buna , in sfâr?it mi-au iesit toate analizele , ma pute?i ajuta cu o parere?
|
DianaM wrote:Alte simptome nu am avut. M-a durut spatele zilele astea dar in partea de sus, am presupus ca am stat prea mult timp in pat  zilele astea libere. Plus ca am facut pipi mai des ca de obicei. Sa mai fac oare un test? M-am cam speriat... Cele care au avut sarcina extrauterina recunosc vreun simptom din ce am zis eu? Eu in locul tau as merge la medic , dar ,ai grija ce medic î?i alegi...eu atunci am avut un medic renumit si totusi am pierdut sarcina , nu am facut nici un fel de analiza cum era normal , îmi spunea ca e totul ok dar sa continui sa ma umplu cu acid folic....la a doua sarcina pierduta am gasit o dr care mai ca nu mi-a dat si doua palme cand a auzit ca nu am facut nici un fel de analiza..
|
DianaM wrote:Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI!!!!! Am si eu o nelamurire. Deci, mi-a venit sambata, la 29 zile, la fel ca si luna trecuta. In ziua 25 am avut vestita sangerare rozalie, urmata a doua zi de o durere destul de nasoala de burta. Apoi pauza, doar niste modificari ale sanilor, tari, greoi si durerosi. Azi de exemplu sunt doar tari. Sambata a venit, insa nu am avut nicio durere, nimic nimic. Duminica seara cel tarziu s-a oprit. N-a fost nici macar o picatura rosie sau rosiatica doar maroniu inchis si cu cateva chiaguri. Credeti ca e cazul sa merg la un control? M-a tinut doar doua zile...si nici alea incheiate...N-ar fi trebuit sa ma doara daca era ceva nasol? Gen vreo infectie sau altceva..Lamuriti-ma si pe mine, va rog!!! buna diminea?a si la multi ani! La fel am pa?it si eu anul trecut în februarie cand am pierdut prima sarcina (mi-a venit fara dureri doar o zi si putin din cealalta , sanii explodând ...nu i-am bagat in seama decat luna urmatoare cand nu a mai venit deloc si dupa o întârziere de 10 zile cand am fost la medic era prea târziu..deja se oprise din evolutie ).
|
Craciun Fericit fetelor!!! Mosul sa va aduca la toate cele doua liniu?e mukt a?teptate.
|
Rubynne wrote:Bravo! Ma bucur! Tinem pumnii!
Sper sa fie bine
|
Rubynne wrote:Succes in continuare! cu rezultatele cand te duci la interpretat? tocmai ce mi-a ob?inut o programare pe 4 ianuarie , dupa ce ies toate rezultatele...
|
Rubynne wrote:Camt a venit roza? buna diminea?a , da a venit roza si ieri fiind a doua zi de cm am recoltat toate analizele , mai putin cariotipul pt ca imi trebuia programare si nu am stiut.Cei de la Medlife au liber tocmai in februarie...Dr imi cauta ea un laborator bun sa il fac mai repede dar sa vedem cand ..si unde..eu am gasit la Synevo fara programare dar ea a spus sa astept pt ca acolo nu e tocmai ok...
|
Rubynne ai un pm.
|
Victory wrote: Aaa, am inteles, luna asta vine normal , cel putin la mine asa a fost cand un ciclu obisnuit. multumesc , sper sa vina..
|
Victory wrote: Depinde daca s-a administrat si progesteron. De ex dupa oprirea Utrogestanului la mine a 3 a zi a inceput sangerarea. Luna trecuta s-a oprit din evolu?ie , am avut cateva zile de sângerare abundenta...vroiam sa stiu luna asta cand vine , dupa cat timp? vine normal ca in orice luna sau dupa o luna jumate ...doua. Mul?umesc.
|