult pentru tine.. .as vrea ca toate sa venim doar cu vesti bune... sanatate tuturor iloveyou
marivic
Scris: Sunday, December 4, 2011 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor scriu si eu aici,deoarece ma simt tare debusolata si trista,....
Am primit ceva pe Faceb.,un articol despre cancerul ovarian.M-am inspaimantat,....plans plans Eu una nu stiam ca Testul Papanicolau nu este relevant pt.acest tip de cancer ci numai pt.cel uterin.Pt cancerul de ovare,ar trebui sa facem o transvaginala cu ultrasunete,.....si de ex.dr mea ginecoloaga,mi-a spus odata ca nu etse nevoie de asa ceva.Acum nu mai pot sa ma linistesc,m-a agitat cumplit aceasta stire si imi dau seama ca nu sunt destul de pusa la punct in ceea ce priveste documentarea,informatia cu privire la aceste boli.Se depisteaza in stadiu tarziu,.....Offffffffff,simt ca o iau razna!pale pale pale Eu nu mi-am facut pana acum decat Papanicolau si atat,....Am perioade cand ma inteapa foarte rau burta(ca niste cutite)dar am pus pe seama racelii la picioare(cum mi-e frig,cum ma inteapa burta),......sau ma gandeam ca ma dor ovarele tot de la raceala,....sunt si balonata,...am si dureri de ani de zile de spate,....acum m-au apucat toate gandurile,....uff uff
Katrina
Scris: Sunday, December 4, 2011 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Mari,dar de ce te gandesti la ce-i mai rau?Nu spuneam noi mai ieri ca n-ai voie sa te superi?Fa-ti o programare pentru transvaginala si gata,scapi de toate grijile.Nu te agita inainte sa ai un rezultat cert ca ai o problema .Nu-ti face bine starea asta de agitatie,mai ales acum in prag de sarbatori.
pupici computerlove Gata a trecut !Da?

Giulia,ma bucur ca esti bine!pupici computerlove
marivic
Scris: Sunday, December 4, 2011 8:41 PM
Nivel

Incerc,Katrina,....chiar am sa merg la o clinica privata pt.asta.Te pupic,pupici ....incercpale
Ange blanc
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Va doresc din suflet multa sanatate! computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, December 5, 2011 8:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, dar de ce esti asa de speriata? Ai avut ceva probleme?Oricum iti doresc sanatate si numai binecomputerlove
Mela
Scris: Monday, December 5, 2011 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Giulia,ma crezi ca am rasuflat usurata citind mesajul tau? angel ma bucur ca esti ok la capitolul asta yes Doamne-Doamne sa fie cu tine angel

Mari,esti constienta cat rau iti faci gandind asa? mananci stres pe paine,posibil degeaba bataus
pentru durerile alea mergi la dr,la altul daca cea la care ai fost nu ti s-a parut competenta,probabil o sa-ti spuna ca ai o anexita de te dor ovarele...
sanatate maxima angel linisteste-te,da? computerlove
giulia_mamik
Scris: Monday, December 5, 2011 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mela,te credpupici .Si eu pluteam cand am iesit de la doctor.Nu imi venea sa cred ca nu am nimic la sani.Ii multumesc Lui Dumnezeu ca ne protejeazaangel

Mari,nu vad de ce sa ti faci ganduri aiurea de pe acum!Pe bune.Mergi la un cabinet unde fac acel tip de ecografie si ai rezolvat problema in 10 minute maxim.Iti doresc santate si sa ajungi cat mai repede la un doctor!pupici computerlove

Mama Sonyei,Elena voi cum mai sunteti?Sper ca din ce in ce mai bine!computerlove pupici
mama_Sonyei
Scris: Monday, December 5, 2011 2:10 PM
Nivel

Mari te rog sa nu mai gandesti cu "ce ar fi daca...?!?" ca te imbolnavesti singura... stii tu, mai bine sa gandesti pozitiv, chestiile astea se fac in majoritate pe baza de stress asa ca nu te stresa in plus decat ai si asa toate celelalte stresuri zilnice, iubeste-te pe tine insuti si ai grija de tine, mergi la un alt medic daca nu ai fost multumit de cel la care ai fost pana acum, linisteste-ti gandurile ca sa fie bine... sanatate multa iti doresc si sper sa auzim de bine...

