|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua Mama mea s-a lovit cu un lemn la san, in urma cu 3 saptamani. as dori si eu sa stiu daca din asa ceva se poate face cancer la san. cine imi poate raspunde si mie. va rog. Multumesc anticipat. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ar fi bine,indicat sa mearga la un consult.Are dureri?Simte un discomfort la san?Sau galma? |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2009 Mesaje: 55
| MAi si mama sa lovit de multe ori la san si nu a avut nimic.DIn pacate soarta a vrut sa o aiba tribut pe soacra mea saraca care a avut aceasta boala.Acum este pe medicamentatie timp de 5 ani de zile.Norocul nostru a fost ca am descoperit la timp si acum este bine.Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.Mergeti cu ea in fiecare an sa isi fac mamografie si sa ii tineti pumni sa nu treca prin ceea ce a trecut soacra mea.NU doresc la nimeni acest lucru sincera sa fiu.Bafta multa iti tin pumni stransi sa nu fie nimic grav. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Nu se dezvolta cancer de la o lovitura, poate acumula sange sub piele care arata ca niste noduli dar se absorb in timp. Pentru a alunga orice banuiala e recomanadat sa faca o mamografie. Sanatate. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| luni ne ducem la un rmn asa cred ca se numeste, ca sa facem investigatii. are un nodul am inteles. sper sa nu fie nimik. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate si asteptam sa ne spui rezultatul de la RMN. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Mamografii de rutina au facut ca peste un milion de femei din Statele Unite ale Americii sa fie tratate în mod inutil împotriva cancerului de sân în ultimii 30 de ani, desi tumorile nu ar fi ajuns niciodata la un stadiu avansat, potrivit unui nou studiu american publicat joi în New England Journal of Medicine (NEJM), relateaza AFP.
Sursa : http://www.agerpres.ro/media/index.php/sanatate/item/160467-Peste-un-milion-de-femei-din-SUA-tratate-inutil-de-cancer-la-san-in-ultimii-30-de-ani.html |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| As dori sa stiu daca s-a operat cineva de pe forum in ultimul timp la san find suspect de cancer? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| S. elena s-a operat destul de recent.Sper ca n-ai probleme! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| din fericire nu eu sunt cea cu probleme dar din pacate este cineva apropiat ...adica mama.... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/3/2014 Mesaje: 1
| Guest wrote:Buna ziua Mama mea s-a lovit cu un lemn la san, in urma cu 3 saptamani. as dori si eu sa stiu daca din asa ceva se poate face cancer la san. cine imi poate raspunde si mie. va rog. Multumesc anticipat.
Buna, Radu! Personal am avut parte de 2 lovituri puternice la san acum vreo patru ani si m-am speriat destul de tare, auzisem si eu de pericolul acesta. Mi-am facut curaj si am mers la un consult mamar ca sa aflu ca intr-adevar imi aparuse in nodul in acea zona, insa doctorul m-a asigurat ca nu o sa fie cazul sa degenereze in cancer. Repet, eram foarte speriata dar si atitudinea doctorului si modul in care chiar si-a dat interesul si mi-a explicat pe intelesul meu complicatiile, m-a incurajat. Totusi am inteles ca poate exista un mic pericol in acest sens, asa ca iti recomand cu incredere investigatii mai amanuntite. P.S: Eu am fost foarte incantata de profesionalismul celor de la clinica Gynecoland. ? Afli mai multe detalii pe www.gynecoland.ro
|
|
|