Campania O carte pentru o viata schimbata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Friday, November 15, 2013 11:41 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 2225
Campania „O carte pentru o viata schimbata”


Asociatia Pro S.E.R.V. lanseaza, in perioada 20-24 noiembrie, la Targul International Gaudeamus Carte de invatatura, organizat la Pavilionul Central Romexpo, campania „O carte pentru o viata schimbata”.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii targului pot aduce, la standul asociatiei (numarul 351, nivelul 3 - 7.70), carti ce vor fi daruite copiilor, tinerilor si institutiilor din medii sociale defavorizate. In acest sezon de colectare, o parte dintre ajutoare vor fi directionate catre copiii cu afectiuni severe, internati in diferite spitale, preponderent din Bucuresti (Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie, Spitalul Clinic Fundeni ?i alte unita?i spitalice?ti).

Campania face parte din proiectul Caritate prin carte, prin care este vizata cresterea accesului la educatie si cultura a copiilor si tinerilor din categorii sociale dezavantajate.

Resursele educationale colectate sau create de organizatie sunt distribuite catre copii si tineri cu handicap, orfani sau abandonati, cu resurse materiale si financiare precare sau aflati in alte situatii deficitare si catre institutii din medii defavorizate, implicate in educatia tinerilor.
marivic
Scris: Friday, November 15, 2013 8:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
Interesanta ideea Bravoo Bravoo Bravoo
Eu de cativa ani,merg cu placere la acest Targ de carte,....un adevarat balsam pt.suflet si minte.....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.