Eu am facut echo transvaginala si mi-a iesit ceva mai neplacut, un endometru ingrosat si cu aspect de fagure de miere - zicea doctorul ca trebuie tinut sub observatie asa ca peste o luna jumate merg sa ma ifac o echo acolo... daca acesta se subtiaza e totul ok, daca are tendinta de ingrosare trebuie sa fac un chiuretaj biopsic, se pare ca acesta este raspunsul organismului meu in zona respectiva la tratamentul hormonal pe care l-am inceput si pe care trebuie sa il continui inca 5 ani de zile (si sunt abia in a 3-a luna uff ) In rest e bine, Papanicolaul a iesit cII, markerii tumorali sunt si ei in limite, echo de san a iesit curata, nici un nodul sau chist sau altceva... acum, cu Dumnezeu inainte, facem tot ce trebuie ca sa trecem peste asta si sa fim sanatoase pentru noi si copiii nostri...

Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor!!! computerlove
marivic
Scris: Monday, December 5, 2011 8:03 PM
Nivel

bereea wrote:
Mioara, dar de ce esti asa de speriata? Ai avut ceva probleme?Oricum iti doresc sanatate si numai binecomputerlove

BRANDUSA,probleme am avut,dar cum simptomele vad ca au o larga varietate si in alte boli,m-am cam speriat.M-a speriat articolul,.....m-am speriat de faptul ca la toate controalele nu mi-i s-a spus nimic referitor la acel tip de cancer,....si am aflat cu stupoare ca acel test Papanicolau este numai pt.un tip de cancerbanghead banghead
Quote:
Mari,esti constienta cat rau iti faci gandind asa? mananci stres pe paine,posibil degeaba bataus
pentru durerile alea mergi la dr,la altul daca cea la care ai fost nu ti s-a parut competenta,probabil o sa-ti spuna ca ai o anexita de te dor ovarele...[quote]
sanatate maxima angel linisteste-te,da? computerlove

MELA,stiuuuuuu,.....incerc sa ma linistesc,promit,....hearts
giulia_mamik wrote:
Mela,te credpupici .Si eu pluteam cand am iesit de la doctor.Nu imi venea sa cred ca nu am nimic la sani.Ii multumesc Lui Dumnezeu ca ne protejeazaangel

Mari,nu vad de ce sa ti faci ganduri aiurea de pe acum!Pe bune.Mergi la un cabinet unde fac acel tip de ecografie si ai rezolvat problema in 10 minute maxim.Iti doresc santate si sa ajungi cat mai repede la un doctor!pupici computerlove

Mama Sonyei,Elena voi cum mai sunteti?Sper ca din ce in ce mai bine!computerlove pupici

GIULIA,incerc sa-mi fac o programare la o clinica privata,...Multumesc mult.te puppupici
mama_Sonyei wrote:
Mari te rog sa nu mai gandesti cu "ce ar fi daca...?!?" ca te imbolnavesti singura... stii tu, mai bine sa gandesti pozitiv, chestiile astea se fac in majoritate pe baza de stress asa ca nu te stresa in plus decat ai si asa toate celelalte stresuri zilnice, iubeste-te pe tine insuti si ai grija de tine, mergi la un alt medic daca nu ai fost multumit de cel la care ai fost pana acum, linisteste-ti gandurile ca sa fie bine... sanatate multa iti doresc si sper sa auzim de bine...

Eu am facut echo transvaginala si mi-a iesit ceva mai neplacut, un endometru ingrosat si cu aspect de fagure de miere - zicea doctorul ca trebuie tinut sub observatie asa ca peste o luna jumate merg sa ma ifac o echo acolo... daca acesta se subtiaza e totul ok, daca are tendinta de ingrosare trebuie sa fac un chiuretaj biopsic, se pare ca acesta este raspunsul organismului meu in zona respectiva la tratamentul hormonal pe care l-am inceput si pe care trebuie sa il continui inca 5 ani de zile (si sunt abia in a 3-a luna uff ) In rest e bine, Papanicolaul a iesit cII, markerii tumorali sunt si ei in limite, echo de san a iesit curata, nici un nodul sau chist sau altceva... acum, cu Dumnezeu inainte, facem tot ce trebuie ca sa trecem peste asta si sa fim sanatoase pentru noi si copiii nostri...

Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor!!! computerlove

MAMA SONYEI,multumesc din tot sufletul pt.aceste informatiicomputerlove computerlove computerlove
SANATATE MULTA TUTUROR!computerlove computerlove computerlove
LIA
Scris: Tuesday, December 6, 2011 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Acum am descoperit acest topic.
Imi pare tare rau pentru cele care trec prin asa ceva, dar vreau sa va impartasesc cate ceva referitor la aceasta boala, nu din experienta proprie, ci din experienta parintilor mei. Pentru ca este un topic pentru femei, o sa va impartasesc din experienta mamei mele, care a fost operata acum 6 ani (i s-a extirpat sanul drept).
In primul rand, cine spune ca aceasta boala se vindeca cu ajutorul plantelor, MINTE! Si imi asum tot ceea ce spun! In aceeasi perioada cu mama mea, a descoperit ca sufera de cancer la san si o ruda mai indepartata, care a refuzat cu obstinatie orice fel de tratament conventional, inclusiv operatia. Rezultatul: acum un an, dupa tot felul de leacuri naturiste care mai de care mai faimoase, a decedat, dupa ce, in ultima instanta, apelase totusi la medicii oncologi, insa prea tarziu, din pacate.
In schimb, mama mea, care a apelat la oncologii de la Institutul de Oncologie, pot sa spun ca, cel putin acum (dupa ultimele analize) este vindecata. Intr-adevar, tratamentul este cumplit, si numai cine a trecut prin asa ceva stie despre ce vorbesc: imi amintesc cum arata dupa sedintele de chimioterapie... Acum doi ani, i s-a recomandat sa faca si o operatie de extirpare a uterului, in perioada in care se afla inca sub tratament. Si acum, pentru mama Sonyei, vreau sa ii spun ca si mama, pana la acea operatie, facea tratament cu Tamoxifen, insa dupa operatie i s-a recomandat un alt tratament, din pacate mult mai scump si pe care il gasea destul de greu (noroc ca ajunsese sa o cunoasca farmacistele si ii comandau in fiecare luna doza necesara). Imi pare rau ca nu mai retin cum se numea, dar cand ajung acasa o intreb, si daca mai esti i nteresata o sa iti spun. A continuat acest ultim tratament pana in luna mai, in acest an. Acum se simte bine.
Din pacate, in Romania este foarte greu sa iti faci tratamentul daca ai o astfel de boala. Stiu ca dupa ce i-au extirpat sanul, a trebuit sa dea spaga ca sa poate fi programata pentru citostatice in timp util, pe urma ca sa poata fi programata sa faca raze, tot in timp util (pentru a prinde un loc la raze a trebuit sa se interneze in spital, le facea la 5 dimineata, pentru ca veneau pacienti din toata tara, fiind printre putinele aparate functionale din Romania - daca nu chiar singurul).
Asa ca, fetelor care aveti aceasta problema, eu va tin pumnii, nu trebuie sa va pierdeti speranta, sunteti tinere, daca a reusit sa invinga aceasta boala o femeie de 55 ani, sigur reusiti si voi, mai ales ca aveti pentru ce sa va doriti sa o invingeti!
Scuze daca am fost incoerenta pe alocuri, dar intotdeauna sunt foarte emotionata cand vorbesc depre acest episod din viata mea.
marivic
Scris: Tuesday, December 6, 2011 4:48 PM
Nivel

LIA,multa sanatate mamei tale si Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine peste toate starile urate ale acestei boli.angel angel angel
mama_Sonyei
Scris: Tuesday, December 6, 2011 7:14 PM
Nivel

LIA multa sanatate mamei tale si tuturor ...

Acum sa iti spun ce mi-a zis si mie doctorul: ca pentru o femeie deja aflata la menopauza nu mai este asa dificila aceasta boala, cu cat se face mai tarziu cu atat este mai usor tratabila (daca tratamentul se poate numi usor uff ), eu am o vecina care este operata de 15 ani si se simte bine si nu a recidivat, iar acum are in jur de 75-76 ani... dar la cele tinere, care nu au ajuns la menopauza, la care functioneaza hormonii, nu mai este asa de usor - acum tratamentul cu Tamoxifen il fac in paralel cu un alt medicament - Zoladex - acesta inducand o menopauza artificiala, pentru ca Tamoxifenul sa isi faca treaba... Sper sa fie bine si sper ca toate sa fiti sanatoase si sa auzim de bine, va multumesc ca sunteti aici, sprijinul vostru conteaza enorm, mai ales la gandurile bune si pozitive care lucreaza alaturi de medicamente pentru a ne face bine ... computerlove

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.