Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si noi suntem in amenajarea dormitorului Andresei ..mai am de facut perdelutza si draperia ,sa ajung la piata sa iau covor si gata treaba ..revin cu pozici !! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| maine ne vine si noua patutul de copil mare. nu imi vine sa cred ca renuntam si la patut .... nu mai are mare bebe |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Peretii sunt de un portocaliu deschis,cu pitici pe ei . Tavanul e simplu,adica drept,si e la fel ca peretii,are o lustra portocalie..si cam atat.. Pe jos e parchet laminat. Patutul aproximativ ca acesta,doar ca e cu cream si portocaliu .. :
MihailescuFlori attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am renovat apartamentul si acum ca am ramasa doar noi, avem spatiu pentru camera copiilor. Puteti sa ma indrumati catre vreun magazin de mobila cu preturi decente? Vreau sa le iau patuturi , birou si eventual ceva soldati pentru jucarii, carti, etc. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| As vrea sa va cer sfaturi pentru amenajarea unei camere comune fetita-baietel...ma gandeam sa impart oarecum camera ( sa zicem cu o etajera dubla mare) si sa o si zugravesc jumatate-jumatate...aveti idei de decor? |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| uite o idee de birou ieftin pentru doi:
 (Off topic - pot incarca direct din PC pozele?)
Cred ca poti zugravi camera o singura culoare si sa faci separarea cu textilele - culori diferite la lenjeria de pat, poate cate un covoras asortat cu lenjeria pentru fiecare - eu am decorat cu covoras si lenjerie de la Ikea - ceva cu o padure, animalute, pentru fetita si o tema marina pentru baiat (acolo nu de la ikea. Eventual un baldachin pentru fetita. Succes! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru ca vom fi mai numerosi, va intreb cum ati amenajat camera copiilor voi, mamicile de aici? Nu vreau idei ci daca e posibil, exemple concrete cum arata produsul final. Posibil ca fiind vorba de o fetita si un baiat si un spatiu mai restrans, a trebuit sa le faceti camera impreuna. Dar cum? Eu ma gandeam sa impart oarecum spatiul unei camere mai mari in doua zone...una albastra si una mov, de ex, cu tot cu accesorii specifice fiecarui gen (la Glad stickere cu Cars, de ex si la Elena zane si unicorni...ceva ce sa poata fi schimbat usor in cativa ani cand se vor mai maturiza)
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Noi avem ocamera f mica la dispozitie 254/340 si am zugravit-o portocalie. Am pus o aplica alba cu o broasca testoasa verde cu portocaliu. Am comandat patuturi la fel - albe si le voi diferentia prin abtibilduri cu printese , respectiv msinutze. Mai poti opta pentru pat supraetajat. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Pentru dormitorul de la casa al lui Andrei, ne gandim la ceva in genul asta, pentru ca el vrea neaparat macar 1 perete rosu 

In loc de comoda cu oglinda, o sa ii punem o comoda cu 3-4 sertare alba, pe care sa isi poata tine statia si boxele langa ea  |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Si eu incep sa ma gandesc la camera lui Eden si Shiraz...am atatea planuri,timp sa am sa le termin cat mai repede. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si la noi reincepe amenajarea...probabil prin ianuarie. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Am o intrebare va rog ...am vazut in urma ca ati pictat camera copiilor , ce culori ati folosit ? Merge pur si simplu var alb lavabil cu colorant cumparat separat ? Iese frumos ? Vreau sa ii fac ceva in camera nepotelei mele la vara , si am inceput de pe acum sa ma documentez , sa caut modele care sa le pot face eu. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Colorantul se amesteca in vopseaua lavabila pentru a obtine culorile pe care le doresti, apoi poti picta la fel ca pe panza! Uite aici un exemplu: aurishta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Arata superb ! Multumesc , e bine ca stiu ca se poate asa ! Ramane sa-mi aleg printesele si castelele |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Succes! ...Si sa arati si noua cum a iesit! |
|
|