Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| in stadiul asta am ajuns. mai am ceva retusuri cu negru si m-am gandit ca in partea stg, mai sus un pic de buburuza sa fac un fluture in ton cu floricele, tot asa zambaret
nervurile la frunza cum ziceti sa le fac: negru sau verde inchis?
si modelele de fluturi. inca nu m-am hotarat care sa il fac
  |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Interesant si frumos, Alexandra. Felicitari pentru talent. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Alexandra e foarte frumos ce faci tu acolo! Prichindutza cum a reactionat?
|
|

| roxinthya wrote:Alexandra e foarte frumos ce faci tu acolo! Prichindutza cum a reactionat?
cand a vazut numa buburuzele arata cu degetelul spere ele si zicea "buburucea, buburucea" apoi pe masura ce mai coloram cate ceva scotea asa niste sunete de incantare si arata cu degetul. era tare scumpa |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Foarte frumos iese! Fluturasii eu i-as face pe amandoi, in locuri diferite, nu unul langa altul. |
|

| mamiemi wrote:Foarte frumos iese! Fluturasii eu i-as face pe amandoi, in locuri diferite, nu unul langa altul.
eu ma gandeam numai la 1 nu la amandoi. eu nu am facut poza din departare ca sa se vada ca pana in peretele din stg este destul loc. poate va gandeati ca prea incarc |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alexandra, ai mai pictat? Nu vedem si noi finalul? Am facut si noi masuratorile pentru camera piticutzei si am primit si schitele. Urmeaza astazi sa mai discutam mici detalii, dupa care ... abia astept montajul. Acum sunt in cautare de protectie pentru pat. Am gasit ceva pe net. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Fetele , cu ce pictati voi pe perete ca ma tenteaza si pe mine? E var, vopsea... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Anelise wrote:Alexandra, ai mai pictat?  Nu vedem si noi finalul? Am facut si noi masuratorile pentru camera piticutzei si am primit si schitele. Urmeaza astazi sa mai discutam mici detalii, dupa care ... abia astept montajul.  Acum sunt in cautare de protectie pentru pat. Am gasit ceva pe net.
Protectia pentru pat o poti face din start. Iti voi face foto la patuturile celor mici sa vezi - mie mi se pare ca arata bine. |
|

| kali wrote:
Protectia pentru pat o poti face din start. Iti voi face foto la patuturile celor mici sa vezi - mie mi se pare ca arata bine.
Kali, astept si eu foto ca ma intereseaza si pe mine. Alexandra, sunt curioasa cum arata camera in stadiul ei final. Anelise, mobila o faceti la comanda? Din ce material? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, eu folosesc var lavabil. Kali, tipul cu care am tot facut noi mobila mi-a spus ca la cine a mai facut, si-a cumparat omul separat aparatori. Nu ma deranjeaza, sincer. Pup! Si oricum astept foto ca sunt curioasa. Monica, da, mobila e la comanda si e din vestitul PAL. Daca nu ma insel, cel mai accesibil material. |
|

| Anelise wrote:Monica, da, mobila e la comanda si e din vestitul PAL.  Daca nu ma insel, cel mai accesibil material.
Cred ca da, e cel mai renumit material. Dar, ma intreb, cei de la firmele mari (Romexpert, Mobexpert) tot PAL folosesc? Ca au niste preturi foarte ridicate. In ele se reflecta si calitatea sau doar se plateste numai renumele firmei? Eu pun accent foarte mult pe calitate, chiar daca platesc un pic mai mult.
|
|

| a ramas doar cat am facut. si dupa cateva zile nu am fost multumita de rezultat .... cred ca in primavara schimb culoarea zugravelii |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexandra ce frumoasa e pictura ta ma duce cu gandul la Primavara ! Asta-i camera lui Stefan.
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Super camera are Stefanel manca-l-ar mama! Erou lui preferat e Spiderman? Ce mami atenta la detalii! Pui mic iti doresc numai clipe fericite in noua ta camera ! |
|
|