Hop si noi la bebelsi 4-5 luni.Stefan nascut pe 12 iulie 2006.
|
Si noi papam unt ocazional.Margarina folosesc la prajituri.Dimineata laptele cu cereale este mancarica noastra preferata.
|
Bina ai venit Elena.
|
Si Stefanel al meu se misca mereu.Acum se rasuceste pe burta,sat ce sta asa si apoi oboseste si 'normal'ca eu ma duc sa il intorc pe spate pt. ca in urmatoarele 5 minute sa fie iar pe burta.Citind articolul voi incerca sa ii monitorizez mai atent miscarile.
|
Atasez dieta mea recomandata de nutritionist.Este o dieta de 1400Kcal.
|
Poti sa incerci Cola light si sa iti cumperi sticle mici(de 0.5 l).Poti sa iti pui multa gheata in pahar si apoi cola.
|
Ce dragalasi sunt.Eu nu am rabdare sa crosetez sau tricotez.
|
Pe Alex l-am tinut in carut pana pe la un an si 8 luni.Apoi a stat 2 luni la ai mei pt. ca incepusem serviciul si am avut un sezon greu si i-au cumparat tricicleta si era mai incantat asa.
|
Ce placere mai ai de Craciun daca nu impodobesti bradul?La mine in fiecare an se intampla cate un accident si imi cade bradul(trage Alex de el) si, desi imi plac la nebunie globurile din sticla am deocamdata numai de plastic.Nu ii interzic sa se agate de brad pt. ca si eu cand eram mica faceam la fel. Ce fac daca inchiriez bradul si il smotocesc baietii?
|
Fetele si eu sunt la dieta.Practic incerc sa imi schimb regimurile alimentare proaste.Pana la 26 de ani am fost foarte slaba - greutatea varia intre 49 -53 kg (in functie de sesiuni cand slabeam si ajungeam la 49 kg).La prima sarcina am pus 30kg.Dupa 2 ani am slabit la 56 kg si apoi pt. ca am mancat ca o purcicuta m-am ingrasat si am ajuns la 70 kg.In sarcina cu Stefan am mai pus 20 kg.Iar acum am 84 kg .Pentru ca am de dat jos cam 30 de kg am apelat la ajutorul unui dietician.Mi-a dat o dieta de 1400 kcal in functie de preferintele alimantare.Am inceput-o saptamana trecuta si am dat jos deja 2 kg (aveam 86 cand am inceput dieta).Ma ajuta foarte mult faptul ca am cu cine ma sfatui si imi raspunde la obiect si in cunostinta de cauza.Mi-a spus de exemplu ca dietele foarte restrictive duc si la scaderea masei musculare si asa apare fenomenul yo-yo.
|