Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Pun si eu cateva modele din ce am ales ptr Eden si Shiraz.La inceput am vrut pat cu etaj dar cunoscandu-mi odrasla mea Shiraz nu cred ca este cazul vreau sa dorm noptile in liniste. si deci ne-am hotarat la doua paturi dintre care unul il avem si-l revopsim in alb .Cateva modele ca sa va da-ti seama spre ce ma orientez si sa vedem ce imi va iesi pana la urma.Ma costa o avere de aceea inca nu ne-am hotarat daca cumparam totul de gata de la un magazin Botiq de mobila sau comandam la un tamplar .In primul rand trebuie sa ne vina cat de curand sa ne puna parchetul inca nu stiu ce sa hotaram si aici chiar si cer sfatul vostru.Eden ar vrea parchet gri alb gen sters uzat ,ros shabby chic eu totusi parca as crede ca va fi prea alba pura camera cu toate ca am de gand sa le decorez si cu lucruri mai cororate ca sa sparg albul curat care va fi in camera de printese. Camera fetelor va fi ceva asemanator cu camerele din aceste fotografii deci cateva ideii care ne-au placut. shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Elegant si frumos patutul. Eu am parchet alb sters cum zici tu si e tare frumos ... camerele de copii oricum sunt vesele cu atatea jucarii. Albul da tare bine. Abia astept poze cu camera . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, sa aveti mult spor si rezultatul sa fie pe masura asteptarilor! Albul e superb! Mi-am dorit si eu mult mobila alba in camera piticutzei, dar pe parcurs am renuntat... Va fi alb in momentul in care va mai creste si o vom schimba pe cea de acum. Neaparat poze cand va fi totul gata!!! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Imi plac paturile alea de 1 pers. in mod deosebit! Frumoase tare!! |
|

| Avem parchet in camera fetelor urmeaza sa comandam si camera deocamdata mai suntem in studiu de cercetare ,sunt atatea frumuseti ne este greu sa ne hotaram la c-am ce vrem .acuma cu parchetul ne este mai usor sa imbracam camera . shirel attached the following image(s):

|
|

| Cred ca la fel e si al nostru si arata tare bine, mai ales ca restul camerei este foarte colorata de atatea jucarii. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Foarte frumos! |
|

| taty wrote:Cred ca la fel e si al nostru si arata tare bine, mai ales ca restul camerei este foarte colorata de atatea jucarii. Vrei sa pui ceva poze poate fur ceva idei.
|
|

| Uite o poza imediat ce ne-am mutat . Acum mai au cateva corpuri in plus, tot de la Ikea foarte utile. TatyKS attached the following image(s):

|
|

| Taty foarte frumos !! Am vazut pozele inca de mult nu stiu de ce nu am postat.
Si noi joi am primit dulapul si este super frumos .Am gasit si perdele exact ceea ce cautam ne-a mai ramas lustra cu cristale ,masutza de scris ,oglinda 'rame ptr poze si rafturi vintage si au fetele mele o camera perfecta .Aaa si saptamana asta vine sa-mi puna si gratiile la unul dintre geamuri ca sa fiu mai linistita ca Shiraz nu zboara pe geam. Asta este dulapul c-am este greu de fotografiat fiindca este tare maaaare si perdelele .eu am vrut perdele lungi dar fiind patul sub geam nu isi au rostul.
shirel attached the following image(s):

|
|

| Sifonierul este mare si incapator , iar albul este si pe placul meu . |
|

| Taty de abia astept sa vad camera asta terminata!! |
|