Profil: cami
Despre
Utilizator: cami
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, November 18, 2012
Ultima vizita: Sunday, November 25, 2012 5:39 PM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fetita mea raceste foarte des
Postat: Friday, November 23, 2012 8:43 PM
andrushka wrote:

Am auzit recent la stiri ca Institutul Cantacuzino e preluat de Antibiotice Iasi si functioneaza.Institutul Cantacuzino era in curtea Spitalului PARHON,cred ca si acum e la fel.
Despre medici,nu trebuie sa te duci la unul anume,cand ajungi la triaj spui ca vrei AUTOVACCIN si ei te indruma.Trebuie sa ai buletinul la tine,pentru ca ramane la triaj pana la plecare si iti mai trebuie niste bani(asa era acum 10 ani ca nu aveau contract cu CNAS),dar era foarte ieftin,nu imi amintesc exact cat am dat(cred ca 300.000,30 RON),dar sigur isi poate permite oricine un autovaccin.

majoreta

Multumesc ptr. raspuns,Andrushka.
Eu nu sunt din Bucuresti. V-a tinut mult la Cantacuzino, pana sa-i prepare autovaccinul, si in ce a constat totul, si cum se administreaza?
Scuze ca tot intreb, dar tare as vrea sa scapam de toate racelile astea groaznice.
Postat: Friday, November 23, 2012 8:40 PM
ligia27 wrote:
eu la Sara nu i-am dat inca antibiotic. dar in schimb am cumparat produse naturiste de la Favisan (sirop ptr imunitate , calciu cu d3, si pentru ca nu ii trecea tuse am gasit tot la firma lor un sirop pe aza de ridiche neagra)

i-a curs nasul a tusit ,dar cand am fost la dr mi-a apus ca este putin racita dar sa incercam si fara antibiotic, pentru ca ii scade imunitatea si ca abia suntem la inceput se sezon rece . ce o sa facempana la sfarsit? binenteles ca nu era asa de grav, nu facea temperatura , si nu se auzia nimic la plamani

Descriere: Solutie extractiva din ridiche neagra, tonic respirator, aperitiv,.

Compozitie: Ridiche neagra (raphanus sativus niger), alcool etilic 30% volum.

Efecte: Tonic respirator, usureaza respiratia, contribuie la functionarea normala a bronhiilor; fluidifica secretiile bronhice; ajuta la eliminarea microorganismelor patogene si alergenilor din tractul respirator; este hepatoprotector, promoveaza digestia si dezintoxicarea organismului, ajuta potentialul detoxifiant al ficatului; protejeaza impotriva formarii calculilor biliari si renali; ajuta si mentine sanatatea tractului urinar; contribuie la o diureza normala.

Recomandari: Este recomandat in bronsite cronice, astm, tuse, raguseala, alergii, scorbut, rahitism, dischinezie biliara hipertona si atona, litiaza biliara si renala.

Administrare: Doza recomandata este de 1 lingurita de 3-4 ori pe zi, in putina apa sau ceai, sau la nevoie.

Prezentare: Flacon 100 de ml.i

majoreta Multumesc Ligia.
Postat: Wednesday, November 21, 2012 10:30 PM
[quote=andrushka]Cand aveam baiatul mic recea foarte des,cand terminam antibioticul febra reaparea la scurt timp.Am facut o cura cu echinaceea,dar la scurt timp au reaparut problemele.La recomandarea medicului pediatru am mers la Institutul Cantacuzino,am facut exudat faringian si nazal ,am facut antibiograma(care ne-a aratat ca organismul nu raspundea la nici un antibiotic,doar partial la rovamicina) si de la Cantacuzino i s-a dat un autovaccin pentru imunizare si de atunci nu am mai avut niciodata probleme serioase,doar mici viroze.

Multumesc ptr. raspuns.
Dar acum mai functioneaza Institutul Cantacuzino ? Si daca da la ce medic ati fost?
Postat: Wednesday, November 21, 2012 10:25 PM
majoreta
Multumesc din suflet pentru raspunsuri si incurajari.
Pediatra ne-a dat LUIVAC-e un fel de vaccin tablete. Am o oarecare neliniste in legatura cu acesta. Am tot citit pe internet una-alta despre luivac:pareri pro si contra.NU STIU ce sa fac.Anul trecut am inceput cu bronhovaxon si am tras-o dupa aceea una intr-una. E drept ca am intrerupt administrarea bronhovaxonului si ...o fi fost coincidenta de raceli sau nu ...?
Cu luivac, are cineva experienta?
Va rog sa-mi scrieti daca stiti ceva.
Multumesc frumos.
Subiect: Racelile repetate la copii
Postat: Sunday, November 18, 2012 1:36 AM
majoreta
Fetita mea raceste foarte des.
Va salut cu drag,am citit de multe ori evperientele voastre.Azi am indraznit si eu sa scriu, sunt nou-venita pe acest site.
Fetita mea de 6 ani si jumatate,a racit de cand a iceput scoala de 3 ori.Ultima tura s-a lasat cu prednison-fiindca nu-i trecea tusea nicicum, plus augumentin.
De o saptamana am terminat cu ele si in seara asta iar a facut 38,5 rectal.I-am dat nurofen si algocalmin supozitoare, si dupa o ora jumate avea tot asa.
Stiti careva ceva de crestere a imunitatii ?
Va multumesc.
Postat: Sunday, November 18, 2012 1:23 AM
majoreta
Va salut cu drag,am citit de multe ori evperientele voastre.Azi am indraznit si eu sa scriu, sunt nou-venita pe acest site.
Fetita mea de 6 ani si jumatate,a racit de cand a iceput scoala de 3 ori.Ultima tura s-a lasat cu prednison-fiindca nu-i trecea tusea nicicum, plus augumentin.
De o saptamana am terminat cu ele si in seara asta iar a facut 38,5 rectal.I-am dat nurofen si algocalmin supozitoare, si dupa o ora jumate avea tot asa.
Stiti careva ceva de crestere a imunitatii ?
Va multumesc.