cancer ovarian
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vizitator
Scris: Wednesday, August 31, 2011 7:35 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fetelor ati avut pe cineva apropiat sau vreo cunostinta cu cancer ovarian?m-ar interesa si pe mine cat mai multe detali despre acest subiect pt ca si eu acum 4 ani pe cand aveam 18 ani am fost diagnosticata cu cancer ovarian....uff cry
shirel
Scris: Wednesday, August 31, 2011 8:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Quote:
fetelor ati avut pe cineva apropiat sau vreo cunostinta cu cancer ovarian?m-ar interesa si pe mine cat mai multe detali despre acest subiect pt ca si eu acum 4 ani pe cand aveam 18 ani am fost diagnosticata cu cancer ovarian....uff cry

Cauta pe google si vei gasi toate informatiile necesare!Mai mult de atat doar sanatate iti doresc si poate ne povestesti si tu povestea ta.La 18 diagnosticata cu cancer ovarian?pale uff
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Offf,imi pare rau sa citesc asa ceva!Am mai auzit un caz la o varsta asa frageda.Mi se pare asa nedreptcry uff .Sanatate maximapupici
mariana71
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Of prin ce iti e dat sa trecicry!Multa sanatate si numai numai bine.
S.ELENA
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
shirel wrote:

........
La 18 diagnosticata cu cancer ovarian?pale uff

La spital lunile trecute am auzit de o pustoaica diagnosticata la 13 sau 14 ani. Acum avea 17, dar din pacate la ea fusese o forma destul de grava care a tot recidivat...uff

Stela, dar daca ai fost diagnosticata acum 4 ani, in acesti 4 ani nu ai tinut in niciun fel sub observatie aceata boala????? scratch oare
Intreb si eu ptr ca eu am avut ghinionul (avand o forma de cancer la san) ca boala sa avanseze foarte repede si de la diagnosticare (la finele lui ianuarie) si pana la operatie (30 iunie) la mine s-a ajuns la gradul IV local cu metastaze ganglionare.....

Multa sanatate iti doresc!!!
Vizitator
Scris: Wednesday, August 31, 2011 10:48 AM

sa incep cu inceputul......aveam 17 ani m-am casatorit iar la 3 luni ma luat o durere cumplita de burta,,,in cele din urma am ajuns la ginecolog unde mi-a spus ca sunt insarcinata si am 2 luni.mi-a spus ca am un chist care nu ii place cum arata.ma trimis la polizu,acolo cand au vazut aia ce am au spus ,,gata maine vi sa te internam saa scoatem tot,,adica si copil si uter si ovare si trompe tot,,,in seara aceea am mers la medicul de familie pt trimitere si printre altele eu nu voiam swa ii spun ce am sa nu rada lumea,dar dzeu ma indemnat sa ii spun...doc nu a acceptat ca sunt suspecta de cancer la o varsta asa de mica si mi-a spus ca merg cu ea la ginecologul personal..am ajuns chiar in seara aceea iar ginecologul ei a spus...sarcina cu treaba ei chistul cu treaba lui...am pastrat sarcina (acum am o printesa de 5 ani)am nascut si cand avea fata 3 luni iar au inceput durerile..am lut tratament 4 luni dar fara rezultat..ne-am hotarat sa scoatem chistul.....doc de la giulesti cand ma opeerat nu i-a placut cum arata chistul care era prins ca si cu un siret de ovar,,si a scos si ovarul si trompa dreapta.nu va spun ce soc am avut cand am auzit....am dat la anatomie patologica si dupa 3 sapt a venit rezultatul.CHISTADENOCARCINOM BORDER-LINE G1.am fost in stare de soc nu imi venea sa cred,,,ma trimis la oncologie bucuresti unde mi sa propus sa fac 6 serii de citoatatice,,,nu mai va spun ce am suferit cand in ziua de pasti a inceput sa imi cada parul cu pumni,,,il aveam pana la fundplans dupa ce am terminat 6 luni citostaticele am facut un rmn unde mi sa descoperit ceva tot in partea dreapta,,,,,dar era doar cicatricea,,,,,,,,doc n-ea sfatuit sa facem operatia clasica sa vada exact ce e acolo prima oparatie fiind laparscopie,,,ne-a speriat ca cu timpul poate aparea si la celalalt ovar si pt binele meu indiferent de ce gasea la operatie am optat pt histerectomie totala,,,cu ajutorul sf nectarie si al bunului dzeu nu a mai gasit nici o forma tumorala nimic nici la patologia data din tesuturi si celelalte organe genitale.....de atunci au trecut 4 ani de cand fac controale periodic din 3 in 3 luni...markar tumoral ca125,,,si anual acografie transvaginala si ct rmn dar si eco la sani..........acum mai nou mi sa descoperit la eco la sanul stang mici noduli...mi sa recomandat o ecografie cu ultrasunete,,,,imi e frica sa nu fie iarasi cancer dar doc a spus ca am nodilii din cauza ca de 4 ani nu mai am ciclu deci este hormonal,,,sa dea bunul dzeu asa sa fie..........cam asta e tot feteloruff
shirel
Scris: Wednesday, August 31, 2011 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Vai D-zeule prin ce ai trecut!!Of draga mea sanatate multa si ce pot sa-ti mai spun ...sunt fara cuvinte speram sa fie bine la sani.uff plans cry pupici pupici
Vizitator
Scris: Wednesday, August 31, 2011 12:05 PM

si eu sper sa fie bine.multumescangel newclap ras :018:
aurishta
Scris: Wednesday, August 31, 2011 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Este teribil ce-ai scris! Sper din toata inima ca vindecarea sa fi fost totala si sa nu ai nimic grav la sani!
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, August 31, 2011 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
computerlove computerlove sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine de toate. Doamne cate incercari
monica irimia
Scris: Wednesday, August 31, 2011 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Sa te ajute DD sa te faci bine. pupici coeur
Vizitator
Scris: Wednesday, August 31, 2011 4:11 PM

si eu sper sa fiu bine in continuare si ma rog sf nectarie vindecatorul de cancer.fetelorrrrr multumescccccccccpupici campfire
oanamaria
Scris: Wednesday, August 31, 2011 4:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Multa sanatate computerlove
giulia_mamik
Scris: Wednesday, August 31, 2011 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Multa sanatate.Am citit si povestea acum.Offf,atat de tanara si prin ce ai trecutpale .Macar ai o printesa.Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa va bucure multtt!Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu fie nici o recidiva.O buna prietena de-a nostra de pe forum s-a tratat cu ajutorul rugaciunilor catre Sf Nectarie.Nu inceta sa crezi in el si sa nu iti pierzi credinta in Bunul Dumnezeu.El ne scapa de orice!!!pupici computerlove
marivic
Scris: Wednesday, August 31, 2011 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
M-am cutremurat ce ai scris,.....
Iti doresc din tot sufletul sanatate multa si Dumnezeu sa-ti ajute si de acum incoloangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.