Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce frumoasa e!!! super |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi place -foarte simpla si cu tot ce-i trebuie. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| superba |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte frumoasa e ! Luminoasa , aerisita , complet utilata Noroc mare ai cu cosul ala |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Practica! Si spun si eu ca Oana (Maria&Mario): tare noroc ai cu cosul ala! :009: Oh, si nu am putut sa nu remarc ca aveti pian cum i-a luat Mosul piticei mele si papusa ca ai ei..numai ca a noastra nu pupa si spune "I love you", e varianta cealalta care rade...Mi-au placut tare mult rafturile cu cutii...super practice! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| praslea_cel_voinic wrote:Practica! Si spun si eu ca Oana (Maria&Mario): tare noroc ai cu cosul ala! :009: Oh, si nu am putut sa nu remarc ca aveti pian cum i-a luat Mosul piticei mele si papusa ca ai ei..numai ca a noastra nu pupa si spune "I love you", e varianta cealalta care rade...Mi-au placut tare mult rafturile cu cutii...super practice!
si a noastra rade nu inteleg care e faza cu cosul? acum nu-l mai folosim, dar inainte era innebunita dupa o plimbare prin casa |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Foarte frumoasa si practica camera micutzei.
Imi place dulapul care mi se pare extrem de incapator si e misto ca are oglinda, mareste camera. Imi plac mult si spatiile de depozitare..vazuem asa ceva la Ikea, mi-as dori si eu ...
PS Mai...cu cosul de rufe ce sa zic ..si noi avem unul si ne urcam in el si ne distram de numa' numa'...Nu stiu nici eu care-i faza...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cosul de rufe ..... pai e jucaria preferata de toti piticii .... de toate se plictisesc ( jucarii ), dar de cos Nu ! Cel putin asa a fost la mine .... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| daa...cosul e trenuletul ei prin casa. pana cand am dus-o cu un trenulet in centru. ala a fost si mai frumos. cosul il folosim iarna, cand se plictiseste si are nevoie de o plimbare. tati e la volan si au traseul lor. daca trec eu in locul lui tati si uit o camera, imi explica ea cum si unde trebuie sa o plimb. ca ea stie traseul |
|

| Si noi trebuie sa amenajam camera unde va sta bebelusa ,trebuie sa schimbam covorul si sa mai cumparam patut de bebe si ce ne-o mai trebui ,dar asta prin mai-iunie se va intampla .Abia astept ! O sa fie totul foarte simplu ,nu vreau inghesuiala ca deja camera e mobilata ,mai are nevoie de mici adaugiri. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| am comandat si noi mobila lui Lucy acum trebuie sa mutam prizele altfel si sa zugravim camera ca pana la sfarsitul lunii au spus ca o avem (sa vedem daca asa o fi )trebuie comandat storul (ca am vrut sa fie ceva in ton cu mobila) si vrem sa iasa ceva frumos,, ca de,,, deja e o domnisoara . apoi o sa facem si camera lui Alex,,si el are tot ceva provizoriu. gabyta attached the following image(s):

|
|

| Spor la amenajat si la final pozeeeeee! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Spor la amenajat si la final pozeeeeee! o sa punem sper sa isi merite bani ,, ne costa 2.500 de euro,,de numi place cum iasa dau dupa ei cu ea |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Abia astept pozele cu noua camera |
|

| Gabyta gata camera lui Lucy?Abia astept s-o vad ! |
|
|