Am ridicat analizele si de la al 2 lea centru de recoltare,aici a iesit negativ,nici vorba de stafilococ auriu,cu toate ca acum fata are rosu in gat ca am fost sambata afara si am alergat putin am baut si suc rece,poate e de la asta,nu stiu ce sa mai spun.Acum o sa luam un tratament si pe urma repetam in alta parte sa vedem ce mai iese.
|
multumim inger7,ce sa spun cica suntem,nu stiu ce sa mai zic, plus ca am citit fel si fel de linkuri in care spuneau ca au aparut bubite ca niste furuncuri,ceea ce la noi nu este cazul.Dar data viitoare cand merg la doctor promit ca nu ies din cabinet pana nu ma lamureste si pe mine.
|
Buna fetelor,am revenit.Am refacut analiza si tot a iesit stafilococ auriu.Acum am fost la alt centru medical deoarece se spune despre acel centru ca scoate copii pe banda cu stafilococ auriu.Nu comentez, sper sa fie bine,in rest fata se simte foarte bine nu prezinta nici un fel de simptom de boala ,a fost racita dar acum se simte foarte bine,starea generala a sanatatii e buna.imi poate spune cineva ce inseamna asta mai exact,ca doctorul nu spune prea multe dar uni spun ca e destul de serios.Eu am inteles ca toti suntem purtatori de acest mocrob,sunt tare nedumerita
|
Si noi ne uitam la tom si gery,h2o de la minimax,parca am uitat de povestile frumoase de alta data,si cum nu avem timp nici sa respiram ne multumim de ce le pe care le vedem la tv, mie una tare nu imi plac,ca toate sunt cu lupte ,altceva parca nu mai stiu.
|
In gradina la bunici
In gradina la bunici, Sunt florii multe mari si mici, Unele sunt parfumate Altele sunt colorate.
Au bunicii albastrele, Margarete ,viorele, Fiecare infloreste In ce anotimp iubeste.
|
Vai ca m-am speriat,e posibil sa am si eu acest stafilococ, ca de curand m-am umplut de bubite pe corp ,si parca prea dintr-o data ,si nu cred ca am consumat ceva alterat,plus ca am avut si o raceala puternica, m-ai pus pe ganduri cred ca am sa fug la medic. Vai ca nu am apucat sa citesc mai repede ca am avut mult de lucru si nici nu am apucat sa ma mai uit pe forum.
|
am ridicat analizele ,are o usoara anemie si la exudat i-a iesit stafilococ auriu, nu prea e de bine.favorizeaza racelile si netratat cred ca e cam grav,stie cineva ceva despre asta?
|
Multumim pentru urari inger7
|
Multimim pentru urari inger7
|
Si noi vom merge la mare anul asta, abia asteptam sa vina vara
|