Profil: CamiC
Despre
Utilizator: CamiC
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, October 18, 2015
Ultima vizita: Friday, November 6, 2015 8:11 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Mezelurile si carnea procesata sunt cancerigene
Postat: Friday, October 30, 2015 10:18 PM
giovanna wrote:
Asa este si nu cred ca e prima oara cand citim lucrurile astea. Si eu m-am straduit sa scot din "meniul" de pachet la scoala pastrama crud uscata sau muschiul (cele pe care le mai foloseam pentru la scoala). Dar, pe de alta parte, cred ca cel mai bine ar fi sa facem un subiect cu idei alternative pentru sandvisuri: ca nu merge etern sa punem omleta (ai mei nu mancanca branza sau cascaval! - din gama lactatelor doar iaurtul, sana sau chefirul nu merg pe paine :)), sau snitzel sau.... E bun pe sandvis avocado (piure), dar asta oxideaza repede, se recomanda consumarea lui imediat ce s-a preparat!

O idee salutara si iata alte cateva alternative sanatoase de sandvisuri:

- hummus (facut din naut) cu felii de rosii,
- chiftele cu ciupercute,
- chiftele cu carne tocata de tine,
- dovlecei pane,
- snitele din cartofi rasi.

Si sandvisul meu preferat, cel cu avocado - smecheria la asta este sa adaugi sare si zeama de lamaie imediat ce tai fructul de avocado, pentru a incetini procesul de oxidare.

Eu sunt mereu in cautare de variante sanatoase de mancare, asa ca orice idei de acest gen sunt binevenite. :)

Subiect: sunt o incepatoare...in ale croitoriei
Postat: Friday, October 30, 2015 11:44 AM
aurishta wrote:
Da, dar imi trebuie o adresa de mail! Cheek Kiss

Aurishta, ma alatur si eu doritorilor de carti/manuale de croitorie pe care le oferi prin email. Insa, fiind noua pe site, nu am voie sa trimit PMs. Ai putea sa-mi trimiti un PM cu adresa ta de email, ca eu sa-ti pot raspunde cu adresa mea? thankyou
Subiect: Masini de cusut
Postat: Tuesday, October 20, 2015 5:39 PM
Multumesc, aurishta. Azi am gasit un video tutorial care arata traseul atei la o masina ruseasca ceva mai veche, dar oarecum asemanatoare cu cea pe care o am. Iata si linkul, in caz c-ar fi si altcuiva de folos:

:)
Subiect: Masini de cusut
Postat: Sunday, October 18, 2015 10:26 PM
Buna seara tuturor, aveti idee unde as putea gasi un manual de utilizare in limba romana (sau engleza) pentru o masina de cusut electrica, ruseasca, marca Union, din anii '80? Am achizitionat masina asta second-hand si, fiindca nu am folosit niciodata o masina de cusut, ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa studiez putin instructiunile de intretinere si folosire... Va multumesc si ma bucur ca v-am gasit - o comunitate pe cat de priceputa, pe atat de binevoitoare si ajutatoare. :)