Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| pe mine m-a apucat pictatul pe pereti. inca nu e gata, va arat ce am facut pana acum. orice sugestii sunt binevenite
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| super...e tare frumos! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| E in camera Sarei,nu?
imi place se vede tare frumos,dar banuiesc ca faci un verde la iarba ceva floricele galbene(papadii)...nu stiu,imi dau cu parerea |
|

| Ana wrote:E in camera Sarei,nu? imi place se vede tare frumos,dar banuiesc ca faci un verde la iarba ceva floricele galbene(papadii)...nu stiu,imi dau cu parerea
ce idee super mi-ai dat cu papadiile!!!! pup tare tare. da, mai urmeaza sa fac cu verde si urma sa pun ceva la alea 3 buburuze. uite ca mi-ai dat si idee ce sa pun. am hotarat sa fac ceva pt ca Sarei tare ii plac buburezele ... "buburucea" |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alexandra,esti talentata!Arata super buburuzele Mult spor in continuare! |
|

|
multumesc. e prima data cand fac asa ceva .... sper sa iasa frumos |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| WOOW ,prima data si cat talent. .Si eu ma gandeam la ceva floricele de primavara .Mie mi-ar placea sa o pot desena pe papusica Fifi(floricica) |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alexandra ma bucur ca ti-am dat o idee,ma mai gandesc si revin pana atunci sa ai spor,si ce zici e prima oara?pai ai talent |
|

| cred ca fac floricica asta.... asa mai vesela
ma gandeam sa o fac galbena si in mijoc portocaliu. bulina mi-a mai dat o idee cu un soare tot asa zambaret. ar fi prea mult amandoua? |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| E dragutza floricica si nu cred ca va fi prea incarcat nici cu soarele. Mai ales ca cel pe care ti l-am aratat era vesel ca si floricica...hai ca va iesi super! Fac galerie!
Avem si noi proiect in desfasurare, doar ca la noi e mai amplu, asa ca va dura mai mult...
Noi schimbam tema: ne-am saturat de printese si schimbam tot, ca sa fie ceva nou si facut cu la fel de mult drag si pt Amalia cum a fost pt Alexadra... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| alexandra,ce frumos.zici ca e prima data??nu se vede,arata mult prea bine.nu ne faci vreo vizita??te pun la lucru... |
|

| Fluturas wrote:alexandra,ce frumos.zici ca e prima data??nu se vede,arata mult prea bine.nu ne faci vreo vizita??te pun la lucru...
da, chiar e prima data. doar conturul e facut dupa sablon restul .... din creion. m-am cam impotmolit acuma. tot desenez si pictez si tot lipseste ceva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Tot asa am pictat si eu. Alex imi plac buburuzele. Nu te grabi...iti vin ele si ideile. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Alexandra,eu abia astept sa o vad gata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| alexandra,waw ce fain iese , |
|
|