Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Quote:fetelor ati avut pe cineva apropiat sau vreo cunostinta cu cancer ovarian?m-ar interesa si pe mine cat mai multe detali despre acest subiect pt ca si eu acum 4 ani pe cand aveam 18 ani am fost diagnosticata cu cancer ovarian....
Cauta pe google si vei gasi toate informatiile necesare!Mai mult de atat doar sanatate iti doresc si poate ne povestesti si tu povestea ta.La 18 diagnosticata cu cancer ovarian? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Of prin ce iti e dat sa treci !Multa sanatate si numai numai bine. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sa incep cu inceputul......aveam 17 ani m-am casatorit iar la 3 luni ma luat o durere cumplita de burta,,,in cele din urma am ajuns la ginecolog unde mi-a spus ca sunt insarcinata si am 2 luni.mi-a spus ca am un chist care nu ii place cum arata.ma trimis la polizu,acolo cand au vazut aia ce am au spus ,,gata maine vi sa te internam saa scoatem tot,,adica si copil si uter si ovare si trompe tot,,,in seara aceea am mers la medicul de familie pt trimitere si printre altele eu nu voiam swa ii spun ce am sa nu rada lumea,dar dzeu ma indemnat sa ii spun...doc nu a acceptat ca sunt suspecta de cancer la o varsta asa de mica si mi-a spus ca merg cu ea la ginecologul personal..am ajuns chiar in seara aceea iar ginecologul ei a spus...sarcina cu treaba ei chistul cu treaba lui...am pastrat sarcina (acum am o printesa de 5 ani)am nascut si cand avea fata 3 luni iar au inceput durerile..am lut tratament 4 luni dar fara rezultat..ne-am hotarat sa scoatem chistul.....doc de la giulesti cand ma opeerat nu i-a placut cum arata chistul care era prins ca si cu un siret de ovar,,si a scos si ovarul si trompa dreapta.nu va spun ce soc am avut cand am auzit....am dat la anatomie patologica si dupa 3 sapt a venit rezultatul.CHISTADENOCARCINOM BORDER-LINE G1.am fost in stare de soc nu imi venea sa cred,,,ma trimis la oncologie bucuresti unde mi sa propus sa fac 6 serii de citoatatice,,,nu mai va spun ce am suferit cand in ziua de pasti a inceput sa imi cada parul cu pumni,,,il aveam pana la fund dupa ce am terminat 6 luni citostaticele am facut un rmn unde mi sa descoperit ceva tot in partea dreapta,,,,,dar era doar cicatricea,,,,,,,,doc n-ea sfatuit sa facem operatia clasica sa vada exact ce e acolo prima oparatie fiind laparscopie,,,ne-a speriat ca cu timpul poate aparea si la celalalt ovar si pt binele meu indiferent de ce gasea la operatie am optat pt histerectomie totala,,,cu ajutorul sf nectarie si al bunului dzeu nu a mai gasit nici o forma tumorala nimic nici la patologia data din tesuturi si celelalte organe genitale.....de atunci au trecut 4 ani de cand fac controale periodic din 3 in 3 luni...markar tumoral ca125,,,si anual acografie transvaginala si ct rmn dar si eco la sani..........acum mai nou mi sa descoperit la eco la sanul stang mici noduli...mi sa recomandat o ecografie cu ultrasunete,,,,imi e frica sa nu fie iarasi cancer dar doc a spus ca am nodilii din cauza ca de 4 ani nu mai am ciclu deci este hormonal,,,sa dea bunul dzeu asa sa fie..........cam asta e tot fetelor |
| si eu sper sa fie bine.multumesc :018: |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine de toate. Doamne cate incercari |
| si eu sper sa fiu bine in continuare si ma rog sf nectarie vindecatorul de cancer.fetelorrrrr multumesccccccccc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Multa sanatate.Am citit si povestea acum.Offf,atat de tanara si prin ce ai trecut .Macar ai o printesa.Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa va bucure multtt!Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu fie nici o recidiva.O buna prietena de-a nostra de pe forum s-a tratat cu ajutorul rugaciunilor catre Sf Nectarie.Nu inceta sa crezi in el si sa nu iti pierzi credinta in Bunul Dumnezeu.El ne scapa de orice!!! |